198

Анонимен

преди 7 години

Ако се съди от лидерите ни ние сме една ***, проста, загиваща нация. Бог да се смили над душите ни.

197

Анонимен

преди 7 години

417 - виждам че и ти си писал същото като мен. Явно всички се удивляваме на глупостта на 414 който с патос писа възмутено, дека Радев рекъл, че Кремъл е в Русия... Нерде Крим - нерде КРемъл

196

Анонимен

преди 7 години

до 414 - Кремъл е на Русия? какво забележително откритие. Не намирам нищо странно в това.Или може би си искал да кажеш че Крим е на Русия. Такава мисъл Радев не е казвал. каза, че международно право е видимо нарушено, но сме принудени да се съобразяваме с фактите (Крим е под контрола на Русия) и ча за нас най-важното е интереса на българското малцинство в УКрайна.

195

Анонимен

преди 7 години

До автобусната спирка, в самия център на селото й е огромната за местните мащаби родна геобразна къща на Цецка Цачева двуетажна постройка, боядисана в розово. Само тя грее в този цвят. На няколко десетки метри от нея се е извисил е паметника на загиналите, на който е изографисано и името на един от роднините на Цецка Цачева.

194

Предишния дебат

преди 7 години

Водещ - Познавате ли сеЦачева - НЕ!Радев ДА! ИМал съм питане към г-жа Цачева и тя е отговорила лично.Водещ - може би не помните.Цачева -питанията обикновено ми се задават в писмен вид.Радев - бях в Парламента.Цачева - Е, понякога има поканени гости, той може да е стоял на задните редове, нормално е да него помня.Радев - комисията по сигурността разискваше въпрос за двигателите на самолетите аз бях поканен и г-жа Цачева специално взе отношение за Военното училище в Ловеч. За което й благод

193

Анонимен

преди 7 години

Моминската фамилия на Цецка Цачева Е ДАНГОВСКА за толкова години не се появявала никога и никъде по медиите. Случайност ли? В политиката нищо не става случайно! е казал американският президент Рузвелт!

192

democracy

преди 7 години

Как само ви се смея на вижданията на хора,които подкрепят "нашият" проруски агент!Човека казва ,че Кремъл е на Русия О_ОДа чуеш и да не вярваш на ушите си!И този човек с тези виждания,ще прави полезна политика за България така ли?Бла бла бла...

191

фен на Радев

преди 7 години

Тетке къде намери този човек сетил се и питал за дядо ти!? Той трябва да е към 120-130годишен по груби сметки!?

190

Анонимен

преди 7 години

Фамилното име на досегашната шефка на парламента чрез рода Данговски също не е сред използваните и се споменава само по изключение. Това поведение е ясно Данговски са червен именит род, което не се нрави сред част от герберовия електорат и онази реформаторска част електорат, която ще ги подкрепи на втори тур.

189

цунг-цванг

преди 7 години

Братя българи, никога не сме падали на толкова ниско ниво, нито военния става, нито тетката, всеки ход е грешен, много сме зле, ама много. Разправяли са ми хора от чужбина, че просто не знаем колко сме елементарни и кухи в БГ, никога не съм го приемал, но си е истина.

188

Анонимен

преди 7 години

напредък при Герб - в како се изразява той?магистралите се пукат след 5-6 месеца строеж - строят ги ТУРСКИ фирми.здравната реформа - катастрофаимигрантите ни заливатГоранов на няколко пъти се опита да национализира пенсионните фондове Дянков създаде банкова кризаотбраната е под всякаква критика - за първи път ни пазят ЧУЖДИ самолети.реформата в МВР и правосъдието умря.образованието падна до най-ниска стойност.в кактво точно се изразява напредъкът на Герб - в проститутите или в ПТП-тата

187

Анонимен

преди 7 години

Цецка Цачева наследник на виден червен родЦецка герберска майка-президент и наследник на виден червен родНе може ДНЕС да си НЯКОЙ, ако ВЧЕРА си бил НИКОЙНа кой не му е ясно, че ГЕРБ е БКП-2 ?!

186

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета. Трябва да и дадат Оскар за това изпълнение. Ако някой искаше да стане член на Великата им БКП го проучваха до десето коляно , пък не дай си боже да има близък убит. А тази дори станала партиен секретар. Плува ли корабче?*** те всички кпмунисти са като тая -лижат и мажат. Нищо ново.

185

Анонимен

преди 7 години

Те дори визуално си приличат.

184

Анонимен

преди 7 години

Аз не знам, но ако Радев спечели, мисля да бягам в Канада. Казват и други хора, че ще бягат натам, нали щели да махнат визите.

183

петолъчка

преди 7 години

Това с дядото ми се вижда нещо скалъпено на бързо и нескопосано от екипа по кризисен ПР на ПП ГРЪБ и ще се обърне с/у тях щото на лъжата лраката са къси!Да оставим на страна тва за реализацията на нещо различно от чистач по време на режима при подобна биография! Така удобно пуснат въпроса от водеща за лична история! И изведнъж изплува човека питал и сетил се за дядо и! Ако приемем че е бил връстник на дядото и го помни още на колко години трябва да е този човек 120+!?!??

182

Начетен

преди 7 години

Много е умен и начетен - прочел е една книга от руски автор до 100-на страница и вече няма време за четене. Обеща да прочете и Конституцията , но явно няма да му трябва.

181

Анонимен

преди 7 години

Радев призна, че Герб и БСП за направили някои сериозни грешки през прехода и засилили чувството в хората за несправедливост.Цачева говореше за големите надежди които е донесъл преход, членството ни в ЕС и НАТО и най-вече - еврпроектите на Герб. Категорично отричаше да има корупция. Атакува Радев и го пита имало ли е корупция при БСП. Той призна че е имало такава и при БСП и я попита одобрява ли тези практики и защо затлачи правосъдната реформа.

180

democracy

преди 7 години

Всички жалки,и вечно недоволни злобари са тук!Какво толкова добро виждате в лицето на един комунист?Спрете с тези нацистки виждания,че светът ни се смее на простотията!Какво не ви харесва с ГЕРБ?Кълна върху всичко което имам,че не съм симпатизант на никоя партия !Просто жалко е да не виждме и оценяваме напредъка,който ни донесе ГЕРБ.Хресвам и държа на хората с европейски виждания.За мен този Радев не е такъв!Цачева е лицето на България.Осъзнайте го!Без турско,руско и арабско!

179

Анонимен

преди 7 години

Да бе, пишат, че този Тръмпи много мразел мюсюлманите и щял да ги изгони от САЩ, а ИД да я залее с бомби. Лошо време ще настъпи за правоверните!