118

...........

преди 7 години

До Анонименима даже филм за Стингъра!!! Така се казва ракетната система свалила хиляди танкове и въртолети на рашките;) Едни прости яфганистански момчета ги пратиха на *** заедно с офицерите и войниците им. След това СЕСЕРЕТО падна ! ;)

117

Анонимен

преди 7 години

До до 148Да бе :)) С300 сваляла всичко на стотин километра дето фърчи, освен израелските самолети. С400 сигурно ги сваля от лунна орбита, а ?ахахахахахахах

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156:) Имали са я. Съвсем пресни оръжия от САЩ с които са сваляли руските хеликоптери като врабчета с картечница. Преди това руснаците от хеликоптери са обстрелвали афганистанци .. от безопасно разстояние. Било е кървава баня. След което афганците с американско оръжие ги размазват.

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154Края на 2015 г Русия достави С300 в Сирия. Чети !

114

...........

преди 7 години

русията ще изчезне като лед на слънце! това е една кървава робска имперска територия пълна с пияници

113

Анонимен

преди 7 години

до 140Руснаците избягали от талибаните в Афганистан, щото ония много модерни оръжия имали 1980-та, брат! Звучиш ми като фен на Барселона от оня ден: Чиста дузпа при падането на Суарес. Толкова да си заслепен от простотия! Кон с капаци!

112

Анонимен

преди 7 години

Относно генерал Колев, съотношението на български-руски войници е било 1:4 в полза на руснаците. Въпреки това, Колев ги размазва от бой и обръща в бяг.

111

Анонимен

преди 7 години

Боже човек да се смее ли да плаче ли. С-300 има само Русия в този регион. Асад няма С-300. Няма как да унищожат нещо което го няма. Всички знаеме че им е невъзможно дори сега да се справят със старата руска система. Преди време тренираха на Кипърската С-300 и не направиха нищо.

110

:)))

преди 7 години

Слава на Русия. Сороските *** повръщат кръв и се давят от яд!

109

до 148

преди 7 години

C-300 e от 70-те години, похвално е, че израелците са напреднали технологично толкова, че да я преодолеят чак през второто десетилетие на 21-ви век. Само че в момента актуалната руска система е c-400. :)

108

Членска карта №7

преди 7 години

До 148Е, щом е толкова лесно, що квичити за сделката с Иран!?

107

.............

преди 7 години

от комуниста по тъпo и прoстo нещо няма! в нашия край убивали хората и им носели дрехите. знаем ви вечната дружба разбойници и мародери! убийци на свещеници и терористи събарящи църкви и манастири!

106

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРуснаците можеха да размажат цял Афганистан и талибаните за часове, (както впрочем и цяла Америка). Руснаците бяха в Афганистан по искане на афганистанското правителство и бяха под командването на афганистанското правителство с ограничени правомощия, афганистанците решаваха колко военна сила да вкарат и ползват руснаците. Направиха каквото можаха, като видяха че така не става се изтеглиха.

105

Анонимен

преди 7 години

Израелците преди месец се подиграха с прехвалената система С300. Няколко Ф35 унищожиха С300 в Дамаск без дори да ги забележат.Толкоз за руските митове относно прехвалените им оръжия.

104

Анонимен

преди 7 години

Ама с тия платформички е съвсем като някоя прoститyткa :D

103

цървулите къде сааа

преди 7 години

лъжите купени с парите на комунистите миришат най-силно!

102

Анонимен

преди 7 години

България е в ЕС и НАТО.Въпросът е затворен.

101

Българин

преди 7 години

Браво! Да живее Русия! Българите винаги ще бъдем с Русия, ЕС и НАТО да си гледат работата.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 131Руснаците ИЗБЯГАХА от Афганистан. Неграмотни талибани ги разцепиха от бой. През 1916 г ген Колев размазва руснаците, пленява руско знаме и пленява десетки хиляди от 'непобедимата' . След което руснаците си отмъщават като обстрелват от море цивилни обекти в Балчик и Варна. Смърт на русофилите предатели !

99

Анонимен

преди 7 години

Ей рубладжии , питайте др. Захарова в "Татарстан" българи ли живеят или татари.