30

Анонимен

преди 6 години

Комунистите не са хора, а сатанински изчадия. Те се раждат, заченати в атеистичен грях от престъпните ленинопитеци и сифилисопоклонници. Между човек и комунист никога няма да има диалог и разбирателство защото това са различни биологични видове.

29

BG

преди 6 години

Имате ли спомен колко интелектуаци избихте с т.н. "народен съд" и лагери ?

28

варшавянка

преди 6 години

позор за тези убивали без съд и присъда, позор и за наследниците им, позор, да ги мразими презираме винаги, позор.Убийство без съд трябва чрез съда да се наказва с убийство.

27

Анонимен

преди 6 години

И на петолъчки да ги разпънем тези комунистически изверги, пак ще им е малко за кървавите престъпления срещу българския народ и цялото човечество.

26

до 24

преди 6 години

Днес България я управляват бивши...и настоящи комунистически ***!

25

Анонимен

преди 6 години

Докато не се извърши решителна декомунизация и лустрация, България ще си е все същата болшевишка ***.

24

до 23

преди 6 години

Малко пари са давали!Трябвало е да са повече!

23

убийци и престъпници

преди 6 години

Само да припомним на самозабравилите се демократори, че Народният Съд не е творение на БКП. Народният Съд, по подобие на Нюрнбергския процес, е създаден от Съюзниците, антихитлеристката коалиция от САЩ, Великобритания, СССР и Франция, с цел денацификация. И всички тези "жертви" на Народния Съд са едни най-обикновени фашисти - убийци и престъпници. Духовните бащи на съвременните демократори.

22

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сега сме в ЕС и НАТО и имаме тоалетна хартия и банани.

21

50 000 лева

преди 6 години

Подобно на джихадистите от ИД, за една отрязана партизанска глава фашистката власт до 09.09.1944 е плащала по 50 000 лева. Още през 1942 година българското правителство обявило награда за главата на партизанин, възлизаща на 50 000 лева, за обикновен партизанин. Ако главите принадлежали на партизански командир, политкомисар от бригада, голям партизански отряд, сумата за такава глава можела да достигне и 100 000 лева.

20

Демокрация

преди 6 години

Няма нищо по хубаво от демокрацията избрана от народа.Комунизма може да идва само чрез терор и да управлява само чрез диктатура сиреч терор.И всеки който я почита е диктатор терорист

19

втората награда

преди 6 години

На 3-ти Май 1944 горският стражар Иван Божков отрязва главата на Вела Пеева, която доставя за опознаване на командира на жандармеристите. След опознаването поставя главата на всеобщ показ. За тези действия той получава премия 100 000 лева. Втората си награда той получава от партизаните. Застрелват го в края на август 1944.

18

западно от Омуртаг

преди 6 години

На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.

17

на 9-ти септември

преди 6 години

На 9-ти Септември 1944, Танковата бригада и други армейски части завземат Министерството на войната, МВР, пощата, гарата и радиото. Партизаните слизат от планините. Провеждат се стачки и бунтове. Разбити са много затвори и са освободени хиляди политически затворници. Народът на България завзема властта. Страната е освободена от монархо-фашистката власт.

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо няма какво да продаде! Герберастите подариха България на американските маймуни!

15

Бож.

преди 6 години

Вие може да не мразите комунизма но ние го мразим- заради него сега сме 7 милиона вместо 12!

14

До Анонимен 14

преди 6 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

13

Стар комунист

преди 6 години

Честит празник на всички истински българи! Най светлия период за цялата българска история е между девети септември и десети ноември, народът завинаги ще помни тия 45 години когато си отдъхна от тиранията на царчета, бейове, часници, търгаши и всякакви търтеи!

12

Анонимен

преди 6 години

И ние помним ***:Хилядите избити в месеците след 9.9"Народния" съдЛагерите на смърттаЗаграбването на собственосттаМакедонизацията на българите в пиринскоПодаряването на златния резерв на СССРУбийството на Г. Марков16-тата републикаЧернобилВъзродителния процесРежима на тока и водатаТретия фалитЛукановата зима и купоните за олио и захарМутрите на ген. ГоцевОграбването на спестяванията на българите от 16 банкиВиденовата зимаСпирането на еврофондоветеОграбването на КТБ

11

Анонимен

преди 6 години

бкп е терористична партия и всеки който я почита е терорист