76

някой

преди 7 години

той пък големия творец - някакви тъпотии прави, без никаква стойност. С две думи - пълни глупости. Той е тъпия аз като гледам :D

75

Анонимен

преди 7 години

Всъщност като прочетох статията и установих, че тоя е с македонско потекло. Ми то гена си им е такъв - продажен.

74

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ти самият сигурно не си и помирисвал казарма и нямаш право да съдиш човека. Комунистическата казарма подготвяше българските младежи за пушечно месо на агресивната съветска империя. България беше определена за плацдарм на военните действия на "световните революционери" и свободния свят. Жалки са всички, които определят избягалите от съветския концлагер като родоотстъпници.Най-големите родоотстъпници и предатели са българските комунисти.

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79Да, така е само с българите. При другите националности не е така. И има една единствена причина. Защото така нареченото българско "възраждане" не е изкласено. Стигнали сме само до 3-4 отделение. Евреинът си остава евреин през вековете. След 5-6 поколения всеки ирландец или щотландеж, или германец се гордее, че има такъв корен.

72

Анонимен

преди 7 години

Абе доста противен човек и мизантроп. Не си заслужава даже коментара ама нейсе.

71

край

преди 7 години

Който смята че страната и държавата ни е ***, че от нея и народа ни нищо не става, че е скапана и пр. ДА ХВАЩА Калотина, влак, терминал 1, терминал 2 или терминално да се ИЗНАСЯ и повече да не се връща в Родината ни. Страната ни е по красива и богата, държавата ни е по-уредена, народа ни е по-добър от повечето страни и народи по света. Това не значи да не критикуваш, да не предлагаме нови решения да не сменяме властта.

70

Анонимен

преди 7 години

*** са тези които дават милиони за "изкуството" ти!Стой си в дупката и не се наричай българин

69

Чичу

преди 7 години

Липсваш ни, липсвате ни всичките 2.5 милиона родоостъпници. Молим Ви, елате си!

68

Анонимен

преди 7 години

Всеки,който е заминал и се е установил в чужбина,вече не е българин.От български произход ,но чужденец. А децата - те ще са чисти чужденци.

67

ИВАН

преди 7 години

Не му отива на възрастта ,белите коси и името му да казва ,,тъпата България,,!В тази страна от преди ,сега сигурно и утре хората ,живеят работят и създават и изкуство не по лошо от твоето не заслужават това ! Знаеш ли как преди дни са аплодирали министъра на културата на България във Виена за Елиас Канети ,който е роден в Русе,помни своето родно място,няма да ти казвам,че е е Нобелов лауреат!!!

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76Че какво и кой е предал. Дали тези, които живеят на тази територия, всекидневно творят глупости, не са по-големи предатели към самите себе си.

65

Анонимен

преди 7 години

Предателите никой не ги обича.

64

от харманли

преди 7 години

''Но не гражданството-идентичноста прави човека''.Проблема е че всеки човек има възможностите,ума,дарбата да развие собствена идентичност.Много хора се страхуват от един отворен свят във който ще трябва да разчитат само на себе си,да бъдат себе си.Затова предпочитат да се затворят на определена територия с определен брой хора и някой от горе,вожда,бога,президента да му обесни кой е той и другите около него.Така за индивида е по лесно,няма нужда да открива и създава,а просто да следва и да се наг

63

Анонимен

преди 7 години

Много клиширано звучи...разочарова ме.А и изхвърлянето с 15-те милиона, не е надскочил балканското Ристьо..

62

Анонимен

преди 7 години

от Христо на Кристо и баба знае да опиня чаршафето.обикновен опаковчик на де що види. що чаршае е изгмухал тоз техен Кристо, наш Ицко, че ненам дал *** рабираш, разбираш ли мъ?ако доди, треа Сандъкофа да га врже за единио орел на мосто у София поне мигрантите да се плашат и редат в колана по колкото им казват.

61

Анонимен

преди 7 години

Избягал е от казармата, защото е страхливец.

60

sofeto

преди 7 години

Избягал от завора-България и станал човек!

59

фабрика за лъжи

преди 7 години

DW е фабрика за лъжи!

58

Анонимен

преди 7 години

До АК-47Ами повръщай. Ако си мислиш, че Родината няма нищо общо с тези, които я упраляват, значи нямаш връзка с главния. Да не са ти ги изпратили от Марс.

57

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ВИНАГИ МЕ Е ОТВЪЩАВАЛ. НАДУТ ПУЯК И БЕЗРОДНИК! п.с. извинете ме за писането с главни букви.