109

Пфффф

преди 7 години

Сега вдигат цената на газа- вдига се и цената на стоки и услуги. После пада цената на газа- цената на стоки и услуги остава същата. След известно време пак наново.Знаем я вече тази схема.

108

Анонимен

преди 7 години

До 124Аз проблем нямам вие си намерете по-добра работа.

107

ДжО1984

преди 7 години

Аз що не разбрах когато ПОЕВТИНЯ НЕФТА и ГАЗТА, само на бензина и нафтата се усети малко, но за всичко останало НЕ, даже поскъпната!!!

106

Анонимен

преди 7 години

На нас герберастките ***, които тролим от сутрин до вечер по форумите, Бате Бойко ни осигурява безплатно баничка и айран.На обяд дори ни дава пържоли, ако са останали от кучето му Борко.Но ако не са останали, ние не му се сърдим. Защото той е нашият идоли пътеводна светлина в живота.Съща и Бате Цeцко и Баба Цецка. Много ги обичаме и ни е много мъчно, че баба Цецка не можа да влезев парламента.

105

до 108

преди 7 години

Няма как да поевтинеят най-вероятно ще се запазят, да поевтинеят значи някой да продава на загуба ако говорим за новопостроено жилище. Всичко е доста относително според район населено място и прочие.

104

Анонимен

преди 7 години

Борисов-3 , Окончателното решение. Геноцидът продължава до пълната победа на ллиберасто-герберастката шайка.

103

до Анонимен

преди 7 години

Ох не ужас... 10 20ст отгоре... край. Ама че сте смешни.-------С 30% се повишава цената на газта!!!!А, сега умножи:- всички услуги по 30%,- умножи по 30% цената на производството, което използва газта като основен енергоизточник и цената на крайния му продукт, - битовите нужди на населението от газ (включително отопление)Ще ти се завие свят бе момче, това означава че животът ще поскъпне не с 30%, а с около 40%!Скоро ще го почустваш, като влезеш в магазина или аптеката!

102

Анонимен

преди 7 години

До до 102 от славянинА пък такива като тебе които си мислят, че демокрацията е проблема в България направо не мога да ви дишам толкова сте смешни. Демокрацията не е виновна, че българина е балкански селянин и я разбра като анархия и живот без правила.

101

Анонимен

преди 7 години

Русия обича България и затова я сурвака с най-скъпия газ в Европа .

100

Щерев

преди 7 години

Защо ни занимавате с това, а не с отвличащият маньовър на Слави?

99

Анонимен

преди 7 години

У нас сами си правим баничката и айрянаХем и слагаме исинско масло,а не палмово,хем повече,хем по-евтино.Одавна не купуваме готовите ***,които са наблъскани с палмово масло и сирене менте.

98

Не е добре

преди 7 години

Не е добре случващото се. Има няколко наивника тук, дето коментират, че за 20-30 стотинки ли сме били. А хилядите възрастни хора? А хилядите безработни и едва свързващи двата края хора из провинцията? Не е добре. Надявам се Господ да "не забрави" присмиващите се и унижаващи гладуващите и възрастни хора! Да ги нахрани и тях подобаващо!

97

до 102 от славянин

преди 7 години

И къде е Радев тук бе, кухоглаво ''демократче''!?

96

до 102 от славянин

преди 7 години

''Държавната комисия за енергийно регулиране е създадена с Постановление 181 на Министерския съвет на Република България от 10/09/1999 г. на основание чл. 11 ал. 2 от Закона за енергетиката и енергийната ефективност (ЗЕЕЕ). Със Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (обн., ДВ, бр.18 от 22.02.2005 г., ЗРВКУ) е изменен Закона за енергетиката(обн., ДВ, бр.107 от 9.12.2003 г., ЗЕ) и комисията е трансформирана в Държавна комисия за е трансформирана в КЕВР!''

95

Анонимен

преди 7 години

Какво бе нямате 20 стинки за една беничка, имате - имате таквиз горди и богати умни и красиви големи евроатлантически членове на ЕС имат пари за банички ще плащате.

94

ББ

преди 7 години

Банички че ми ядете, пък и с айран че ги пиете. Не ви е срам.Я бегом на тръстиката да изкарвате 24-те милиарда които дръпнах,че малък Бочко гладен - плаче и иска да яде.А като се наяде да изпафка и една пура от хилядаркаБанички и айран им се дощяло.Марш на тръстиката, докато не съм взел бухалката.

93

до кой

преди 7 години

Първо се ограмоти малко,а после се излагай публично.КЕВР в този си вид с председател видния "демократ" Иван Иванов,върл противник на АЕЦ Белене и Южен Поток беше назначена лично от Бойко Методиев Борисов по време на втория му мандат.Така че не намесвай тук Радев и Герджиков.А в тази комисия има и мандатност,така че не се подменя толкова лесно.

92

Анонимен

преди 7 години

Месото е евтино, яжте месо.

91

Анонимен

преди 7 години

"Мама, тате, зетя и кума...Зетят на Делян Добрев санира - родителите му са строителен надзорКумът му зам.-кмет по строителството в Хасково"ЗАЩО Делян Добрев не е в ареста??А "шефа" от Банкя защо и той е на свобода????ЗАЩО бе??????

90

Анонимен

преди 7 години

Малко е, Путин трябва да удвои и утрои цената санкции ли ще налагате то и вола риел ама на гърба му падало. На колене ще пълзите пред Путин. Вас хибридни войни не ви трябат една малка икономическа и после ще ви купят и продадат на безценица на Конго барабар с парцалите, между другото колко дължи Украйна на Русия за газ и подобни някой аджеба дали знае.