36

Модерната армия ;)

преди 7 години

Руския модерен супер-самолет падна от старичък американски Ф-16, управляван от турски пилот...ФАКТ!

35

Турчин

преди 7 години

Сила се демонстрира с военни паради а не с г.е.й. паради ..........Всички говорят а Турците действат реялно ( практически )15.08.2016 е реалния парад

34

европа

преди 7 години

Германия след войната разбита,разрушена,окупирана и разделена,сега е една от най силните икономика в света и хора от цяла Европа и света ходат да работят и почиват там.Китай с един милиард гладни гърла стана най развитата икономика в света и строят велики неща.Русия има всичко и кво постигнаха,корупция,афия,бедност,пияни руснаци и рускуни принудени да продават гъзовете си из Европа за да издържат децата си.Как да ги разбереш тези хора.

33

Анонимен

преди 7 години

Сила се демонстрира с военни паради а не с г.е.й. паради .

32

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** кефи с идиотията си...значи спечелва една война оня, който дал по-малко жертви, но се смята за капитулирал в една война. Уахаха...Само се чудя на Атакиста защо се занимава с тоя ***.от, честно.

31

vlady

преди 7 години

Още Джани Родари е разбрал, че силна армия се прави от генерали и адмирали справка "Приключенията на Лукчо". Трябва да се спазва принципът "Много вожд, малко индианец" както е в нашата армия. Имам съмнения доколко руската армия спазва този принцип и дали има достатъчно генерали и адмирали. Примерно в Черно Море България и Украйна поотделно имат повече адмирали от руския черноморски флот.

30

европа

преди 7 години

Запада е виновен.Не оставиха Русия да се развие и я принуждават вече 70 години да впечетлява с оръжия.И това е най голямата държава в света,най богата на полезни изкопаеми.Единствения начи е да се разпадне НАТО и ЕС.Да се унищожи долари,да се избият геиовите,да се обезиражат всички велики сили,ако може всички държави по света да се разпаднат ще е най добре.Впериод Вова.

29

АТАКИСТ

преди 7 години

до 34 Гурбета...Герберасте, за такива като теб казваме: Викайте линейка за младежа!Ти си бил много болен мозък, бе, младеж!

28

АТАКИСТ

преди 7 години

до 32"Парахода" Москва като навлезе 2012-та година в Средиземно море, защо всички хамерикански корита във вид на подводници и бойни лодки се изнизаха за 1 седмица от бреговете на Сирия? Кажи, бе толераст Рокшилдовски?

27

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АТАКИСТАМИ ГЕРМАНЦИТЕ КАТО СА ИЗБИЛИ 25 МИЛИОНА РУСНАЦИ ,ДА НЕ БИ ДА СА ГИ ИЗБИЛИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ?! А И КАТО ГЛЕДАМ РУСИЯ МАЙ ПОВЕЧЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ЗА ДА ЗАПЛАШВА ОТКОЛКОТО ДА СЕ ОТБРАНЯВА ! И ДА ТЕ ПОПИТАМ КОЙ СПЕЧЕЛИ ВТОРАТА СВ. ВОЙНА СЛЕД КАТО ГЕРМАНИЯ ДАДЕ 6 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ,А РУСИЯ 25 МИЛИОНА ?!

26

РазПутин

преди 7 години

Добре би било да са от вафлени кори или кайма, та поне за ядене да се ползват, че то народа какво ще разбере от голямата мощ.

25

Анонимен

преди 7 години

Мощната руска армия и нейния параход край бреговете на Сирия :D

24

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Естествено, че с модерна армия, а не с гейпаради !

23

АТАКИСТ

преди 7 години

до 28 Гурбетчийчето Точно така..след втората световна война руснака отделя 80% до ден днешен от бюджета си за военни разходи, защото ти оли.гофренче, не знаеш какво е да ти избият 25 милиона от народа! Защото ако го преживееш, ще искаш всичко за военизиране! Понял, Ол.игофрен! Иначе нека руснака живее бедно...изкупиха ни черноморските апартаменти ОБИКНОВЕНИ РУСКИ ГРАЖДАНИ! ***!

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

НАРОДЪТ Е КАЗАЛ - НА ГОЛО ДУ.*** ЧИФТЕ ПИЩОВИ ! ТА И РУСКАТА РАБОТА Е ТАКАВА ,ГЛАДНИ ,АМА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ЯДРЕНИ РАКЕТИ ! СЯКАШ ЩЕ СТРЕСНАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ! ТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ ,ТА ДОРИ И МНОГО ПО-ДОБРИ ОТ РУСКИТЕ ! АМЕРИКАНЦИТЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ ,НО НЕ МИЗЕРУВАТ ! А БРАТУШКАТА Е ХУМОР И САТИРА ,СЕРЖАНТ ВЗИМА 600 ДОЛАРА ЗАПЛАТА ! АЗ НЕ СЛУЧАЙНО КАЧИХ КЛИП В ЮТУБ-КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?! ГЛЕДАЙТЕ ГО И ВИЖТЕ ЗА КВА МИЗЕРИЯ СТАВА ДУМА !

21

Анонимен

преди 7 години

Русия няма нови оръжия, дрънка старите...Няма пари, гладна е

20

Военен бюджет

преди 7 години

САЩ - 560 млрд долараРусия - 80 млрд долараКой е силен, богат и велик :)))И това е само за 1 година!

19

Анонимен

преди 7 години

А нещо да произведат за всекидневния живот руснаците ?!Освен пиянски изпарения и Заплахи нищо друго не могатСАЩ станаха велика сила само за 200 години, а Русия и за 1000 не стигна до никъде... стигна до блатото...

18

Анонимен

преди 7 години

до 18 Я бряяя...те на братушките както викаш всичко им е от Соца, затова цял свят и сега се съобразява с тях? Парадокс ,а? мама ви про.ста соро.соидна форумджийска...)

17

Анонимен

преди 7 години

Когато Русия и България бяха приятели,Българската Държава издържаше 110 000 редовна армия и нямаше Началници,които да и заповядват,какво да прави!!Сега тези пари са в евроатлантическата олигархия...