92

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах защо ББ ще си подава оставката?Какво общо има правителството и президентската кампания и къде е казано, че двете институции трябва да са представлявани от една и съща партия?Всъщност на Радев, а ББ ще дестабилизира държавата, ако поради каприз подаде оставка.

91

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Цачева, обяснете защо всички заведенията в Люлин, държани от мутри са облепени от горе до долу с вашите предисборни плакати ?Много интересно съвпадение

90

Анонимен

преди 7 години

"голяма част не са успели да гласуват, защото са почивали през уикендите"...блестящ ум!

89

Анонимен

преди 7 години

Какво да говорим за кандидата подкрепен от анти българска ердоганска партия !?Получила е повече гласове от Турция, даже от ДПС !Коя нация ще обединява, българската или турската ?

88

Анонимен

преди 7 години

За тази другарка са гласували! Цялата администрация която е на държавна хранилка полицаите под строй както и тези с които си делкат милионите евро субсидиики с които си купуват джипчета яхтички и къщи по Гръцките островчета. А вие другари гласуватели го под вода да не вдигате прашилка!

87

ЕВРОРОМ ВИСШИЗ

преди 7 години

нИЙ ЕВРУРОМИТЕ СМЕ С ТЕБ И КУНИВА ЗА НАС 3 И 50 СТИПИНДИЯ ЗА ВУЛГА ТАТАРИТЕ И 6 И 6ЕЙСЕ ДА ИМЪТ БАХУР ДЕЙ БАЙ *** ДА МУ 4ИСТИТИМ ПУБЕДЪТА ЗА - 9МАЙ И КАК ЦЪФТИ GERП

86

ТОТО

преди 7 години

До АнонименМитьо поне каза, че ще се беси, а тя май не мисли за подобни действия?

85

Анонимен

преди 7 години

Чета статията. Чета коментарите, не всички. Повечето. И се чудя как е стигнала до балотаж на президентски избори...

84

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че Пищова отслабна, та вече не и е в категорията, иначе можеше с Цецка да направят един кеч

83

Анонимен

преди 7 години

докато не го направят електронно аз няма да гласувам

82

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво ще каже другия понеделник сутринта?Че някой й е изял обяда и мръсните анти-евро-антлантици са й откраднали победата, като са откраднали бюлетините са нея ли? Тия същите ***, дето не желаят добрите нашественици от Изтока, които Ненчев и Бъчварова ги посрещат с хляб и сол на границата... да им изнасилват жените и децата...

81

до 66

преди 7 години

Съгласен съм с Вас, Цачева няма необходимите качества, даже не е сигурно дали дипломата й от Рабфак е истинска или е фалшива, понеже медиите показаха поне 3 варианта на нейна диплома. Ген.Радев е завършил с отличие математическа гимназия и две военни академии, едната в щатите. Американските му колеги казват, че говори перфектен английски, освен това немски и руски. Цачева не може да върже едно просто изречение на никакъв чужд език. Важно е пред света да ни представлява подходяща личност!

80

Анонимен

преди 7 години

Цецке, разберете се с Митьо пищова, щото и той сега разправя, че неуспелите да гласуват все били за него

79

Анонимен

преди 7 години

Защо спрягате ДПС за Радев?Не видяхте ли резултатите? ДПС е гласувало за Цачева, тук и в Турция.А в Бургас я избраха *** от Комлука и Меден рудник. Казват - и центъра.Има обяснение, там живее административният апарат - сигурно са ги"мобилизирали".

78

ГРЪБ

преди 7 години

Да много хора не успяха ся им печатаме булетините готови да не се объркат.че инак в понеделник лидера баща ни бай *** взема скункса!

77

Анонимен

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНАТА ДИПЛОМА, КОЯТО СОФ.УНИВЕРСИТЕТ Е ИЗДАЛ С НОМЕРАЦИЯ НА РЪКА Е ТАЗИ НА ДАНГОВСКА.НЯКОЙ МАЙ НЕ МОЖЕ Д0А РАБОТИ ДОБРЕ С ФОТОШОПА.

76

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че с Румен Радев ще бъдем по уважавани по света. Военните летци са ценени високо навсякъде.Какво уважение ще имат към Цецка, като и видят биографията на политическа нагаждачка

75

Анонимен

преди 7 години

Аз харесвам Велизар Енчев, но сме доста поляризирани и се гласува партийно.Той е дипломат и журналист, знае езици има дар слово, мисля, че е достоен българин.Много ще ми е любопитно какво ще стане по-нататък, защото във всички варианти, ще има движение, тъй като се усетиха, че може да им изстинат местата.Най-ми е любопитно кога ще се разединят така наречените обединени патриоти.

74

Прост избор

преди 7 години

Накратко:Радев=демократ!Цачев=комунист!

73

Анонимен

преди 7 години

ТИ СЕ РАДВАЙ, ЧЕ МНОГО ХОРА НЕ СА УСПЕЛИ ДА СИ ДАДАТ ГЛАСА, ЩОТО НЯМАЩЕ ДА Е ЗА ТЕБ.