148

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

147

Анонимен

преди 7 години

Мислите ли, че някой ви вярва?Само в София, като си помисли народа за цената на билетчето за градски транспорт, веднага отхвърля герб като вариант за гласуване!

146

Кратун

преди 7 години

Чудно какво дърпа герб, без нищо да прави. Баце се излага по телевизията както през последните 7 години и събира все повече подкрепа?

145

До 167

преди 7 години

Ние,пловдивчани сме интелигентни хора и си взехме поука от грешката с Тотев.Този път ще гласуваме за проф.Иво Христов-един умен и интелигентен човек,който заслужава да бъде избран.

144

Калеко Алеко.

преди 7 години

Брях мамаму,от сряда всеки ден качват с по 1 процент преднината на ГРОБ,как стават тия работи,май всеки път питат едни и същи *** гробаджийски ***.Не се връзвайте на тези платени публикации,в неделя мощен К.Р за Тиквата и неговата крадлива шайка!!!

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Младите ще гласуваме ЗА ПРОМЯНА.Гласувайте! Да се види каква "промяна" ще докарате!

142

Анонимен

преди 7 години

Да ГЕРБ наистина дръпна на финалната права.Дръпна най-дългото от трите.

141

Анонимен

преди 7 години

Българоубийците от гроб опс герб са най голямото проклятие на България затова в неделя гласувам против тях .

140

Анонимен

преди 7 години

Ако в неделя ГЕРБ спечели/да не дава господ/Бойко ще назначи ли отново Орхан Исмаилов за зам.м-р на отбраната???Зетя на Делян Добрев ще продължи ли да санира панелките?Ще даде ли летището на концесия на турска фирма,което за малко не стана факт.Ще изтегли ли още 16 милиарда,че тия вече свършиха.Ще ни довърши ли като нация или ще ни освободи от присъствието си за да можем да си отдъхнем???

139

27 статукво

преди 7 години

Приватизаторката на двете огромни предприятия Техноимпекс и Булгартабак, чиято обща тойност сигурно гони милиард отблъсна доста хора. Дано те гласувайки срещу ББ да изберат партиите които се борят срещу статуквото и срещу корупцията, като Да България, Воля и др. и не са били във властта през тези 27 г.

138

ФАКТ

преди 7 години

МУТРО С ТАКИВА ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ И ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ПОДКРЕПЯШ А ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА НАГЛОТО СИ БЕЗЗАКОННО КРАДЕНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НА ВЛАСТ.ПРЕКАЛИХТЕ С КРАДЕНЕТО

137

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ няма алтернатива! БСП са рускокомунистически предатели, и разбойници!Никога вече БСП!

136

Роси

преди 7 години

Социолозите на президентските даваха 1ви Тур - Цецка Цачева победител втори тур 1-2 процента разлика между двамата кандидати ;) И кво стана още от първи тур ГЕРБ бяха смазани :). Хората помнят последното управление, псевдо патриоти които правят циркове и пр на границата в момента, деформатори повечето от които в момента подсъдими и Бай *** който изтегли 17 милиарда кредит :)! Айде стига ни правихте на будали

135

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ ще гласуват подмокрените баби, влюбени в небръснатия банкянски дядо.Младите ще гласуваме ЗА ПРОМЯНА.Не на мафията, която ни управлява.Не на олигархията.Не на статуквото.

134

Един

преди 7 години

Глупости! Всеки разбра вече, че Баце ги губи тея избори. Това са все пожелателни проучвания - от типа които даваха преднина на Цецка ;)

133

Анонимен

преди 7 години

Аз съм млад човек на 38 години и в неделя ще гласувам против най голямото проклятие на България българоубийците от гроб опс герб.

132

Анонимен

преди 7 години

Знам, че ще гласувам против ГЕРБ. За кого, все още не съм решил. Не искам да гласувам и за партия-пуделче на ГЕРБ.

131

Анонимен

преди 7 години

Платените агенции на гробарите с неистов истеричен финален крясък се опитват да спасят потъващия кораб.Късно е чада, Тиквата вдигна кръвното и отиде при ходжата да му бае.Цялата ненавист на българския народ към него ще се излее на 26-ти.

130

Анонимен

преди 7 години

Най-добре е Боко да си ходи в Банкя да си гледа внучето и да си пази парите,че като глаедам каква битова престъпност се е развихрила, докато обикаля студията да не олекне с някой и друг милиард.

129

Обективен

преди 7 години

На изборите през 2009-та бабите и дядовците качиха ГЕРБ на власт, като повече от половината гласове за ГЕРБ бяха на пенсионери. Разбира се и те са хора и грешат, но постепенно започнаха да осъзнават грешката си, също както и останалите гласували за ГЕРБ.