141

Анонимен

преди 7 години

До 151 Боже ,боже толкова сте.Е как му е разрешил Путин на Тръмп да си вдигне рейтинга -като м у се .наведе....боже,боже, ***,***.

140

Анонимен

преди 7 години

Обаче след атаката нефтът се вдигна с 10%. Което означава че руснаците ще получат няколко милиарда повече само за ден. И си избиват загубите от 36 ракети прехващачи.

139

Анонимен

преди 7 години

Като са им звъннали що не казаха - НЕ?ХАХАХА аре лягайте си бе пенсии. Такива глупости говорите вече :))) Моли ли ги били да им гръмнат базата. Не сериозно звучи.

138

void

преди 7 години

То според руснаците и Великден не е на Великден, но това нищо не означава. Здраво им промиват мозъците на братушките...

137

до 147 от лавянин

преди 7 години

Ами че те руснаците и Асад попиляха вашите ислямисти по целия фронт в Сирия и това ако не е вашият гигантски позор какво е!?

136

Анонимен

преди 7 години

Унижение кай... %9 ракети за 100 милиона долара и 7 военни и 3 деца убити с високоточното оръжие... И стигнали колко бяха? 23? И нанесли щети за под 3 милиона? Престоя на тоя кораб там струва сигурнно 10 милиона на ден. Издръжката на сателитите, разузнаванети и т.н. струва толкова на час. Цената на операцията по убийството на 7 войника и 3 деца им е излязла над 200 милиона. Какво по голямо унижение от това? Да бяха купили още джипки и калашници на джихадистите, по евтино и ефективно щеше да е ;)

135

Анонимен

преди 7 години

До144 Унижение е другарю ...да те Е...т и ти да не можеш нищо да кажеш.Да стоиш в ъгала като ученичка и да си мълчиш с наведена глава.Да тистрелят по базите а ти да броиш колко пъти не са уцелили.Ето това е Унижение.Да мрънкаш и да се оправдаваш след това.Това е Унижение

134

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха Русия спечелила с 36 на 23. Абе то всичко било на майтап бе. Ама то е цирк договорен между богочовека Путин и инфантила Тръмп. Ама то всичко това даже не се е случило.

133

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка излиза, че Путин разреши на Тръмп да си вдигне малко рейтинга.

132

до 143

преди 7 години

А какво трябваше да направят руснаците в случая? Да думнат двата кораба е най-лесната работа. А трудното предстои после. Атака срещу кораб е равнозначно на нападение срещу САЩ. Пък после ще има трета световна война . За това по-умният отстъпва.

131

Анонимен

преди 7 години

Ами според мен унизително да ти гърмят държава ,която имаш претенции ,че е твоя колония :)) Не знам....Не разбирам.

130

Анонимен

преди 7 години

Унижение -Все едно утре да му звъннат на Путин и да му кажат че ще бомбят Масква.и те какво Ми добре,ние ще се скрием,а после ще броим колко не са уцелили и ще се радваме.Унижение.Унижение.Срам.Позор

129

59 на 23

преди 7 години

Според Путин руският успех е мого голям. От 59 мушвания отзад само 23 са предизвикали нужния оргазъм.

128

славянин

преди 7 години

Не нам как всички ракети са поразили целите си след като показаха снимки с непокътнати самолети и непокътнати техни укрития!?

127

Анонимен

преди 7 години

Удариха ли Сирийския диктатор? Удариха го!Ко имало Ко нямало. Видя се,че реакция няма нито военна, нито политическа. Точка.

126

до 136

преди 7 години

Що пишеш глупости! Били ударени ПВО Панцир. Ако искаш да знаеш, че такива установки никога не се поставят на летището или друг обект който охраняват. А на позиции в околностите, обикновено на някаква височина. А от снимките на летището се вижда и оцелялата постройка на радара. Обикновенно това е първата цел при подобни атаки.

125

Анонимен

преди 7 години

И на мен ми прилича на цирк. Нито американците са прекалено въодушевени от удара, нито руснаците са прекалено ядосани...

124

Анонимен

преди 7 години

Ти в украинската преса ли прочете, че руснаците са защитавали с Панцер летището? Щото аз май само там го видях ;)))

123

Анонимен

преди 7 години

Япония е побеждавала Русия във война! Германия също. Без съюзниците Русия няма как да се оправи с Райха. Той е много по силен технически и тактически.

122

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Всъщност защо е така размазана тази снимка?Това бомбардирано летище ли е или ливадата пред Белия дом.Фокуса е така добре настроен щото може и лунен пейзаж да е сниман а да ни се представя за поразено сирийско летище.Ако действително пораженията са точно такива каквито щатите обябяват смятате ли че нямаше да покажат пред цял свят колко са добри с Томахоук.Тук сериозно мирише на дезинформация.