201

Анонимен

преди 7 години

Аре назад към Канада, там вече докараха много от твоите събратя, ще си се къпете и ще си пишете програмките

200

Анонимен

преди 7 години

Ами за какво работите за араби бе...

199

Анонимен

преди 7 години

пред нас продават дюнери и те там си говорят така, защо не ги глобят ?ама то си е така, по-мързеливо и по-*** животно от българина няма! поне в европа, за африка не знам.

198

Анонимен

преди 7 години

Живея в Канада и през годините се убедих, че някои ливанци не са много коректни. Ако този индивид си позволи това в Канада ще пострада сериозно. Въпреки това негови сънародници и тук си позволяват твърде много. Разбира се има и различни ливанци.Аз не бих работил в неговата фирма срещу никаква заплата.

197

Анонимен

преди 7 години

Тоя едва ли им плаща достатъчно, за да миришат на Шанел 5.

196

Анонимен

преди 7 години

Българинът е мързелив само когато му плащат зле. Като отиде по на запад и усети как се живее готино с добро заплащане, работи като звяр. Общо взето е правилна житейската философия на шопа, че ако "ми плащат колко да не умрем, работим колко да не заспим".

195

:(

преди 7 години

Затова сме скапана нация, защото този още е в България. Ако бяхме поне малко нормални хора, този арабин щеше да е с черен печат в паспорта.Ако българин каже подобни неща на арабин или римлянин, разни хелзински комитетчета и подобни щяха да го разкатаят. А сега държавата мълчи, защото на власт са долни предатели.

194

Мияч

преди 7 години

Прав е, роботните и чистите не сме в България!

193

Тинтири Минтири

преди 7 години

Само едно не разбрах. Щом в Северна Америка работели толкова много и всеотдайно, защо си е довлякъл диpника чак тук да наема българи? И откога пък арабите почнаха да се къпят, че и от бизнеса с програмирането да разбират?

192

Анонимен

преди 7 години

Арабин.....Ливанец.....Този тип хора да говорят за работа и мързел е смешно......Та точно всичко такова. Излиза от тях......Този коментар е смешен ,а и репортера написал го е като него

191

WtF

преди 7 години

Не вярно за сащ има хора ако го обидеш че носи обица или е с татуировки може да те застреля и да каже че си бил терорист .

190

65

преди 7 години

Не сме миризливи,а и сме мързеливи само в България.Навън чудеса правим.Иточно ти ,арабино,ще ми казваш че не миришеш на овча лой????.Я бегай бе ,смрад

189

Анонимен

преди 7 години

Ми що не си откри фирмата в Канада, бе, да ти работят напарфюмирани и работливи, ами си дошъл в България?

188

Анонимен до 214

преди 7 години

А кой беше ти бе читак?

187

Анонимен

преди 7 години

Ясно, че тази тарамбука се е взел много насериозно, но нека да не подценяваме хигиенните проблеми. Действително и аз съм се убедил, че българите не се къпем много често - достатъчно е да се повозите в някой автобус иили трамвай на градския транспорт в София, за да се сигурни в твърдението на тарамбуката.

186

WtF

преди 7 години

Този е слушал рекламата на ливанеца стани шеф , че сте евтини квалифицирани *** да ви ишлемизират , после ливанеца стана брюкселска зелка ,а в Крим него чакат.

185

Американ

преди 7 години

Бyлrapистaнcкият съд отново се о.ра, както винаги..

184

Анонимен

преди 7 години

Тоя "канадец" като иска да работят като в Канада и Щатите плаща ли им като в Канада и Щатите или е дошъл тук за да му работят като бели роби?

183

Анонимен

преди 7 години

Ето за това казват че няма правосъдие и тоя си е паднал на оная работа. Според мен веднага обявяване за персона нон града и екстрадиране от България, а фирмата му да се заличи от регистрите с персонална обява за дискриминация. Няма ли кой да набие по български тоя работодател?

182

Анонимен

преди 7 години

"Пък всички останали веднага се засегнаха, защото те си знаят, че не се къпят много много."Аз винаги се засягам, когато гнусен камилар си позволява да ми отправя критики, дори да знам че не е прав.