34

Привет

преди 6 години

Олимпиадата в Сочи беше най-скъпата до сега и най-пищната. Путин искаше да докаже , че Русия е една проспериращата държава. Руските спортисти най-силни, най-можещи. По заръка на Путин - който не гълта мелдоний като Маша, после пие полоний - като онзи руски разузнавач в Лондон. Много руски спортисти изпълниха заръката на Путин и изгоряха.

33

кико

преди 6 години

Руските управници-ватенки имат лъжата и престъпноста за свято нещо и това им е живота ..Те никога нама да се променят и ще закопат Русия .

32

Анонимен

преди 6 години

Русия стана за присмех на цял свят !

31

мдааа

преди 6 години

По принцип наказанието е заслужено, ноооо.... ..някак си ГМО-то отвъд океана не го хващат наредбите... ..някак си...

30

ОНЗИ

преди 6 години

ОТВРАТИТЕЛНА АМЕРИКАНЩИНА - КАКТО В ПОЛИТИКАТА ТАКА И В СПОРТА!!! Това отношение към Русия е показател за американската инфантилност в олимпийския спорт.

29

анонимен

преди 6 години

До Алов666В такъв случай да не забравяме и Шарапова, която 10 години е гълтала мелдоний преди да го забранят.

28

Анонимен

преди 6 години

КГБ`то ще прави собствена олимпиада в тайгата !

27

сащ=тероризъм

преди 6 години

Краварите се уплашиха, че руснаците ще вземат медали - чисти без допинг и измислиха поредния лов на вещици!Сега ще имат "сериозна" конкуренция от страна на Израел и Саудитска Арабия !

26

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ненаситни са тия *** ей... - не им стигна допингът... - а и препарат за вана вземат...

25

Василев

преди 6 години

Може всички да употребяват допинг, но който го хванат той гори!!!Справка Маша!!!Агент Кейти Блеър!ЦРУ!!!

24

страхливци

преди 6 години

Не могат да победят Русия честно а и въртят мръсни номера .....

23

Наскоро

преди 6 години

Преди няколко години изхвърлиха най-титулования колоездач за всички времена - Армстронг - американец. Като той върна всички медали и награди. В спорта няма място за допингирани - нито американци, нито руснаци. И нашите щангисти напуснаха Олимпиадата в Сеул преждевременно - по средата на игрите. Няма да се тревожим сега за чуждите спортисти.

22

Само да напомня..

преди 6 години

..че зимната олимпиада през 2014 бе в Русия, Сочи.Четири години по-късно от ниво "великолепни организатори" руснаците бяха понижени в "пълни ***". От една и съща организация, МОК.Това е положението. Международното положение.

21

Анонимен

преди 6 години

Малко е наказанието ! Русия трябва скъпо да плати за измамените хиляди спортисти от другите страни, които са били дискриминирани, като са лишени от заслужени медали дадени на стимулирани руски спортисти.

20

До мурзилажа

преди 6 години

След като твърдите, че американците се дрогират, какво пречи на руснаците да се дрогират със същите препарати?

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Е, как така шокираща... - напълно в реда на нещата...

18

аха

преди 6 години

МОК е разрешил само Путин да се състезава на ски -скок .Той е много способен и владее десет спорта, може и да вземе медал и най-важно не е взимал допинг ..

17

Анонимен

преди 6 години

Олимпийски игри не гледам, откакто един за една седмица спечели 8 олимпийски златни медала, като подобри 7 световни рекорда и 1 олимпийски рекорд. И да официално е чист...

16

анонимен

преди 6 години

Американските спортисти не се дрогират със стимуланти, така ли?Олеее, колко сте смешни и невежи, малко се просветете.Не знаете даже какво значи инфрачервена спектроскопия.

15

анонимен

преди 6 години

Не са ви ясни нещата в спорта и медицинската биохимия.Винаги ще има стимуланти, които не могат да бъдат открити с наличните методи за анализ.Развитието на синтетичната органична химия изпреварва възможностите на аналитичната химия за идентификация на органични съединения.