92

Циник

преди 7 години

Ще помисли да разтрогне договора си - брех...дали да е истина! След Бареков...и една купчина знайни, и незнайни некадърници...и тоя ще се "пробва" в политиката - що да не!Тя нашата политика е клоака събираща най-безскруполните, и нагли мутри!

91

Горан

преди 7 години

Абе никой не го е спуснал дългия... Обстоятелствата го спуснаха него.

90

Анонимен

преди 7 години

Дългия е новият "спасител", този път спуснат от по-високо. Мажоритарната система и другите глупости са в угода на системните играчи, и то на големите, както и на хората с много пари. Това ще доведе до един още оп уродлив парламент, още повече откъснат от хората и още по-малко представителен. Справка - безумната изборна система във Франция.Мажоритарната система е сладка залъгалка за ухото на масите ("избирате личности"), но в същност е много голям капан, който простите офце сами ще хлопнат!

89

Mihail

преди 7 години

Някои от нас гледаха конференцията и знаем какво е казал. И ясно виждаме как изкривявате ситуацията. Прозрачни сте....

88

Анонимен

преди 7 години

Това което се опитва да направи Слави е да накара политиците да се съобразяеат с волята на народа, независимо дали им харесва или не, разбира се това не се харесва на политическите тролейбуси, сппред тях референдуми у нас не трябва да се правят, всичко трябва да се решава между бай Х и кака К

87

Анонимен

преди 7 години

Че то и футболистите ни преди 20 г. караха целият стадион да реве химна, та дай сега политици да ги правим

86

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за "Възраждане", които единствени се отказват от субсидията и я дават за благотворителност!Призоваха и другите партии да го направят, но кой друг ще се откаже от милионите !!!

85

Анонимен

преди 7 години

Слви е прав - мажоритарен вот

84

Анонимен

преди 7 години

От БТВ още миналата година му показаха жълт картон и получи договор за една година,която вече попривършва! Та за това плаши всички наоколо,дори и своя работодател,че ще развали договора,макар и косвено! Трябва му реклама,вече е прочетен вестник,малък рейтинг! Той и Бареков беше голям общественик и той плюеше наляво и надясно....!

83

Край

преди 7 години

На българчетата май им харесва партиите да ги клатушкат като се менкат през 2-3 г.

82

БОКО ТИКВАТА!

преди 7 години

Какво дъно удря? Голяма злоба ей, герберист, бай ***! Какво толкова плюете Слави? Слави ли е накарал тези хора да излизат да гласуват?Неможе при 3.5 милиона души гласували, да казваш, че 14 хил гласа не стигали, при условие, че всички видяхме как крият урните. Това е чиста еб*вка с хората. Ама ти е по-добре, БАЙ *** да си прави избори, когато му кефне да си задоволява егото. Като си *** и не разбираш, ще плащаме по 30 милиона на всеки 4-5 месеца, зависи кога му скимне да подаде оставка!

81

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМоже да го наричате какти искате, но той накара 70 хиляди да пеят химна като един---------Това го умеят всички овчари-с гега и кучеD

80

Анонимен

преди 7 години

Do 99 Ta te povinata tuk neznaqt himna,kamoli da nakarat nqkoi da go pee.

79

Анонимен

преди 7 години

Славчо - с музикалната си компания перач на парите на мафиотитеНа този ли изммекяр разчитате?Вие сте глуупаци.

78

Край

преди 7 години

Оставете Трифонов - На референдума гласуваха повече хора от тези на сегашните избори. Това обаче за партиите не ги прави нелегитимни и 37 милиона лева на година субсидия са си им напълно реални. Партиите обявиха народната вола за нелегитимна - тяхната била по-важна. Народе що си траеш.

77

Анонимен

преди 7 години

Тоя спор е глупав, защото чалгарията пак се рекламира, няма значение как.ЧАО

76

Анонимен

преди 7 години

Марешки - съмишленик на Гроб, Слави Трифонов - също, Да България, Кунева, Радан играят по свирката на Сорос, Дост - за Ердоган.Абе няма ли един да е съмишленик на българите?

75

Анонимен

преди 7 години

Може да го наричате какти искате, но той накара 70 хиляди да пеят химна като един

74

Анонимен

преди 7 години

Славуца ще загаси лампите на политическата система на прехода, но може и на страната като цяло

73

Даскал Кольо

преди 7 години

"поовяхнали", "реализицаия" - Дами и господа от "Днес.бг. Не считате ли, че трябва да си назначите грамотен редактор за коригиране на текстовете за правописните грешки.