99

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко е руски ще са необходими - 1г уран, *** още не са го пуснали щото ще е вечен :)

98

Анонимен

преди 6 години

До И що така?Явно Путин не ще!Иска конфронтация!И СССР си падаше по конфронтациите, ама нещо го няма от известно време.

97

Клишо Клишарски

преди 6 години

"руските власти ще бъдат поставени в истинска изолация" ха ха!с 3 милярда пазар до тях ли? (Индия и Китай)

96

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААза електромобил са необходими 50-70 килограма литий, за литиеви батерии.зависи от автомобила. Ако е руски ще са необходими по 5-7 тона и затова такъв още няма :)

95

И що така?

преди 6 години

"нормализиране" на отношенията със САЩ и със Запада като цяло - за останалите страни е означава: сваляш панталоните и заемаш каквато поза ти кажат.Явно Путин не ще!Иска конфронтация!

94

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиушко я обясни как така кимовете си правят всички степени на ракетите, а на касманафтити нещо не им се удава?

93

Анонимен

преди 6 години

Така, че специалните ти потребности явно не са по силите ми, съжалявам..Така е. Безсилен си пред логиката.

92

Малиии Страх

преди 6 години

"Полярен студ в САЩ, бури в Испания и Австралия"И за това са виновни рашките ше знаете!

91

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Навлизаме в нова епоха, където парите няма да са решаващи за една държава , знам че е трудно да го възприемете , но роботите ще вършат черната работа, ще има значение - какви природни ресурси имаш. Например се оказа , че за електромобил са необходими 50-70 килограма литий, за литиеви батерии.Но залежите са толкова малко, че при серийно масово производство на електромобили, всички световни добивни мини на литий - няма да смогнат дори и на Китай. Миналата година цената му се е покачила със 150 %

90

Анонимен

преди 6 години

Раждаш се,запощваш да взимаш първи уроци от живота.Тръгваш на училище, научаваш няколко езика,тръгваш на университет и накрая всичко това е за да станеш платен драскач под статиите на също толкова непрокопсан и евтин журналист.Яко а?....Защо обиждаш така колегата списващ под различни никове, в случая "виж ти"? Гладен ли да стои?

89

Виж ти

преди 6 години

До 98Прегледах си коментара и не виждам как бих могъл да ти обясня по-добре от това. Така, че специалните ти потребности явно не са по силите ми, съжалявам.

88

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиТи на това ли ще разчиташ, на ядрената ракета насочена към селото ти, да и гръмне третата степен.а ти с какво ще я доставиш до селото ми - с Еконт ли?

87

Анонимен

преди 6 години

Разбира се договорите със Сирия са подписани за срок от 40 години....Асад дали ще живее още 40 години?

86

Анонимен

преди 6 години

До Hafen Wahrheitот гледане на руска ТВ виж докъде си се докарал. Удари един лосион и ше се оправиш.

85

Боли ме фара

преди 6 години

Раждаш се,запощваш да взимаш първи уроци от живота.Тръгваш на училище, научаваш няколко езика,тръгваш на университет и накрая всичко това е за да станеш платен драскач под статиите на също толкова непрокопсан и евтин журналист.Яко а?

84

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиПета руска средиземноморска ескадра ще бъде базирана в ТартусПета :) а другите къде са базирани? По другите земни кълбета? Нещо като новия модел на Волга, дето се появява на всеки 6 месеца и БМВ и Мерцедес си спират производството нали :)

83

Анонимен

преди 6 години

Виждам, че си със специални потребности, така, че ще ти обясня бавно още веднъж....Остави моите потребности. Я обясни пак как хем американските про системи са безсмислени и в същото време променят баланса. Дали от потребностите ми или от възможностите ти нещо не стана ясно. Опитай пак.

82

Виж ти

преди 6 години

До 93Ти на това ли ще разчиташ, на ядрената ракета насочена към селото ти, да и гръмне третата степен. Хайде ако обичате да не се държите като контингент на проф. Христов

81

Анонимен

преди 6 години

По вероятно е Афганистан да стане демократична държава отколкото русия. Колкото и да им обясняваш на у.шанките, че живеят в 19 век, няма да има ефект, защото главите им са кухи и вътре жужи един бръмбар на име путин.

80

Виж ти

преди 6 години

До 89Пета руска средиземноморска ескадра ще бъде базирана в Тартус (Сирия), вече е започнало разширяването на базата за да съответства на задачите които ще изпълнява. Разбира се договорите със Сирия са подписани за срок от 40 години.