39

Анонимен

преди 7 години

Русофилите от къде пак се появиха беее...просто няма как да не се появитеК ур за русия, к ур за комунизма.

38

един от вас

преди 7 години

Нужно е по - често от ЕК да се напомня на управляващите какво е реалното дередже на страната , защото като влезнат в парламента , започват да мислят единствено как да. увеличат заплатите си.До сега нищо за 28 г. не се е променило , освен ,че цвета на нацията е извън страната.

37

Анонимен

преди 7 години

27 години правим реформи. Продадохме индустрията, застроихме всички градинки, реституирахме земеделската земя в София. Изпълнихме всички изисквания за действаща пазарна икономика. Имаме и мъдро многопартийно управление, което вече иска да е еднопартийно, защото било по-демократично.

36

Европеец

преди 7 години

България трябва да разреши хомосексуалните бракове и осиновяването не деца от хомосексуалисти! Тази седмица централните сгради на институциите на Европейския съюз осъмнаха с пешеходна пътека, оцветена в цветовете на дъгата и проекция на ЛГБТИ знамето върху сградата "Берлемон", където се помещава Европейската комисия. Инициативите се ползват с подкрепата на местното брюкселско правителство, a хиляди призиви за подкрепа на равните права се появиха в Twitter.

35

до 33

преди 7 години

еее, тва всеки ден ли ще го копваш тука? Ай стига с тоя измислен дебат за комунизма! Чугунената ти кратуна няма да я убеждавам за нещо несбъднало се! Бягай в С. корея да добруваш, нафталин смотан! Алоу, сега е 2017! ТАя твойта свърши преди 30 години - още тогава се виждаше, че е на доиживяване!

34

Бай Корлеоне

преди 7 години

Така е при ТИКВИТЕ 1, 2 и 3 - положението от лошо става трагично! Впрочем това е и причината младите и образовани Българи да напускат Родината - пълна безперспективност и мутренски бизнес....Съсипаха България.

33

Анонимен

преди 7 години

Българчетата изкарват медали благодарение на съвестни учители, които вземат извънредни, часове за да подготвят децата, като често дори не им се плаща за това. И на края какво, вземат заплати като мързеливите си колеги, и в най-добрия случай печелят награда "учител на годината", около 1000 лв еднократно, а мързеливите чиновници в МОН вземат "хилядарки" всеки месец.

32

Анонимен

преди 7 години

Русия е свовна сила с която всички се съобразяват и изобщо не им дреме за изперкулясалите русофобски ***.

31

Гербист

преди 7 години

Видими резултати

30

Анонимен

преди 7 години

За 10 години членство в ЕС преките и непреки загуби на България са близо 80 милиарда.

29

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Мразим САЩ, мразим НАТО и ЕС, да живее Русия. Cамо Русия може да ни накaра да направим нужните реформи и никой друг, ЕС е едно недоносче.

28

Анонимен

преди 7 години

Виновни са комунистите. При комунизма нямаше банани и тоалетна хартия а сега имаме банани и тоалетна хартия и можем да пътуваме на запад, а комунистите завиждат и искат да върнат комунизма като вече три мандата пречат на ГЕРБ да направи реформите.

27

цитат :

преди 7 години

"...Като се позовава на резултатите от изследване за нивата на знание в природните дисциплини и математиката, които са най-слаби в ЕС..." - *** демагозите ви ***! Аз на тва ли си да вярвам , или на вас? Аве ние по математика обираме медалите на олимпиадите в цял свят! В университетите ви се наблъска с бг отличници, вашите деца не могат да се вредят... Айде, моля ви се... Англичаните, с "най- добрата" образователна с/*** пропищяха от нас, вдигнаха таксите до небето, да има места и за англичаните.

26

Анонимен

преди 7 години

Ами държавата не принуждава фирмите и улилищата да си сътрудничат и всички берем плодовете. Учебните заведения си преподават, каквото им душа иска, на фирмите "им се свиди" да оборудват една модерна лаборатория и и да отделят двама, трима служители да ходят и да обучават децата, после едните се вайкат че възпитаниците им нямали реализация, другите се вайкат че нямало подготвени кадри. А държавата дава ли дава пари, на едните да преподават, на другите да наемат стажанти, и на края нищо.

25

Анонимен

преди 7 години

Е нали от Разбойническия блок 2 години висяха в управлението и откраднаха каквото можаха, под мантрата че щели да правят реформи???Не направиха никакви реформи, ама откраднатото няма да го върнат!

24

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно съгласен съм с мнението на Наблюдател. От Брюксел само знаят да размахват пръст за което им отърва, а в действителност назначават протежета, които няма да се размърдат и да свършат за пет пари работа. От това по-голямо лицемерие здраве му кажи. Ако искаха да се реформираме и подредим, политическият и партийният модел в България щяха да са съвсем различни от настоящите.

23

Анонимен

преди 7 години

така е в тази жалка територия

22

аааа

преди 7 години

недейте така другари европейци! Вашият човек Боко нали му се радвахте, че пак идва на власт... Сега го удряте лошо - той ни приказва къв рай е тука, как е оправил събираемостта в хазната, икономиката - цъфти и т.н..

21

Анонимен

преди 7 години

Бочко,май свърши с европейската любов?

20

Анонимен

преди 7 години

До БАБА КУНАС БОКО И МАФИЯТА ГЕРБ НИКАКВИ РЕФОРМИ НЕ СА ВЪЗМОЖНИ! НЯМА КАК БАНДА МУТРИ ДА СПРАТ ДА ДОЯТ НАРОДА!..то пък с гергов ше има риформи, нали ?! ше има - да усвои освен панаира, и съдебната палата, барабар с цацатамокавей трябва да дойде, за поне 5 години - друг вариант няма