65

Анонимен

преди 6 години

A на българите обещаваха 2 милиона вида салами, с които ще се тъпчaт по време на демокрацията, ще им плащат толкова, колкото на западняците, целят свят ги чака, само да се освободат от властта на мpъcните комунисти и тутакси ще ги приемат в съюза на братските капиталистически народи и българите поверваха, прос народ...

64

Слава на НАТО

преди 6 години

Расте но не старее!!!! От как узурпатора протяга ръка към чужди територии всички съседи на руската империя искат защита от НАТО.

63

Тежък Сокол

преди 6 години

67 Комунистите загубиха Студената война а в момента и последните остатъци и от социалистите губят почва под краката си

62

Анонимен

преди 6 години

Ако се вгледаме добре в Брюксел е спорно кой губи студената война комунистите или демократите. :-)

61

Анонимен

преди 6 години

64 Че кога са държали руснаците на своята дума .

60

Един от Северозапада

преди 6 години

Бре, много агресивни тия руснаци, бе, и никак не държат на дадената си дума.....

59

Тежък Сокол

преди 6 години

58 За сега на тумби прииждат руснаци и вече са ЧЕТВЪРТАТА по численост етническа група у нас като тенденцията е да изместят ТРЕТАТА тоест циганитее.

58

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСКИ БЕЗБОЖНИК РАЗБИРА САМО ОТ СИЛА!!! МЛАТИШ МЛАТИШ МЛАТИШ ДОКАТО МЪРДА!!! РЕШЕНИЕ ДРУГО НЯМА ЗА БЕЗМОРАЛНО БЕЗСЪВЕСТНО БЕЗСКРУПОЛНО БЕЗБОЖНО АНТИЧОВЕШКО ИЗЧАДИЕ СПОСОБНО НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ :)

57

Гост

преди 6 години

Договорите се пишат, защото се подписват от нечестивци, а те не са Мъже и се отмятат! Всички знаят, че политиците са лъжци и поради тази причина, договорите са писмени. Не, че после не се нарушават, но тава пак е следствие от това, че са нечестивци! Тогава се разчита, че поне срам имат, ава се оказва, че не винаги е така.

56

До 55

преди 6 години

Може и да не дочакаш коледата....

55

****

преди 6 години

Ще питате вие на каде се намира Русия,но ще е късно,като ви налазят няколко ча.л..м#о#сани докато спите,тогава ще се сетите,нали прииждат на тумби всеки ден,и ще ви задължат да се грижите за тях,и да им създадете удобства.

54

Тежък Сокол

преди 6 години

52 И за това го уби КГБ , не му прости Карибската криза . Това е цялата тайна . Американците и до днешен крият и увъртат очевадното , че Осуалд си е бил агент на КГБ. Просто не искат да си го признаят защото тогава трябва и да обяснят защо не са реагирали срещу СССР при такава явна намеса във вътрешните работи.

53

Анонимен

преди 6 години

До 49 Каква лъжа ,та Хелмут Кол си го признава в книгите си?!

52

Анонимен

преди 6 години

ГОРБАЧОВ ПОДПИСА КАПИТУЛАЦИЯТА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

51

Анонимен

преди 6 години

За нормалните и цивилизовани хора, Горбачов е първия и последен хуманен лидер на Русия. Горбачов разпусна Империята на злото без да се пролее капка кръв. Горбачов даде свобода на цяла Източна Европа, та да може *** да види свят. А че България е зле 30г. след падането на комунизма, е проблем на овчия ни народ. Не ви е виновен Горби, а това че "не сте народ, а ...". Само чакате на готово да дойде някой благодетел, да ви дундурка и гали по главата като лека жена.

50

Гого

преди 6 години

Западът уверявал Горбачов и.....той взел ,че им повярвал успокоен.Уверявал при това устно.Несъмнено Горбачов ще остане в историята с перестройката , но резултатите от разцеплението не са много добри.Ако Германия се обедини , то Югославия , Чехословакия се разединиха , от по-мощни станаха малки държавици , които са лесно манипулируеми.

49

Анонимен

преди 6 години

До 43 Ако има честни лидери то обещанието важи!Кенеди не подписа никъде,че ще изтегли ракетите от Турция,ако СССР изтегли ракетите си от Куба!И въпреки ,липсата на такъв договор Кенеди удържа на думата си!

48

Анонимен

преди 6 години

Комунистическата система загуби Студената война - факт. Победителите определят правилата, а победените се свиват в някой тъмен ъгъл и плащат репарации

47

Анонимен

преди 6 години

ИМА ЛИ ТАКЪВ ДОКУМЕНТ КАК НАТО ПУБЛИЧНО ОБЕЩАВА НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗШИРЯВА :DХА ХА ХА ХА ХА :DВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА ДА СА ПУБЛИЧНИ!!! ТАКОВА СЪБИТИЕ ПУБЛИЧНО НЕ Е ИМАЛО!!! СЪБИТИЯ ПОД МАСАТА НЕ СТАВАТ :DПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА БЕЗБОЖНИЦИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕ ИМ Е НИТО ПЪРВАТА НИТО ВТОРАТА ЛЪЖА!!!

46

Анонимен

преди 6 години

"Даже се хвали ,че са изпързаляли Горбачов,като казва ,че в международните отношения важът само подписани договори!" -абсолютна лъжа. Не се "хвали". Никой нормален политик не би се похвалил с такова нещо.... предупреждение е към всички имащи вземане даване със САЩ