97

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 7 години

Гледах малко от парада по капиталистическия Ютуб. Беше приятно заснето с американски дронове със западни камери на американска ХД резолюция. ЛИМУЗИНАТА КАБРИО БЕ преработен АМЕРИКАНСКИ ДЖИП GMC. Униформите на армията бяха ушити вероятно на капиталистически шевни машини. В модерните оръжия електрониката може да индийска и китайска, но ноу-хау-то за правене на електроника винаги е било западно. А екскортът на другаря Путин е от фашистка марка - Мерцедес!

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................САЩ са военнопрестъпници. При бомбардировката над София умишлено избиха 5 .............Стига си повтарял като папагал. В България само бившите белогвардейци намерили подслон в България след болшевишката революция са дали над 3000 жертви на сталинската *** окупирала България. Да не говорим за жертвите от Народния съд проведен под надзора на азиатските пpимати!

95

смех

преди 7 години

Действително много военна мощ. Така беше и по времето на соца и след това СССР престана да съществува. Сегашното помпане вероятно е за сметка на икономиката, обслужваща руснаците. Това неминуемо води до срив!

94

капутин

преди 7 години

Страхотна военна мощ, няма що. Открийте разликите между този 'парад' и онзи преди 30 години, например.същите ръждясали таралясници, същият безумен и агресивен военолюбски плам в очите на генералите, същата *** гордост на набиващите крак солдати, същите лозУнги, същите джуджета (политически) пред мавзолея. Само където тогава махаха от трибуната на мавзолея...

93

Анонимен

преди 7 години

Изплашили са джуджето, че готвят атентат срещу него с пилот камикадзе. Затова е отменило въздушния парад!

92

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Бобичовече, обясни на шопа как оплетките пазят от ЕМИ. и , говоря за глобален конфликт. за борба с партизани и терористи едва ли ще е най добрия вариант да им бишкаш тонкове без аналогов в мире на кратуната. щото, стингер, игла и прочие. в случая с донбас - бук.

91

Московские новости

преди 7 години

До Непромит мозъкРуснаците са гладни само според опорните ти точки. Така им се иска на твоите господари, затова са ти казали така да пишеш.

90

Анонимен

преди 7 години

Руснаците при лошо време, разгонват облаците, когато имат парад. Така че лошото време едва ли е причина. Освен това бяха обявили за над 70 самолета за парада.

89

списареевски

преди 7 години

До Анонимен119а проруското правителство на ОФ обяви за врагове на народа служещите в царската армия дето са бранели българското небе. нещо да добавиш?

88

timi

преди 7 години

Нали сме оправили България та гледаме на другите във паничката трябва да се гледа реално на нещата единствено от европа Великобритания не е завладяна всичко друго е няма източна няма западна европа ,само България винаги е избирала губещата страна и затова винаги си е патила и то не от друго а от политиката и политиците си а България винаги е имала велика армия ДНЕС Е ДЕН И НА ЕВРОПА И ДЕН НА ПОБЕДАТА ТОВА Е

87

Анонимен

преди 7 години

Всеки се страхуваше от Либия под управлението на Кадафи пък виж какво стана с Кадафи ... същото чака и другаря Путин

86

Анадол

преди 7 години

Путин да си прави тръбите към Турция за да има с какво да му свалят самолетите.После да чака денги от съседните и държави и да им вика братушки.*** ***

85

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонимен113само, че това заграждане е като да си сложа бодлива тел на живия плет на лозето да не ми го обере комшията-алкаш. аз си пазя имотеца, а оня се агресира щото няма вече аванта. и има 4 шева на зурлата.

84

Анонимен

преди 7 години

А ще си признаят ли някога, че те подпалиха Втората световна, като заедно с германия си разделиха Полша? Ще си спомнят ли общия военен парад на Вермахта и РККА в Брест на 22 септември 1939 година? Парад на бойни другари!

83

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

та, от нежеланието ти да отговориш без аналогов в мире, бобко, се налага мисълта че и ти си разбрал че руснаците се опитват да финтират нато в стил добър стар рейгън, натискайки ги да разработят въоръжение по концепции, които са нерентабилни. за съжаление, не сме в 80 те, звездните войни са на дисни, и едва ли някой приема подобни изпълнения на сериозно.

82

Непромит мозък

преди 7 години

Истинският победител се вижда по стандарта на живот; ушaнките - въоръжени до зъби и гладни като кучета.

81

Анонимен

преди 7 години

Защо в нито една бяла държава няма военни паради ?Защо само изолираните от целия свят диктатури плашат с оръжие и пушечно месо ?

80

хибридчик

преди 7 години

Еуропа да отговори на руската диващина и военщина с един хубав гeй парад в центъра на Брюселл.

79

Анонимен

преди 7 години

Писах вчера, работих години с руснаци, американци и офицери от ЕС. Нито един американец, западен офицер не си позволи дори жест на неуважение към руснаците. Руснаците също. Никакво мерене а толерантност. Виждаше се как американците изпитава респект, не страх. Работеха добре без никакви проблеми. Защо тук определени хора хулят Русия? Да хулят управлението а не Руския народ. Изстрадал народ, загубил милиони свои. От страх САЩ и НАТО са ги заградили и к'во? Да опитат да ги победят? Но не смеят.

78

ИСТИНАТА

преди 7 години

О неразумни и ***! Поради что славите победата на врага си? Не беше ли България в противниковия лагер? Не ни ли обяви война Съветския съюз? Не ни ли бомбардираха съветите (в Добрич), САЩ и Великобритания? Не ни ли орязоха 1/3 от територията след войната?! Не ни ли окупираха за 45 години, не унищожиха ли цвета на българската нация?!? Какво чествате, безумци?!?