42

Морски

преди 7 години

Атаката продължава!

41

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Само че истината за един,не е истина за друг!Японците казват,че истината има няколко лица!Но вие,финландците не сте от четящите,така че карай!

40

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се реши този проблем,да седнат историците да ровят архивите и след месец два да кажат истината . стига сме го дъвчели всяка година ,да свърши веднъж завинаги.това не е работа на политиката

39

Анонимен

преди 7 години

Геноцид спрямо българи е имало само на едно място и това е в Руската империя и СССР спрямо волжките и кримски българи, и това е безспорен факт

38

АТАКИСТ

преди 7 години

Ще ревете един ден за такива като Сидеров...късно ще е обаче , убитаци!

37

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯКато те наредя до великите българи говорещи за робството, то ти си НИКОЙ! Но имаш претенции за обективност, а това е наглост!

36

ivailo1403

преди 7 години

E то в парламента е пълно с национални предатели, помаци и безчуствени тюфлеци... Такива ли ще проявят съчуствие към страданията на прародителите си ???

35

Анонимен

преди 7 години

До да; Турците в България имаха, имат и ще имат бащино огнище в северната и южната част на планината Коджа Балкан.И не си ти който ще решава тази съдбовна дилема.Ако е необходимо, при нужда ще я реши сабята.През 1984-89 г. ви показахме как можем да мрем за делото, сега при новите обстоятелства ще ви покажем как можем да воюваме за делото.От 30 години се подготвяме за партизанска война,35% от тези които воюват срещу кюрдите са наши момчета, сега се учат тук, имаме висши офицери.Щом не искате мира

34

Анонимен

преди 7 години

А когато използва златния пръст, защо не го предложи или идват избори и правиш всичко за едно местенце в парламента!

33

Циник до мъченик

преди 7 години

Сетил си се - всичките се юрнахте презглава за Турция - да ставате милионери! Мислехте, че там магаретата ги се*рат алтъните - ама греда! Тук не знам как ви третираха - ама турците ви имаха - за трета ръка хора! А че сте избили неизброимо число българи през 5 те века поганско "присъствие" - е неоспорим факт! *** то не ви е за сефте - и върху арменците няма геноцид - 1-2 милиона - нищо работа! За едно си прав предателите на българщината погазиха Конституцията, и се пръкнаха ДПС..ДОСТ!!!

32

АТАКИСТ

преди 7 години

47 Руснаците ли ти наложиха кръвен данък? Руснаците ли те принудиха да си сложиш фес и да си смениш религията или иначе те чакаше дръвника? Олиго.френ!

31

Игри на крьстопьт

преди 7 години

От Дост до Атакист: Думата дост означава приятел! Ако не вярваш, питай златното прьстче пре, 2014 за кого гласува за (дпс)в пленарната зала!

30

bluesky1

преди 7 години

Историята оставете на специалистите в тази област - историците! Не е работа на НС да се занимава с квалификация на исторически събития! Фактите и обстоятелствата са такива, каквито са и липсата или наличието на решение на НС няма да ги промени или да ги създаде. Питам се и питам и възмутените съфорумци каква е ползата от едно такова решение на НС?

29

Некъф луд

преди 7 години

Как ще признаят геноцида над нас Българите. Нали идват избори и не трябва да се обиждат нито електоратите на ДПС нито индийците ( все пак да не забравяме че и турчеещите ромите са взели дейно участие в клането над Българите).

28

до РУСКА ПУТИНОВА

преди 7 години

Понеже ме трият,ще се опитам малко по-кротко с теб,въпреки,че твоята порода не разбирате от нормален спор и отношение.Дай линк за доклада на тази комисия!Даже и за манипулатор не ставаш,не ти достигат гънките на едно място!

27

мъченик

преди 7 години

Българите са единственното крадливо, лъжливо, злобно, долно племе което краде собственната си държава. През Османско време българите имат училища, църкви, манастири, широки двуетажни къщи в широки дворове, многолюдна челяд, животни, работа. За 137 години българско крадене народът от 9.000.000 стана 6,5 милиона, къщите се смалиха на 52М2 панелки,без дворове, няма семейства и деца,държавата запада не може една и половина магистрала да почисти от снега. Кръвожаднато, лъжливо, грабливо племе загива.

26

Охранителят-София

преди 7 години

Какво ? Владичество? Тоя нещо не е стъпил твърдо на БЪЛГАРСКАТА земя !С антибълрски настройки е тоя фес! Та това е робство ,какво ти владичество! Ами изнасилванията на хубавите ни българки и извършваните кланета от страна на турци ,а отмъкването на български деца Еничарите ?! Това владичество било! Ако беше обратното и го беше казал за Турция ,ще гние до живот в Турски пандиз! Питам имаме ли български политици ,че позволяват това в Европейска държава? Само европейски обедняваме ! Резил голям!

25

АТАКИСТ

преди 7 години

"Терминът, с който може да бъде определен периодът, е османско владичество, въпрос на исторически комплекс е да си пазим робството, не знам защо", коментира той-Местан!"За дръвника си, бе у.род!

24

мъченик

преди 7 години

До да; Единственните варвари и убийци на балканите са бугарите. Една шепа народ-кръвопиец пропищя целите Балкани.Косово,Сърбия,Македония,Гърция,Румъния, Турция,всички нейни съседи имат "свидни спомени" от нагазнаето на българския бугуш в тези земи,единственните изверги и палачи на собственния си народ. Българите са единственните палачи, стреляли срещу мирни хора, убили деца и жени през 1984-89, пред камерите на световните телевизий изгониха 500.000 души от бащиното им огнеще обирайки труда им

23

Нова дума

преди 7 години

Геноцидът,който върви вече 25 г по мащаби е без прецедент в цялата ни история и всеки,който се именува "депутат" е отговорен за него, заедно с тези,които са го избрали.Така че - "самогеноцид" е думатаТа да си дойдем на думата...