10

европеец

преди 6 години

10 години по - късно ЕС е куха фраза , а ние сме на дъното!

9

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ви кажа какво спечелихме за 10 години в ЕС. Най хубавото което че още 1 000 000 млади хора са изнесоха. Другото е че повече от половината пенсионери се преселиха и няма място къде да ги копат.Третото е че вече много народ неможе да поемат издръжката на семействата са и са принудени или да работят на две три места или да имигрират. Четвъртото е че цените на продуктите са по високи от Германия. Петото е че ни тровят с химия която присъства във всички продукти. Има и още хубаво но няма симв

8

С

преди 6 години

Печелят но не всички обикновен народ нищо не печели

7

Анонимен

преди 6 години

Кланят му се само тези които се уредиха с платени, безсмислени служби в ЕС. За всички други е комунистическо иго.

6

Анонимен

преди 6 години

България е в Европа и мястото и е в ЕС.

5

Deli Kozeli

преди 6 години

Печелят само група лешояди, не България , ''Тя'' мре без чет.

4

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ СПЕЧЕЛИХА , ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАМЕ ВНОСНА СТОКА БЕЗ МИТО ПО-ЕВТИНА ОТ НАШТА СПРАВКА ПЛОДОВЕТЕ ОТ ГЪРЦИЯ!!!!ПЛЮЯ ГО ИСЛЯМИСТИ И ПУТИНИСТИ КОИТО ИСКАТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ БЪЛГАРИЯ!!!СЛАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КОЙТО НИ ПАЗИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА БЕЗБОЖНА РУСИЯ И ХАЛИФАТНА ИСЛЯМСКА ЕРДОГАНОЛАНДИЯ!

3

Анонимен

преди 6 години

Спечелиха онези които се докопаха до европейската пара.

2

Анонимен

преди 6 години

ЕС го плюят проруските ***... които обаче не искат да имигрират в Матушката, а си натискат парцалите в "гнилия" ЕС. Което е най-силното доказателство в полза на заглавието на статията.

1

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко е спечелила България, но знам, че доста млади българи напуснаха страната и също така, че тенденцията е до към 2050г. хромското население да е мнозинство.