47

Анонимен

преди 7 години

Абе не е ли да си програмист със средно и 19000 заплата на месец не ми го хвали!

46

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека младите да си налягат парцалите и да започват работа за по-ниски заплати, за да видят как се прави преход и реформи, защото държавата ни има нужда от евтина работна ръка. Така ще сме конкурентни и ще привличаме инвестиции, винаги се почва от ниското.

45

Анонимен

преди 7 години

еми че 500 евро много пари ли са евала им права на младите точно така трябва да отстояват заплатите си иначе пишман чорбаджиите които не могат да плащат поне такива заплати рано или късно ги чака фалит ще останат да работят само тои и баба му и евентуално леля му във фирмата

44

Анонимен

преди 7 години

Способните и грамотни младежи се трудят, и тук, и на запад.А полуграмотните мамини синчета и щерки клечат по кафенетата с парите на родителите си.

43

Анонимен

преди 7 години

Лольо, искам само да ти кажа, че съм направен по нарналния начин и знам кои правят " бизнес" в България и карат луксозни коли, яхти и прочие.

42

Yй лови, работа - не

преди 7 години

До аа - 50По-добре гладни, отколкото "експлоатирани"...

41

Анонимен

преди 7 години

АКО СА ТОЛКОВА УМНИ, ДА СИ РАЗВИЯТ СОБСТВЕН БИЗНЕС И ДА СТАВАТ МИЛИОНЕРИ. И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ДАВАТ ПО 2000 ЛВ НА МЛАДИТЕ СИ РАБОТНИЦИ.

40

Лольо

преди 7 години

25 годишните сега, са живели в новото време и са много често едни тотално размацани ***, дето нито в къщи нито в училище са ги карали да правят каквото и да е, и като дойдат на рабоа и им наредиш да свършат нещо, те гледат натровено, щот никой никога не ги е юркал за нищо..и не са свикнали. Татуирани принцове и принцеси..

39

Анонимен

преди 7 години

Да вървят на запад, там ги чакат с постлани червени килими. Има и по една мацка, която да им клати краката, че да не се морят сами да го правят.

38

опа!

преди 7 години

Значи това е нагло, а ром без един ден трудов стаж, без един лев осигуровки е НОРМАЛНО да получава ПОНЕ 300 лева пенсия?

37

hunter

преди 7 години

До РАБОТОДАТЕЛИ пропусна да добавиш лихви по оборотни кредити, лихви по инвестиционни кредити за машини и сгради, загуби от нелоялна конкуренция, удари от НАП, знайни и незнайни агенции и чиновници пиявици и извиване на ръцете от монополни търговци слаба конкурентност на външен пазар, където фирмите са стимулирани от собствената си държава да изнасят и т.н.

36

Анонимен

преди 7 години

КАК ДА МУ ДАДЕШ 1000 ЛВ, КАТО РЪЦЕТЕ МУ ПЪХНАТИ ОТЗАД,А КАТО ГО УЧИШ - ГЛЕДА УМНО, НО НИЩО НЕ ОСТАВА В ГЛАВАТА МУ, ПЪК И МЪРЗЕЛИВО И ПРЕТЕНЦИОЗНО.

35

С плач не става!

преди 7 години

Грешна самооценка-,,Аз съм умен и способен,но няма кой да ме оцени"На света не му пука за вашето самочуствие,първо постигни нещо а след това имай високо мнение за себе си. Расте поколение,което няма представа за реалноста.След това разочарованието може да е огромно и ...провал.Но за това ще обвиняват другите.Който е пробивен и конкурентен ще успее.Хленчещите и само ИСКАЩИТЕ ще останат аутсайдери. Това е.Живота не е справедлив юнаци,никой няма да ви донесе на тепсия ,,идеалното" Трябва си борба!

34

Лольо

преди 7 години

Тука един куп калпазани, нареждат работодателите, че карали Поршета, а те работили за ' Жълти с'тинки' Това просто не е вярно!! Кат си лаком за чуждата паничка (в случая на шефа си), ми направи си конкурентен бизнес, бездарен калпазанино, и тогава не с Порше, ми ко можеш с хеликоптер се движи..

33

Американ

преди 7 години

До Марин(42)А ти лъжеш левашки.

32

Американ

преди 7 години

Щом "зайците" могат да им вършат работата, значи тя работата е левашка, а за такава работа, такава заплата. Толкова с надеждите за европейски заплати, те не идват с *** продукт.

31

Анонимен

преди 7 години

До РАБОТОДАТЕЛИако не моеш да издържаш, хващай се да бачкаш. На твое място ще дойде някой, който може да плаща, да развива дейността си, да печели пазари, да привлича подготвени кадри. Не разбрахте, че трябва да се развиваш, да си гъвкав, да обучаваш кадрите си постоянно за да си конкурентен и на западните фирми вкл. и по възнаграждения.

30

do РАБОТОДАТЕЛИ

преди 7 години

Е, да като платят всичко това, дето е изработено от някой друг или усвоено от някоя далаверка, остава много малко за работодателите. Само където според статистиката на Европа , като платят всичко това, изработено или взето не от джоба им, в джоба им остава много повече от разхода дето го описа.

29

Анонимен

преди 7 години

Отворете джобса и вижте какви пари дават. Никакви! Дори и в София не дават повече от 700- 900 лева и като се вържеш и подпишеш....... " Извинете, ние сме объркали, 600 лева е за тази позиция".

28

Az

преди 7 години

Естествено че ще се мръщат господа *** и едва свързващи двата края!!! Комунизма отдавна си отиде, хората няма да работят за жълти стотинки като мен и много други в началото на кариерата си! Похвално е, само така могат да се вдигнат заплатите и нивото на стандарт, не с разни държавни подаяния както сте свикнали половината държава на народна хранилка!!! Частника може да дава и 500 и 1500лв, зависи колко е на зор и това зависи само от младите не от някой друг!!!