95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗабавно е когато Дойчето пише за неща, за които само е чувало.--Не ги пише дойчето, пишат ги разни продажници като Минджев, Лайнов и другата соросоида палач, която и тогава беше облагодетелствана, и сега- винаги на хранилка при правилния господар.Аз поне си спомням какво е било тогава, сега в никакъв случай не по-добре поне за 90 % от българите. Сега е добре само за крадците, мошениците, политиците, престъпниците, крадците и к*вите.Тогава държавата строеше и се развиваше, сега се разпродава и ликвидира всичко.

94

Анонимен

преди 7 години

Потвърждавам за млечните продукти. В ТКЗСтата бяха царе на схемата вода, гъша мас и кравешка пикня. А в завода показател масленост и титруема киселинност бяха "превъзходни". За случайте с натравяне със сода каустик от добре измити бурканчета кисело млако по добре да не пиша... Те в болниците също не го пишеха. Хранително натравяне или язва се оказваше най-често.

93

Ало-о-о

преди 7 години

Къде сте червени *** , дето замърсявате форумите с простотийте си каква силна икономика сме имали.Чукундури.

92

Анонимен

преди 7 години

На 100% съм сигурен, че тези, които яростно защитават соца са работели като партийни секретари, ченгета,офицери от БНА или високо платени чиновници. Понеже бачкатори от ония времена във форума няма всеки, който е бил студент ще ви разкаже за "прекрасните хигиенични условия" в консервните комбинати и другите предприятия на хранителната промишленост, в които партията имаше добрината да ни изпраща по време на бригадите. Това, че е било хубаво е защото бяхме млади. Бъдете живи и здрави!

91

Въпроси има ли?

преди 7 години

В ЕС всичко може. ЕС е създаден от 50-те най-големи концерни и картели и служи на техните интереси. Не се надявайте, че ЕС ще защитава правата на българските потребители. ЕС ще защитава само правата на концерните. И на банките. Въпроси има ли?

90

Калоян

преди 7 години

Тази статия е от край до край чиста проба лъжа и измама и клевета. От друга страна - защо днес излиза такава информация? Та нали изминаха почти 30 години от тогава? Каква е целта на тази пропагандна постановка? В какво искат да ни убедят след 30 години "демокрация", че не сме живели добре тогава ли? Е, да си гледат работата и да ме извинят - аз помня добре какво беше тогава, колкото и да ни лъжат сега, че сме живели зле, истината е че тогава живеехме 10 пъти по-задоволено и спокойно!

89

кога?

преди 7 години

Кога DW ще бъде денацифицирано?

88

проктолог

преди 7 години

"Статията" смърди от далеч на Дойче велле!

87

Анонимен

преди 7 години

ДВ не е фабрика за лъжи и на мен ми трябва акъл от тези "дето се наливат с бира". Статията е вярна, но моментът на пускането и е съмнителен, а и екипът на българската редакция по принцип е нихилистичен към всичко в българия, за разлика например от македоската редакция спрямо Македония. ДВ България все още се бори с призраците на комунизма, такъв дето го няма вече никъде в света от десетилетия. Има сериозно съмнение към германскте политики дне в Европа и може да напишете малко и по тази тема.

86

Анонимен

преди 7 години

100 % вярно е написаното ! Това е истината !!!!

85

големият проблем

преди 7 години

Още ли не сте разбрали? Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

84

Владо

преди 7 години

Питат радио Ереван :- Опасно ли е да се ядат ябълки от района на Чернобил ?- Няма никаква опасност, само огризките след това трябва да се заравят на два метра в земята.

83

да така е било

преди 7 години

Да така е било, защото имаше регулация на цените от първа необходимост! Например себестойността на една кутия цетари е няколко пъти по-ниска от проджаната цена, като разликата е отивала да компенсира цената на хляба и млякото и млечните произведения. Но хората спокойно можека да си купят истинско кисело вляко е един хляб, което пеше по около 50 ст. на ден Но хлябът беше 1 кг и бурканчето кисело мляко беше от 0.500 кг. А качеството на храните благодарение на завишения БДС са били с характерист

82

5000 хакера

преди 7 години

Втора германска телевизия (ZDF) съобщи, че 5 000 криминални хакера са на служба на ЦРУ. 200 от тях във Франкфурт, в генералното консулство на САЩ. Останалите са пръснати в цял свят. И незаконно подслушват и проследяват хората със софтуер в смартфоните, в компютрите, в телевизорите, в автомобилите и изобщо във всеки уред, в който има електроника. След подслушването, те пишат доноси за подслушаните! Тия 5000 хакера са по-опасни от КГБ, Щази и ДС взети заедно.

81

faf

преди 7 години

хах, напоследък е доста актуална темата да се говорят глупости за соца.

80

Адам Смит

преди 7 години

Татаро-голтаците не разбират от факти...тази пасмина само геноцид я спасява.

79

Анонимен

преди 7 години

Тодор Живков е плакал като дете като е видял изкланите крави. Простичък въпрос, от *** човек. Те комунисти ли бяха?

78

Spiritus Rector

преди 7 години

2015 в България са се родили 52 000 бебета, 45 000 българи са емигрирали и 110 000 са умрели. Кой е виновен за това, комунистите или капиталистите?

77

МАЙНА

преди 7 години

От тия *** , дет се напиват с бира акъл мерси. Аз изтрезнявам с бира. Ай със здраве.

76

бългериа фърст

преди 7 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! През 1989 България е била на 27 място по Бруто вътрешен продукт, а през 2015 е на 68 място, след Занзибар. И за това ли са виновни комунистите?