58

Анонимен

преди 6 години

препоръчително за "атакистите" ако няма вазелин може и със слюнка да ги млатите !

57

дедо Ташунко

преди 6 години

Пак кажете, че Борисов не бди над Вас! Пак кажете, че Той не е най-великият и то не само на територията на 111 хиляди квадратни км! Лекар, учител, брат, пожарникар и Спасител на отечеството! А защо не и на човечеството. Докато спите безгрижен сън, Бойко мисли за всички и оказва лекарска помощ на страдащите. Вярвам, че Камелия ще се издигне.

56

шматка

преди 6 години

Червените калъфи ще откачат от злоба.хаха.Хляб не им се яде

55

шматка

преди 6 години

Ако беше Нинова щеше да ги подмине като малка гара.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Защо като беше на власт БСП не направи пенсиите и заплатите достатъчно големи...нарочно, защото с отглеждане на бедни и невежи, си отглеждат електорат за мамене.

53

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години взвода на бойковите мутри пак бяха принудили някакви хора да излетят от пътя!Нейде към Плевен беше!После се потули!

52

до василев

преди 6 години

*** ***, само да те подсетя че сина ти лankaше на финансовият елит на ФАКУЛТЕТА за пакетче дъвки в двора на 81-во

51

Активист на БКП

преди 6 години

Дали кортежът на премиера не е предизвикал катастрофата ?

50

Гордост

преди 6 години

Мичурин трябва да е много горд с постижението си - създал е говоряща тиква , а сега и тиква - спасител. Затова сме страната с най много тикви.

49

Анонимен

преди 6 години

Защо се използва толкова агресивно за политически пи-ар всяко нещо около Борисов е въпросът? Много по-красиво щеше да бъде Пресцентър на Герб да си бяха замълчали и когато след време пострадалите се разприказват, че Борисов е спрял да им помогне, всеки щеше да си каже - скромен и добър човек е Борисов, проявил е човещина. А сега цялата всъщност добра новина звучи жалко и отвратително, защото е поднесена с цел промивка на мозъци.

48

Анонимен

преди 6 години

Тези главанаци са избутали колата от пътя и после суджука се бил притекъл на помощ. Да ходи да ги разправя на децата от Банкя.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Леле..е..е..е каква злоба какъв безработен червен суджук . Защо като беше на власт БСП не направи пенсиите и заплатите достатъчно големи за да не умират хора от глад .

46

Анонимен

преди 6 години

Май май ми се струва че колата е изтикана от пътя от недосегаемите мутри на таканаречения-правителствен кортеж както правят обикновено мачкайки малките,незначителни хора!А спасителя..спасителя-убиец ще го наградим ли с часовник?

45

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден заради неговото управление мизерстват и умират много хора, ама той се правил на герой и медиите му раздухват наляво и надясно!По-мияри жалки

44

Василев

преди 6 години

Селяни прости отивайте да чистите паметника на Съветската Армия, защото утре ще има ново изявления на Мария Захариева, в което ше бъде казано, че Русия ни е дала писменост и християнска религия!!!Агент Стийв Кларксън!ЦРУ!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Ето Го, появи се Новия Христос, в лицето на смелия и честен наш Водач към Светлите ни бъднини! Крайно време е да започнем мавзолея, като предишния, да гледат бъдещите поколения, какъв българин е имало, който от добрини и лишения за народа си, се е превърнал в национална икона. Лицето на Христос трябва да бъде сменено с неговото, и при влизане в църква да се молим за душата и духа Му. Какво по-нормално да помогнеш на пострадали при катастрофа? И веднага герой? Трътляк, страхлив трътляк е този!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Минута след катастрофата... Че то, ако насреща ти хвърчи с бясна скорост правителствения кортеж , за да се спасиш, трябва да отбиеш и колко му е да "самокатастрофираш".

41

Анонимен

преди 6 години

Стига вече! Аз също съм противник на тиквуна, ама ако това е истуна, браво! Всяка една добра постъпка трябва да бъде уважена, независимо кой я предприема.Нищо че от 10-на години оркестрира масовия геноцид срещу всички жители на тази страна - българи, турци, и ***.

40

Лора

преди 6 години

Нормална човешка постъпка. Щеше да е ненормално ако беше отминал без да пмогне. Преди да сме политици и бизнесмени, сме хора и е важно човешкото да се запази.

39

Анонимен

преди 6 години

Всеки си заслужава своя избран Спасител...Как ще те спасява си е негова работа)))