38

АААААА

преди 7 години

Само САЩ може да напада хората краварския обеднен уран и ГМО най-полезното нещо на света. За не говорим че свалят цели правителства ама квичак като разпрани сюрюнтии, че Путин бил руски хакер ш им сменял президента когато си поиска.

37

Анонимен

преди 7 години

Как не ви е срам да пускате тази статия, в Одеса има толкова много българи. Нямате ли срам пред душите на загиналите? "Някой" започна да хвърля молотови, "някой" започна да стреля, все е "някой". Само жертвите са известни и никой не го е грижа за тях, за тяхната смърт няма да има възмездие или правосъдие. Срам, днес.бг, срам. Ясно е на къде биете, но все пак, това бяха 48 души застреляни и изгорени. Имайте малко уважение поне към тях.

36

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 7 години

"Одеса ...щяла пак да бъде Россия!"Пак , ли искате да горите ...??!

35

9-ти Май

преди 7 години

Колкото повече се приближава 9-ти Май, толкова повече озверяват антируските политпорнографи.

34

Анонимен

преди 7 години

Ако се назначи трибунал от днеса също трябва да бъдат съдени за проповядване на фашистки идеологии и човеконенавист.

33

до 38

преди 7 години

А кого точно е нападнала Русия ? Русия ако наистина нападне някой всичко ще е приключило до 24 часа.

32

До 21

преди 7 години

Да, защото останалите са плъхове, които танцуват под флейтата на краварите.Директно показват каква им е демокрацията - движение под строй и мазно отриване в господаря. Ако утре на Тръмп му дотрябва всичките му прислужници и лизаци, за маскировка наречени Лидери на "демократичния" свят да призннаят Крим, ще търчат, ще си счупят краката да идат да признаят.Европейската "демокрация" нито е демократична, нито носи просперитет на дребните риби вътре. Управляват я клоуни, марионетки на конци

31

Анонимен

преди 7 години

Украинските фашисти бесеха с телефонни кабели бременни жени по стаите. Имаше снимки и видео в нета тогава. Сега незнам *** демократи може да си ги свалили вече.

30

Анонимен

преди 7 години

Русия може да напада всички , а нея никой не може? Не трябваше ВСВ САЩ да помагат на Европа и Русия. Днес всичко щеще да е чисто и Добро. Нямаше да има никой да финансира диктатори и простии. Оставиха империята на злото да оцелее и днес тя пак почва да пуска пипала.

29

Анонимен

преди 7 години

Гадно ли ви е, ***?Мислехте си, че само вие можете да размахвате калашници и да тероризирате хората, а? И другите могат, когато прекалите, дъртаци простовати!

28

Анонимен

преди 7 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

27

Анонимен

преди 7 години

Меркел се срещна с Путин и от Дойче Веле веднага ни поднесоха проруска гледна точка за събитията от 2014. Е кажете не е ли това най-лакейската медия на света?

26

Разделяй и владей

преди 7 години

Има хиляди примери как англосаксите и франкмасоните са управлявали и управляват повече от 85% от света.Примери:-Русия - Украйна - най-новата история-Индия - Пакистан-България - Сърбия-Цяла Африка-Цял Близък Изток- и т.н и т.н

25

до искаме руски запл

преди 7 години

така е, само че покупвателната способност е друга

24

Анонимен

преди 7 години

Путколандия се срутва с всеки изминал ден.

23

До 20

преди 7 години

Да една бомба на правилното място, но поставена не където трябва. Можеше да изтрепат фашистките кръволоци, без да повреждат сградата.Няма какво да правиш инсинуации с тази бомба.Аз бих попитал помните ли хилядите избити без съд и присъда леви деятели в България от фашистките главорези? А изгорените къщи на стотици хора по селата, често заедно със самите хора вътре.Каквото повикало - такова се обадило. Сега хленчат за избитите фашисти след 1944 г, а фашисткия терор, заради който ги убиха?

22

до СТРАНДЖАТА

преди 7 години

и твоят ред идва, да видим кога ще удариш плувката..

21

искаме руски заплати

преди 7 години

В Русия минималната заплата е 7500 рубли, което са 230 лева, а у нас е 460 лева - два пъти повече.

20

Анонимен

преди 7 години

няма да забравим, няма да простим!

19

Анонимен

преди 7 години

и ние искаме тук да е Русия и да ни управлява Путин