434

Баладжията

преди 7 години

Истината е, че САЩ ги е страх, защото изживяват последните дни на световната си хегемония. Следващия голям се казва Китай и САЩ ги е страх от това. Създадоха самолет за милиарди, но не могат една чаша, една пералня да произведат на собствена територия. Имат образователна система бетер нашата лоша! 78% от всички учени в САЩ са първо поколение мигранти и това го казват десетки милиардери и учени, като Бил Гейт, Мичио Каку, Нийл Тайсън, Ричард Докинс и т.н.!

433

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 489Кузя му правят поредния капитален ремонт. Не се знае ще плава ли или ще го режат за скрап.

432

Анонимен

преди 7 години

САЩ все повече западат. Афроамериканеца, сега оранжевият клоун - жалка история.

431

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 486А руското ПВО унищожава томахавки на 400 км разстояние за 5-6 секунди, нали ? :))))))))

430

Анонимен

преди 7 години

Къде се загуби плаващият руски самовар "Кузнецов" да окади средиземноморските курорти със бойно-отровните си газове !

429

Баладжията

преди 7 години

И ние също ще сме замесени в това, без значение дали русофоби или русофили, всички ние ще страдаме от това, че нашите собствени интереси бяха изтрити от американците и ни бяха наложени техните интереси! Тръмп се отметна от всичко, което беше обещал в рамките на 1 месец от както взе властта. И ние също ще сме замесени в това, без значение дали русофоби или русофили, всички ние ще страдаме от това, че нашите собствени интереси бяха изтрити от американците и ни бяха наложени техните интереси!

428

Анонимен

преди 7 години

Руското Дружество на приятелите на Тръмп още ли го има ? За един приятел питам..

427

Анонимен

преди 7 години

Русия е готова за изостряне на обстановката. Русия е ракетно-ядрена държава която може да отговори унищожително на всякакъв вид заплахи. Руските ВКС могат да поразят всеки противник във всеки момент, във всякаква обстановка, във всяка точка на земното кълбо.

426

Джон Спрингфийлд

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

425

Баладжията

преди 7 години

Всичко това е една медийна заблуда, която ви замазва очите пред американските амбиции. Подпалиха и унищожиха последната светска арабска държава. Държава, която имаше по-добър стандарт на живот от България. Държава, която до 2011та всички хвалеха и сочеха да пример и изведнъж се обърнаха срещу нея. Унищожиха Либия и Йемен също, това вече не са държави! Уж американците целели мир, но претъпкаха Европа с ракети, танкове, дивизии и ескадрили!

424

Петьо-Еврей

преди 7 години

Както и да е повече така не може да се продължава трябва да стане развръзка на ситоацията във света и да се почне с чист лист нови отношения между съюзите и държавите изкореняване на ислама с общи усилия и тогава ще настъпи мир и процветание не само за америка и западните и лакеи но и за останалите хора защото те останалите може и да не са американци но също са хора!!

423

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 477Абе изглежда са стигнали достатъчно за да успее Путин да се крие 3 дни и после пискливо да заплашва с война.

422

Баладжията

преди 7 години

Всичко това е една демагогия и медийна манипулация? Къде беше ООН да осъди американските атаки над джамията в Идлиб, където убиха 80 души, къде беше при подобни атаки в Мосул, къде беше, когато за малко не унищожиха бента на Ефрат и не обрекоха десетки хиляди на издавяне, къде е когато всеки ден от ударите им умират не 80, а СТОТИЦИ в Мосул? Къде е ООН когато бомбардираше силите на Асад, убивайки 80 от войниците му отблъскващи ИДИЛ в същото време при съотношение 1 към 4? Къде питам? Мълчаха!

421

Анонимен

преди 7 години

Извинете, мога ли да попитам - колко от 59те изстреляни хай-тех американски ракети, всяка от които струва близо 1 милион долара парчето са успели да уцелят летището, знае ли някой?

420

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 467Това за Германия и САЩ в РТ ли го прочете или директно от Кремъл ти го спуснаха :)))

419

гого

преди 7 години

460останалите 36 не са стигнали Сирия, цопнали са в морето. нейде...

418

Анонимен

преди 7 години

Не дай си Боже да стане нещо! Нас ще ни подминат защото политиката ни е по)))миярска. Кой ще ни напада и защо? Тиквара ни докара до пълен разпад, обезсили армията, раздели народа, окраде го, предаде ни в национален мащаб. Путин защо да ни бомбардира, ко сме ние? Бедни и смазани, дори не можем да излезем да си защитим правата. Американците не ни броят и за слива. Заден двор сме на ЕС. Ако не ни ударят ще ни удари радиацията. И Дончо ако мисли, че ще оцелее показва, че чавка му е изпила мозъка.

417

Анонимен

преди 7 години

Джуджето след като изпонасра, реши да се бие .... ще му спукат .. токовете от томаховки.

416

Анонимен

преди 7 години

Русия предопредила.. ох голяма работа :) какво била казала руската *** на никой не му пука общо взето само безродните ни тролчета тук се подмокрят.

415

и руснаци по форума

преди 7 години

До Анонимен 446 - гледам, трудно пише по болхарски, пиши на руски, ние разбираме!