11

Анонимен

преди 6 години

Тъ*ак! Ти си зарязал на времето, после теб те зарязват. Каквото повикало - такова се обадило. А бившата ти застреля ли те, или сигурно се е радвала, че се е отървала от тебе. Каква е била убитата, вече не е работа на никого да обсъжда мъртъв човек, ама да не се бориш за децата си, да не помислиш за тях, само заради това си струва да бъде евтанизиран!

10

anonimen

преди 6 години

nqkoi kazvat razlikata vav vazrasta bila pri4inata ne e taka az poznavam semeistvo jenata na 27 maja na 47 s tri predi6ni braka i si jiveqt dvamata i se razbirat perfektno

9

Анонимен

преди 6 години

Развалил 29 годишния си брак заради някаква нова фуста. И сега заради проваления си живот решил да накаже нея, а не себе си... Защо не се гръмна той, а даже косата седнал да си боядисва?

8

:):)

преди 6 години

как я защити полицията, никак, констататори

7

Анонимен

преди 6 години

Психопат

6

Жалко за човека

преди 6 години

Горкия човек, тази му е съсипала живота и сега ще го пратят в панделата.

5

Анонимен

преди 6 години

С бой на жена и деца,не може да задържи която и да е жена.Т ъ п а к и егоист,дори децата не го интересуват и кой ще се грижи за тях,пълен к р е т е н!

4

мъж

преди 6 години

Аз ли съм *** или нещо не схващам защо след като са разделени той е продължил да е тормози след като заявява, че я е издържал 12 г. Искал е още да е издържа ли или нещо друго? Жертвата е била във вихъра си жена предполагам на тази възраст Бог да е прости, но на жените тогава най много им се люби, а той най-вероятно не еможел предвид възрастта и болестта, която има. Тоя не е за затвор, а за лудница. Не е добре горкия. И то да убие майката на своите деца. Честно не го разбирам...

3

Maриян

преди 6 години

Дим без огън няма.

2

Анонимен

преди 6 години

Пуст алкохол и пуста любов :)) Някой неща са над съзнанието за сега. Жалко , но всяко нещо се плаща в тоя живот. Знайте го.

1

ПОЛЯ

преди 6 години

ми да не си се развеждал бе, да не си си развалял първи брак. просто кюфте такова.