30

Striker

преди 7 години

Бе много пуши тая коруба и много самолет харчи. Те още не са започнали акцията, вече са два назад, хахах! ПС: Турците как ги е яд - свалиха един, а "адмирал" Кузя опатк авече два! Хаахаха! Чух, че някакъв главатар от ИДИЛ вчера се е гътнал...от смях, гледайки мужикистанките военни напъни.

29

маде ин Булгари

преди 7 години

Всички F-35 са спрени за полети, защото им се лющи стелт-боята. Налага се да ги пребоядисват.

28

Да бе!

преди 7 години

Щото краварите хич нямат плаващи самолети заради скъсани въжета!

27

Анонимен

преди 7 години

Ти знаеш ли на ден САЩ, колко полета извършва и от колко самолетоносачи? Като сметнеш процента ще е -1%

26

Мичман II-ра степен

преди 7 години

Нямало да го вадят - нямало нищо секретно.Ми да извикат помощ от Норвегия - норвежците ще го извадят за нула време!Те цял Курск извадиха, та едно Су ли ще им се опре?

25

Анонимен

преди 7 години

Толкова си могат "великите" руснаци :)))) За смях станаха на цял свят! Да си прибират ръждясалото подобие на самолетоносач и да спрат да се занимават с неща, които не разбират.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако се сумират всички самолети паднали зад борда на американците заради подобни проблеми сигурно ще колкото половината им сегашен въздушен флот! какво толкова ?

23

Руска му работа

преди 7 години

Ако въжето не е скъса... пилота ще е пиянИ самальота пак ще е в морето :)))

22

koko

преди 7 години

Не може да имаш само 60 подготвени палубни летци,които летят 50-60 часа в годината.Кацайки на задименото корито!!!С технология от 1980г.и оборудване от 1977г."Кузя"вече загуби 10% от парка си-време е отново да опуши половин Европа и да се прибере за нов основен ремонт......

21

Мосфильм

преди 7 години

Твърде вероятно е група бандеровци-подводничари да са прегризали въжетата на палубата през нощта!Саботаж, другари!

20

проктолог

преди 7 години

Въжетата на аерофинишера са произведени във вече бившата Украйна! Затова се късат!

19

кореняк Българин

преди 7 години

Не ги мислете руснаците, те ще си направят нов по-голям самолетоносач и нови самолети за него, ама ние къде сме и как ще излезнеме от тази дупка и спирала надолу.

18

Голем Праз!

преди 7 години

Както американците не могат да направят космическа станция, така руснаците не могат да направят читав самолетоносач!Има технологични решения дето трябва да се изстрадат за да се стигне до тях.

17

Остап

преди 7 години

Тези имат един единствен такъв кораб, който едва ли носи толкова самолети колкото среден клас американски самолетоносач. Осен това, бройката самолетоносачи която Америка има ми е неизвестна, но със сигурно многоо по голяма. Та на тази база, и при положение че този Руски кораб за първи път напуска Русия - да имаш две катастрофи за един месец си е бая катастрофално. Рукса му работа! Що ли толкова държат винаги да се излагат?

16

Георги

преди 7 години

Готина статия! Нямало да го вадят , защото нямало нищо секретно. Разгеле признаха си , че нямат тайни оръжия. "...коло 8 самолета...". И това кърти мивки. Приблизително 8, между 7 и 9 има 25%ралика бре луди! Или имат 7 самолета и 2 строшени за части...което е около 8, 8 и 1/3.Като се замисля те и Курск не можаха сами да си я извадят. Сигурно и там нямаше нищо секретно.Отделно ме кефи как го описват: малък, несматрен , на дърва и въглища...

15

Анонимен

преди 7 години

Куряшчий Кузя трябваше да накара света да се страхува, а досега само го разсмива!

14

Анонимен

преди 7 години

Аве стига сте падали на новото на некви 50 год пенсии, да им обеснявате разликите между USArmy и държа от третия свят. Излишно и смешно.Това е все едно да сравняваш Барса и Фенербахче по-цял ден.

13

Анонимен

преди 7 години

западните мишоци бързо да споделят IP-тата си

12

Анонимен

преди 7 години

западни мишки ли чух да цирикат. Скоро идва бай котак да ви счупи малките, евроатлантични вратленца, цирикайте още малко

11

Анонимен

преди 7 години

Верно е, че Як-141 не е приет на въоръжение, но неговият облагороден аналог - Ф-35 сега влиза в строя. В началото на 90те Локхийд легално купува документацията по Як-141 и сега схемата на двигателите за вертикално излитане и кацане е на Ф-35. Верно, малко стелт облагороден, но принципно същата конструкция.