116

До 121

преди 7 години

Ти си българофоб,русофоб и америкофил.Върви при краварите с твоите фобии и ни остави да си живеем както ни харесва.Досега нищо добро не сме видели от Америка,дори едни визи не премахнаха,за държава от ЕС,това е дискриминация неясно по какви съображения.

115

анонимен

преди 7 години

от 1878 бьлгария все на грешната страна докога аз искам мир а невоинане искам нато и ес искам мир и дружба с всички сьседи на мен русия не ми е врагзащо трябва да мра заради чужди интереси моите интереси са да получавам газ срещузаплащане от русия и да си кротувам

114

Анонимен

преди 7 години

имало е случаи руски семейства да ни предлагат пари за да не ги настаняваме в хотел заедно с други руснаци.молят ни да бъдат там където няма руснаци

113

Анонимен

преди 7 години

До до тъпака бокоВиж за Брест-Литовският мирен договор преди да квичип

112

Анонимен

преди 7 години

до 115: "В момента ние сме страната с първият премиер на страна-член на НАТО, открито декларирал готовност да воюва срещу Русия"...В момента ние виждаме Русия как води война срещу Украйна и затова България декларира, че това е ЗАПЛАХА и за България - ни повече, ни по-малко ! Капито !

111

Кукловодът

преди 7 години

До от Атанас БуровБраво ! Много силно и аз за това се сетих . но нека Б.Х. и компания да знаят , че който вдигне пръст и посочи че Русия ни е враг , камо ли да прати армия срещу тях . То той ще бъде смазан от народна любов . Времеме е такива тиквеници да ги премахнем , защото не е време за противопоставяне , а е време за помирение .

110

Анонимен

преди 7 години

руските туристи са изключително нагли и агресивни.след тях в хотела е отврат и смрад

109

Анонимен

преди 7 години

Е СССР ("Русия") вече ни нападна веднъж на 8 септември 1944 г.

108

Анонимен

преди 7 години

Говорит Москва!Може ли Бойко да каже по какво да се целим, че не виждаме ни войска ни танковени самолети.Няма по какво да се целим!Пък и не искаме да се целим!А Бълагири я ни харесва, българския народ и черноморието Ви.

107

Анонимен

преди 7 години

На *** на ЕС и НАТО им се привижда несъществуваща опасност.Ако не бяха руснаците през 1876 год.сега щяхте да ходите с *** на главите.Кога ви е заплашвала Русия,беееее,овце безмозъчни???Какъв враг са ви хора християни,с близък език и култура?От къде ви хрумна безумната мисъл,че ще ни нападнат,ако има война?Кого са нападнали досега,та сте се уплашили толкова?Слугинското ви поведение е обидно за цялата нация и показва защо сме на това дередже от много години насам.

106

до боко

преди 7 години

ти ако си мислиш че някой български войник ще тръгне да се бие срещу руска войска значи съвсем ти се е изпарил акъла от жегитеако тука влезнат руски войски по някаква причина цялата ни армийка ще мине на тяхна страна и най вероятно ще стане военен преврат лошото е че тоя път руските войски ще останат тук завинаги и наистина ще станем задунайская губерния

105

Българофил

преди 7 години

Чичковци и лелки, поклонници на Мать России, заминавайте натам и отървете България от себе си и идеите си. Те никога повече няма да бъдат реалност. Приемете го - БИЛО КАКВОТО БИЛО - ТОЛКОВА!

104

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХАХАХА , Ще се бием заедно с НАТО , с каква армия бре ? С тази която има няма 40000 ли ? Или викате ще вдигнем резерва и запаса , е хайде , пробвайте се да ни мобилизирате , че тогава да ви пратим веднъж завинаги ,там където ви е мястото , тоест в Историята !

103

до калинката

преди 7 години

това отдавна са го заявили балтийските държави румъния полша.в полша има сформирани държавни паравоенни отряди за самоотбрана.

102

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си другаря генерал Борисов и кака Тонка Хекимянката да воюват на източния фронт срещу Русия.Първи ще подпалят джапанките към Козяк,откъдето им плащат.

101

от Атанас Буров

преди 7 години

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма.- Кои са те?- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни.

100

Анонимен

преди 7 години

в русия от детската градина ги учат на имперско величие,божия православна изключителност,насилие и агресия срещу другите. това лято чух разговор между рускини,едната казва,хубаво е тук в България само да не бяха българите които загрозяват природата

99

Калина до 100

преди 7 години

По-лошото е, че в момента позволяваме управление на България от хора, които не знаят кога да си стиснат зъбите и да не говорят!В момента ние сме страната с първият премиер на страна-член на НАТО, открито декларирал готовност да воюва срещу Русия.

98

Анонимен

преди 7 години

Българин: Нашето зло идва при нас от руските земи !

97

Анонимен

преди 7 години

***, като не ви харесва в България заминавайте в кндр или в рассия