13

Анонимен

преди 7 години

До DSNНа теб може да ти е кеф да замениш *** с някой ***, но не всички сме трансджендъри.

12

Анонимен

преди 7 години

Друго си е при Радев. Станахме отново роби на османците. За месец. Приемат неговото мълчание като съгласие.

11

Анонимен

преди 7 години

А отговорът на нашите министри е ... ???

10

Анонимен

преди 7 години

Като заплаха ли да го приемем?

9

и кво

преди 7 години

тука някви *** пак се разплакаха - незаконно било. А законно ли беше миналата година когато гърците блокираха границите?!?! Закона го определят избранниците на народа по волята на народа. Закона е създаден да служи на хората, а не хората да служат на закона !!! Забранявам на антибългарите да се обаждат тук с жалките си цвърченета !!!

8

Анонимен

преди 7 години

Ето докъде ви докара толерантноста. Един никакъв ре.зан да ви казва да не спирате автобусите защото трябва да гласуват и да изберат един ре.зан чвор за бг парламента. А тези които милеят за България ги нарича радикални националистически групи. И това доживяхме да чуеме от един на който прадедите му са ни клали като кокошки! Евах те у държавата евахти управниците а и да *** и народа заспал!

7

(-_-)

преди 7 години

Тия, които не плащат данъци, осигуровки и здравни такси в страната - могат да гласуват за Ердоган.

6

Даа

преди 7 години

28 години не можем да си подредим къщичката и да направим един обикновен и нормален изборен кодекс, сега всички други са ни виновни! Ганьовска работа. Да се оплачим на арменския поп, може да помогне!

5

Лоша работа

преди 7 години

Международното право в момента е на страната на анадолците. Колкото и неприятно да е - това е положението! Първата ни работа след изборите трябва да е да се нарпави нов изборен кодекс и по този начин ще елеминираме гласовете на турците, и гласовете на атакистите. Тоест ще спечелят нормалните хора!

4

(-_-)

преди 7 години

Крайно време е тоя въпрос да се реши с просто правило - живееш в България повече от 5 години и тогава гласуваш. Тия, които са в чужда страна повече от това време - да забравят да определят кой какво!

3

Хаха

преди 7 години

Пълен смях. От блокадата на границата и липсата на законодателство печелят само разните *** в Анадола и атакистите тук. Да си бяха оправили законодателството, вместо сега да нарушават законите. Колкото и неприятно да звучи, никой няма право да попречи на "сънародниците си" да гласуват. Проблема е в гражданството и изборното законодателство. До сега къде спаха да го оправят?

2

Анонимен

преди 7 години

Турският министър направо ще се "взриви" от яд.

1

luckyman

преди 7 години

Крастав и въшлив ислямски главорез ни нарича 'крайни националисти", говори за "права и демокрация"!Ай сектир и сус бе пезевенк!