41

Schutzstaffel

преди 7 години

Невидимият стелт става като летяща щайга със картофи. Като си отвори фюзелажа. Видим за радар от 70 години. Мъко краварска.

40

бай иван

преди 7 години

Тия па....

39

Цако

преди 7 години

Ех другаре , не че искам да ви дразня обаче мита за независимия въздушен ас продължи само 20 дена. Герджиков вчера се изпусна че са му оказвали натиск, а оня си мълчи . Що ли?

38

лавър

преди 7 години

другари, тази партенка предполага да се дърлим със сърбите, проявете малко повече активност за фейкнюза, че румънците само изсумтяха, не кълват.

37

Буревестников

преди 7 години

1885!

36

Анонимен

преди 7 години

Излизаме от НАТО и правим балкански съюз. Русия ще помогне.

35

sofeto

преди 7 години

Кой пък се интересува от тази територия на турбо-фолк и прос.таци псуващи БОГа. Само рашките прош.ляци са се хванали там като удавници за сламка!

34

Анонимен

преди 7 години

до 71Ейй, случайно уцелиха един Стелт на сляпо и 15 години разни като теб го тръбят като изтървани. А останалите десетки стелтове защо не свалиха, като не са знаели, че са невидими? Защото късмета каца един път на рамото...

33

Цако

преди 7 години

Абе другаре що така нищо не казвате за ватняка Радев, кой му наби обрачите, нали уж беше независим?

32

Сам Юнак

преди 7 години

Ватенски интриги

31

Bad Company

преди 7 години

До до 58Тъпите американци и НАТО опукаха сръбските МиГ-ове като ловец падпадъци! Или нещо бъркам?:)

30

Анонимен

преди 7 години

За руската пропаганда приближаването на НАТО до границите и е дестабилизация, а водените от нея военни конфликти с нещастните и съседи като Грузия и Украйна е стабилизация и въвеждане на мир! Един умен човек беше казал, когато руснак ти говори за мир, готви се за война!

29

Анонимен

преди 7 години

До Върнете ни паритеАбе що не си смениш памперсъ ами си тръгнал да драскаш.

28

Курти

преди 7 години

Просто е. На Кирилица пиша. Руснаците могат да използват преводач от сърбия. България Мрази россия. На Латиница не знам как се пише. Ленин е в мавзолея.

27

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

кога сърбите ни върнат репарациите , тогава ще спят спокойни братята славяни. сърбе на върбе. и да не се обаждат, че американците им пускаха високоточни, а ние и хърватите ще ги бомбардираме килимно.

26

алфа мъжкаря

преди 7 години

Сърбия.. тва град в западна България ли е?

25

Цако

преди 7 години

Вчера Герджо каза че някой е набивал обръчите на Жимби Радев, а Жимбата си мълчи, що така бе другаре антинатовци?

24

Анонимен

преди 7 години

Пак си в грешка. Като членки на блока задължението ни е да имаме собствена армия.. Това е крайно унизително и неприемливо. Още малко ще поканиш и турската армия тук....Че ние също си имаме армия, не съм чул да сме я разформировали. Тя също си е тук и с НАТО зад гърба си е най-силната армия която сме имали.Какво против турската армия имаш? Знаеш ли, че през 1918 ведно с българската армия в Добруджа са се биели турски и германски войски срещу агресора?

23

А Н Т И

преди 7 години

ТСВ е на вратата и не случайно другаря Борисов вчера говори за война.

22

Върнете ни парите

преди 7 години

Лавров пропуска роднините от Унгария. До Нови Сад е унгарско. До Ниш, Българско. Румънците са в безтегловност като сърбите. И на 100 години ако стана пак ще се сражавам с руснаците.