128

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален човек по света, без значение къде е роден се стреми към реализация в САЩ.Защото там всеки е с равни права, няма връзки, мутри и комунисти.Няма и Бойкоборисовци и Цветановци - едни отвратителни неграмотни ***, които са Първият и Вторият човек в Държавата, благодарение на свръхинтелигентните гласподаватели.Ами всички по цивилизования свят ви се смеят, вие тук сте седнали да обиждате нормалните хора.Като не ставате за нищо - стойте си в БГ и се напивайте с шльокавица.

127

Риторичен ?

преди 6 години

"Президентската институция има амбицията да инициира създаването на регистър на българите и българските общности в чужбина.."Ами, този регистър не е ли като оня, ...за досиетата !!!?

126

Емигрант

преди 6 години

А дано, ама на дали...една птичка пролет не прави...Ксавие Лапер дьо Кабан и той направи призив към младите, да не емигрират, защото виждаш ли, оставяме страната на Пеевски, но проблема не е само Дилян- всеки един от управляващите притежава неговите идеи и черти, затова и България затъва!

125

риторично

преди 6 години

До Анонимен400-500 лв дават в Бг за 10-12 часов работен ден, 6 дена в седмицата, изпълняваш задължения като за 2-*** работника, най- малкото.700-800 лв е мечта за хората в провинцията.

124

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбратното е, тук ОСТАВАТ б-клуците, качествените се махат.И все по-лошото състояние на нацията, живота, затъпяването и т.н. е доказателството.Всичките ми приятели избягаха, устроиха се добре и ще се върнат ама на кукуво лято.

123

Лаладжията

преди 6 години

До Гурбетчия....това колега...беше цитат ...затова има кавички...моят пост е под него!Объркал си адреса!По-добре мияч на запад ...от гъ зо ми йник в България!

122

Анонимен

преди 6 години

*** пак говори наизуст. По-смешен президент нямаш връзка с реалността сме нямали. Мъпет на който постоянно му се оплитат конците дърпани от Деса поетеса, ***, идЙотова и решетНиков.

121

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

Ами мий си кенефите като за друго не ставаш и после като дойдеш в Бг на почивка се фантазирай пред комшии и приятели,че си голямата работа. Успял и преуспял си! Браво на теб!

120

Ицо

преди 6 години

Тъжно, за съжаление никога няма да се върнат. Та те дори комунистите дето се кълнат във любов и вярност на Русия всички са си пратили децата в САЩ.

119

Димитър

преди 6 години

А защо президентската институция си мисли, че хората навън блестят с експертиза и опит?

118

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До Лаладжията"Има и настина успели българи зад граница, но болшинството са обслужващ персонал - чистачи, таксиджии, миячи на чинии, бърсачи на дърти за.дници и т.н."ЧЕ ТИ ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ ЗА НЕУСПЕЛИ ХОРА ЛИ ГИ СМЯТАШ БЕ ?! В БЪЛГАРИЯ МИЯЧИТЕ СА НЕУСПЕЛИ ,НО В ЗАПАДНА ЕВРОПА ,САЩ И В ДРУГИ РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ МИЯЧИТЕ СА УСПЕЛИ ХОРА С ДОСТОЙНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ! ТОВА В БЪЛГАРИЯ ДА ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ,КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ И ВСЕ ОЩЕ МИЯ К.ЕНЕФИ В ГЕРМАНИЯ !

117

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Само да попитам генерал Утьо Маринкин като се върнат децата на емигрантите на какъв език ще говорят :1. На английски, защото те български не знаят.2. На ромски, защото дотогава ромите ще са доминиращото мнозинство в НовияБългария.Питам и отговор не искам.Работата е ясна. Затриха държавата и сега се чудят какви кьорфишеци да пускат на простолюдието.

116

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ВЪРНА В ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА КО!ЧИНА!?!?!!?Тоя камуфлаж да не си е забравил мозъка на някой полигон, в противогаза?

115

НЕ РОМ

преди 6 години

не ги искаме, с нашите данъци се строят пътища, заплати на военни, администрация и бедни учители, ние страдаме, те пращат пари само на близки.Те са си избрали пътя,стига сме ги толерирали с неделни училища и друго, Радев мислете за нас дето сметук и страдаме и ако сме млади -терминал 2.Стига сте мислили и за ромите, те не ми-леят за България, бият учители, мислете и помагайте на българите тук.

114

64

преди 6 години

Ще се оправим тогава когато такива, като този *** си стоят в казармата и не се упражняват с политика !!!! Радев за седем месеца не каза , нито едно свестно изречение !! Изключително ограничен и елементарен човек ...

113

Зелен ЧорапоГащник

преди 6 години

Абе няма ли да поумнее ***? Кой е луд да се върне?Децата на българите емигрирали там са американеца. Вие колко американци познавате които да са емигрирали в България?

112

Лаладжията

преди 6 години

"Има и настина успели българи зад граница, но болшинството са обслужващ персонал - чистачи, таксиджии, миячи на чинии, бърсачи на дърти за.дници и т.н."Ааааахахаха.....а в kочината България кво работите бе дървеняк? Всичките сте бизнесмени и милиардери а?Утрепаци сте...страхливи...злобни...комплексирани...и некадърни...

111

Анонимен

преди 6 години

Пред ***-загубняк, предпочитам сто като Тръмпа-***...Мерси, връщайте се вие.

110

ko40 von Dallas

преди 6 години

За това татковината е такъв фенек, щото няма кой да чисти. Всички в бг са голямата работа, как ще чистят, гази в кал и лай..

109

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

МИСЛЯ ,ЧЕ ЖИВОТЪТ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ И НИКОЙ ОТ ЕМИГРИРАЛИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА ПОСТОЯННО В БЪЛГАРИЯ ! ДОРИ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ЕМИГРАЦИЯТА ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ ! А БЪЛГАРИТЕ КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ЧУЖБИНА ЩЕ СИ СТОЯТ В *** БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ ПУКАТ ОТ ЯД ,ЧЕ ЕДИН МИЯЧ НА К.ЕНЕФИ КАТО МЕНЕ ПОЛУЧАВА ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ ОТ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ ! МИЯЧ НА К.ЕНЕФИ В ГЕРМАНИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМА ПОКУПАТЕЛЬНА СПОСОБНОСТЬ ОТ УЧИТЕЛЬ В БЪЛГАРИЯ !