58

Анонимен

преди 6 години

русия родината на мизерията и корупцията.

57

ИСТИНАТА

преди 6 години

Цялата руска/комунистическа/болшевишка идеология е дълбоко сгрешена. Вместо да анексират територии и да тормозят съседите си, руснаците по-добре да се погрижат за икономическия си възход и за благото на народа си. Уви, откакто болшевиките избиха царската власт в Русия и дойдоха на власт Русия върви само назад и надолу. А имаха потенциал да са една от най-развитите държави в света, а сега са икономическо джудже, военен колос с глинени крака!

56

Анонимен

преди 6 години

До 9И щото всичко цъфти , затова има подадени само 265 000 молби за зелена карта:)))

55

До 59

преди 6 години

Изказването ти е пример за поредните глупости от човек, който е с промит мозък.Какво ще ти потръгне и къде ще стигне?Вероятно мечтата ти е там да стане като тук, в България - капиталистическия "рай" от който избяга 30% от населението, 20% измря и около 50% само се оглеждат как да избягат, ако им се удаде възможност?

54

9

преди 6 години

Сега на кой да вярвам, на тоз *** или на човек, с който съм израстнал /руснак/ и от 15+ години живее в Москва. Точните му думи бяха - тук цъфти,човече. Друг мой приятел ходи по работа във Вологда и също остана много доволен.

53

Гошу

преди 6 години

Рано или късно този тоталитаризъм, наложен от *** ще падне и ще дойде нормален човек на негово място. Тогава света ще си отдъхне и ще заживее в мир. Олигарсите ще бъдат вкарани в затвора и парите им взети. Е тогава вече ще може да тръгнат лека-полека напред

52

Анонимен

преди 6 години

удържи устойчиво 5 - 6 място като икономика в светаЧе тя сега не е на това място бе ***, хахахаа... завиши го на 1-2ро

51

Венета

преди 6 години

Прочетох биографията на този Милов, роден 1972 година и участвал в разпределянето на големите порции от енергетиката на Русия, тоест в създаването на олигарсите. Само не ми стана ясно що за експерт е той в началото на 90-те след като все още е бил по-близо до тинейджърската възраст и е завършил ВУЗ през 97-*** - или е бил вундеркинд; съмнявам се! Този господин е от онези, които са пълзяли и пълзят пред външните наставници, за унищожението на Русия. Сещам се за Смирненски "На гости у дявола".

50

cazzo duro

преди 6 години

Минимална пенсия 117$. Малко по-малка от МИНИМАЛНАТА дневна надница в САЩ.

49

Анонимен

преди 6 години

Световните анализатори (pwc например) й предвиждат и за следващите 50 г. да удържи устойчиво 5 - 6 място като икономика в света...В третият свят ли?

48

Анонимен

преди 6 години

Няма и никог не е имало държава която да прогресира и да се развива при авторитарно управлвние.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Ха-ха-ха-ха-ха..............че ТИ СИ "ИЗПАДНАЛ", то е ясно, все пак сме в България, а не в Русия! А колкото до нея...........НИКОГА ДОСЕГА, в съществуването на познатите ни цивилизации, НИКОГА, АМА НИКОГА БРУТНИЯ ПРОДУКТ не е бил РЕШАВАЩ ЗА НИЩО!САМО СИЛАТА! А пък и сега, краварията с нейните нарисувани зелени хартийки вече ОТИВА В ИСТОРИЯТА!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Хи-хи-хи......че КЪДЕ има "пазарна икономика"?????? В говедарията, КОЯТО ИМА НАЙ-МНОГО ОФИЦИАЛНО ЗАРЕГИСТРИРАНИ офшорки!!!!!! Така че, всичко е КАКТО НАВСЯКЪДЕ!!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Не съм икономист, не съм и русофил. Просто уважавам истината като ценност. Така са ме възпитали. Всички над 30 възраст си спомняме Русия преди Путин. Сега след всички санкции и проблеми е по-напред икономически от тогава. Световните анализатори (pwc например) й предвиждат и за следващите 50 г. да удържи устойчиво 5 - 6 място като икономика в света...Че не си икономист е видно. За другото не е ясно.Къде видя 5-6място? Та те скоро ще изпаднат от г17

44

Солидарен

преди 6 години

Руската икономика расте въпреки санкциите.

43

хах

преди 6 години

Смешно е да пишете как БГ медиите оплюват Путин. Всеки ден се пускат поне 2-3 новини за него само в този сайт, за да се надъхвате и да цъкате плюсчета. Народът кълве... На такова внимание не е дори и бат Бойко. За всички подобни чуждопоклонници нали знаете - Терминал 2 и за Масква или Сибир, където ще ви е по-приятно, важното е да сте в "Родината майка".

42

Бацко Суджуков

преди 6 години

Напротив...руската икономика е без аналог. Тя произвежда "безаналогови" стоки. Няма как "безаналоговия' им президент да вкара страната в стагнация...

41

Анонимен

преди 6 години

До СимеоновНе зная дали джуджето е евреин, но определено не е християнин, още по-малко е православен. Пък и виж му приятелите-там християните почти напълно отсъстват.

40

Анонимен

преди 6 години

Клоуните на фалшивата рускаопозиция няма да дойдат никога на власт. Ако ще ипрез седмица да ги канят встудиото на герб.

39

Анонимен

преди 6 години

Хе, хе . Немцов -руснак . А все киснеше в Израел .И имаше паспорт .