65

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, вижда се края на рушките ***. Иде края на мордор!

64

надпис

преди 6 години

Надпис на украински танк: Драги украинци, драги сънародници, вие и вашите деца ще бъдете убити с финансирането и с любезното съдействие на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

63

фортекс

преди 6 години

30 години след 500 години робство сме шеста икономика в Европа,а30 години след 50 години дружба сме последни в ЕС....

62

ДНР

преди 6 години

означава ДОНЕЦКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА. Носталгията по СОЦИАЛИЗМА е много силна. Хората искат СВОБОДА И РАВЕНСТВО. Жалко е, точно тези, дето протестираха навремето за това - Френската революция, САЩ и свободата от Англия се превърнаха точно в ТИРАНИ и ПРОТИВНИЦИ на СВОБОДАТА

61

Анонимен

преди 6 години

Българите в украйна са подложени на невиждан терор от паравоенни фашистки организации подпомагани от властта там. Какво прави България?

60

Членска карта №7

преди 6 години

До 51А колко своя кръв проляха!???

59

ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕВРАТ

преди 6 години

Нов термин в историите на цветните "революции". Ама и бандеровска демокрация. Там в САЩ май не са мръднали много от демокрацията на КОЛТ, великия изравнител на хората

58

До СатаНАТО

преди 6 години

На парада, командирите на украинските подразделения рапортуваха не на украинския министър на войната, не на Пороченко, а на истинския си шеф, министъра на отбраната на САЩ Джеймс Матис! Те на това му казват независимост!

57

Членска карта №7

преди 6 години

Калеко Леко,Можеш да пишеш Украинци, Финладци, Поляци, Румънци, с еднометрови букви, ако щеш! Този жалка манипулация (на която даде ход един още по-жалък бивш президент) не отменя факта, че ту беше РУСКАТА армия. Странно защо не споменаваш и мюсюлманите които се биха в редовете на тази имперска армия!!! Руският селянин, руският интелигент искаха тази война, за щото сме им близки. И няма значение, Проливи, империи, нам ко си. Православието беше на първо място.!

56

АТАКИСТ

преди 6 години

Тия дето не са в наш интерес - ДНР (Малорусия) , ПКК Кюрди ги наричаме терористи. Защото тази дума буди у хората възмущение. А тия дето са в наш интерес ги наричаме умерена опозиция (Сирия) Това е урок номер 1 в специалност външна политика, Харвард

55

РЕЗОННО Е

преди 6 години

бандитите ПРЕВРАТЪДЖИИ в КИЕВ да бъдат съдени като ВОЕННО ПРЕСТЪПНИЦИ. Всички, които им помагат - САЩ, НАТО СЪЩО. Местните продажници, грантаджии и протестъри заслужават да им се сложат лицата на площада и да видим дали половин София няма да ги заплюе

54

Анонимен

преди 6 години

Режимът в Украйна не е фашистки, защото украинците никога не са били фашисти.Бандера е бил и срещу Хитлер и срещу Сталин, за което е лежал в нацистки концлагер и после е убит по нареждане на болшевиките.

53

до 55

преди 6 години

не ставай смешен

52

Дарвин философ

преди 6 години

До История дагеРусия опрощава дълговете на Османската империя ,която признава България в 1909

51

ответна реакция

преди 6 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

50

Анонимен

преди 6 години

След като знамето е на терористични организации, значи провокаторитеподлежат на съдебна отговорност

49

Анонимен

преди 6 години

ами то и косово не е признато за държава от сърбия но ЕС и ФАЩ си го признават , така че ДНР и ЛНР защо да не си имат свой флаг , а рано или късно ще ги признаят пък може и киев да влезе в техните граници ако продължават да се държат като фашисти

48

История даге

преди 6 години

Британската империя води преговорите ни в 1908г за независимост-истинското освобождение.

47

ponti

преди 6 години

До 24:Вие храбрите кърджалийски опълченци можете и сега да си дадете газ към любимата ви турция. Няма нужда да ходите до софия. Багажа на бохча и пътя! Там ще ви се израдват хахах... после само да не кажете,че са ви обидили, обидиха и жената, че и децата обидиха. Хахаха Я си стойте на гъ.зъ бе, нещастници, и целувайте ръка, че никой не ви закача!

46

Калеко Алеко

преди 6 години

Това че посланика на Украйна протестира, си е напълно резонно .... А какво ще направи Българското правителство, Българската полиция, Съдът и Прокуратурата в България, една странака членка на ЕС и НАТО, които осъдиха бандитите от така наречената "Донецка република", като членове на незаконна терористична организация, за което раССия и товарищ путин търпят санкции, подкрепяни официално и от Българското правителство ..?!