100

Русия

преди 7 години

Тая статия е писана за евродепутатите , на тях им се дава пари, на нас не! А колко хора измряха? БГ е шампион по смъртност в света и то откакто влязохме в ЕС, и първа по бедност и мизерия. Ей това ни докара ЕС, а преди бяхме по-напред и от Румъния , а сега?

99

Анонимен

преди 7 години

Произвеждахте кисело зеле и ракия в мазата. И осигурявахте на младежите - наркотици, алкохол и цигари. Това правихте преди ЕС.

98

Анонимен

преди 7 години

На готово очакват субсидии от Европа . Когато не бяхме в този европеиски мародерски съюз не си ли произвеждахме по качествени стоки. Отговора - правехме го .Това ,че политиците са ни д..педавци е отделен въпрос.Но и това,че културна Европа беше глобаизирана е напълно вярно !!! Благодарение на създаденият ЕС !

97

Твърдо Не

преди 7 години

Откакто Тръмп в на власт защитниците на Ес сатанаха много.ХАХА -Д-ва като Великобритания се отказа от ЕС ,а какво остава за България ,Румъния ,които не са военачалници а пехотинците на ЕС .И нима ислямистите не влязоха в Европа благодарение точно на Меркел (шефа на съюза) ?????

96

реалист

преди 7 години

Всичко това в статията е една ПРОПАГАНДА.Имаше я преди -Доиче веле ,гласът на Америка...има я сега.Евро степенди ...добър лаиф,свобода.А какво ни е дал ЕС ,особенно на бедни д-ви като България.Свобода -ок ,а доходи като в централна Европа или да не ни диктуват отгоре какво да садиме или произвеждаме- няма такива работи . ИЗВОД : ДИКТАТ = ЕС

95

Анонимен

преди 7 години

До 1453За "млад фермер" съм чувал, но съм виждал, как изклаха до крак племенни стада - уникални породи- с кръв плаках, как вече няма семка от домати "идеал"и"биволско сърце", как внасяме "смилянски боб" от Китай, надути с химия полски ябълки като дини и аржентински круши, защото тъпашки изсякохме плантациите плодни дървета, на Панчарево червясахме огромните черешови и вишневи градини, защото продажно приватизирахме и реституирахме. А ти си избърши жълтото около неоседесарското книжно клюнче..

94

Некъв кестен

преди 7 години

До нагли лъжци са в ЕСГо казва жител на племето, избрало Боко за вожд и Ценко за кмет...

93

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Не, яде ми се българско, а не австралийско 20-годишно "агнешко", българска луканка, саздърма, пастърма, бабек, ядат ми се български кюстендилски ябълки, чирпанско грозде, сливенски праскови, добруджански дини, пазарджишки домати, ямболски лук, карловски орехи, плевенски чушки, български, а не украински и френски ядрен мед, пие ми се прекрасно българско вино, а не боядисана западна помия, българска ракия и слънчев коняк, а не спирт с карамел, и не ми се яде салам от прат...

92

маке-ариец

преди 7 години

А пък на *** всичко му пречи - все другите виновни и той все с прсът в някоя дупка...

91

бългериа фърст

преди 7 години

Тук смърди на фекален журнализъм! На DW!

90

1453

преди 7 години

"3. 26 години ям вредна храна, защото ЕС унищожи целенасочено българското зеленчукопроизводство с нашите сортове, животновъдство с племенни стада, за да купуваме техните ***."В тази точка не си прав, най-много субсидии се отпускат от ЕС за земеделието, чувал ли си за ЕС проекта млад фермер и биологично земеделие и животновъдство. Вие сами не сеете нищо...нивите почти ви са празни. Просто има много мързеливи, никой не иска да работи в ниви...после ядем ***.

89

Анонимен

преди 7 години

Най-горе са междуконтиненталните консорциуми и световни банкови институции.Те са в ръцете на шепа спекуланти и 1 милиард златни трансатлантически граждани-акционери.Вината е най-вече на милиарда консуматори, за които кръвта по парите не е повод за притеснение.

88

Анонимен

преди 7 години

Гадното Дойче велле ни счита за ***. Много добре знае негативните отговори но манипулира.Веднага отговарям:1. 1/4 век без море, а имам вопиюща нужда - мъчителни болки.2. 26 години съм без опера, кино, театър. Преди имах абонамент за операта.3. 26 години ям вредна храна, защото ЕС унищожи целенасочено българското зеленчукопроизводство с нашите сортове, животновъдство с племенни стада, за да купуваме техните ***.4. Целенасочено срина здравеопазването - сега бавно ме евтаназират.Още?

87

Анонимен

преди 7 години

Кое ни пречи ли, пречи ни пирамидалната структура на съюза от уж равнопоставени държави. Горе на върха имаме цар Брюксел, под него имаме Германия и Франция и колкото по надолу си, толкова по-голяма тежест изпитваш. Най-долу сме редица държави, включително Румъния и България, които биват смазвани от тежестта на всички звена над нея. Гот е в ЕС, ама за тези, дето са най-горе, останалите по-надолу не могат да дишат от натиска, който им се прилага.

86

Анонимен

преди 7 години

Има вечна валута и това е разумът.Ако трябва да сме искрени злото, което ни споходи, си го причинихме сами.В крайна сметка едни хора се продадоха за някакви сребърници.Не съм за ревамшизъм, но трябва да има дебат и обществен консенсус за случилото се през така наречения преход.Очевидно е, че макрорамката на ЕС не работи в наша полза като нация и държава.

85

Haha

преди 7 години

Грамни се бре неодачен соросоидън

84

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЯДЕ ЛИ ТИ СЕ КАНАДСКА ШУНКА И ...ПИЕ ЛИ ТИ СЕ КАНАДСКО УИСКИ.....А.??!!!РАДВАЙ СЕ *** -------ТОВА ТЕ ЧАКА!!!!!!АКО ЛИ , НЕ.......ХОДИ ДА ГРИЗКАШ СИБИРСКИТЕ КРАСТАВИЦИ!

83

EU

преди 7 години

Аз съм заЕС!!!и България в него. Знам, че Путинските *** ще мацвъкат минуси ... ама нейсе

82

Анонимен

преди 7 години

Къде ми пречи ли?!?!?Унищожиха земеделето, за да си продават техните пластмасови ***.Унищожиха животновъдство, за да си продават анаболните добитъци.Унищожиха мекопроизводството, за да им копуваме продуктите с млечни заместители.Унищожиха дребният бизнес, за да си вкарват боклу ците през големите вериги.И това е само по темата за храненето... мога на господинчото часове да му обяснявам и давам примери какво лично на мен ми пречи от сметката за тока до псевдо интеграцията на животни...

81

Анонимен

преди 7 години

Има един въпрос, на който всеки българин трябва да си отговори:искам ли да има България?Въпросите за и против ЕС, Русия и т.н. са второстепенни и зависими от отговора на първия въпрос.