59

Бай Христо

преди 7 години

Кво стана бре, превзехте ли парламента? Айде нали сте много ербап. Чалгаджии тъпчовци! Жандармирията ще се позабавлява да пука чалчарски кратунки.

58

долна държава

преди 7 години

Бойко и Слави са двете лица на една и съща монета!

57

Не разбрах

преди 7 години

Хиляди, хиляди, ама колко хиляди?

56

Пепи

преди 7 години

Тоя чалгар защо не пя на летището или в някоя зала.Защо блокирва София.

55

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си представя да гласувам за леля Цецка и да ни представя по света. Ама това, че е лош кандидат за президент, не значи, че трябва да харесвам Слави и предложенията в референдума, които тотално ще ни закопаят. Има слабообразовани, примитивни хора, които все чакат някой да ги оправи. Някой ***, като тях. Такива хора лесно се лъжат. Такива докараха сегашните на власт, такива смятат, че Слави действа по съвест, а не по поръчка. По-лесно е да се вярва в заблудата, а не да се мисли.

54

край

преди 7 години

Мажоритарните избори щели да пратят държавата в лапите на мутрите. ХААААА ха. Премиер от СИК с правителство направено от Прокопиев и Пеевски имате. сакън да не стане сакатлък. Не виждате ли че всички партии са против мажоритарни избори и ги е страх от тях - харесват ли ви Българските "партии"

53

РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

Крайно време да покажем на управляващите че не ги искаме вече. Не искаме ГЕРБ, БСП, ДПС, РФ, ЦЩ......

52

Анонимен

преди 7 години

Щом големите партии претендират,че са изразители на народната воля трябваше за последните 25 год. да има поне пет референдума!Да,ама не им стиска,а сега полиците и медиите се правят,че няма референдум. От нас зависи дали политиците ще гледат тъжно,защото народът им е отрязъл събсидийте.

51

Анонимен

преди 7 години

Ако тоя шум и виене се нарича пеене.

50

Бай Ганьо

преди 7 години

До бай ШилеТова е концепта - да се джафка за него. Цел - постигната.

49

долна държава

преди 7 години

Мажуритрната система е по старата и отхвърлена по света система! При нея този с 51% взима всичко а този с 49%да речем НИЩО! Полпвин Бг ще е извън парламента! Със спирането на държавната субсидия за полит. деиност само мутрите с млн. ще могат да я развиват като Бг Футбола в момента има голяма Юутра има отбор! Грешката не е в системата а в нас двепутатите ни са извадка представителна по каквато и сист. да ги избираме харесваме ли разБойковци резултата ще е същият!

48

тррт

преди 7 години

Ще гласувам за Славчовия референдум, само ако престане да пее ! Този човек е наясно, че не може да пее, и въпреки това продължава да натрапва безпардонно фалшивия си глас ! Тоя, ако има власт, ще е по- голям нарцис и тиранин от банкянския толуп !

47

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарният вот за Парламентарни избори ще ни погуби. Има сметки, че ако последните парламентарни избори бяха с мажоритарен избор, в Парламента щяхме да имаме близо 200 депутата от ГЕРБ, точно като при бай Тошо. Не вярвам Слави да е чак толкова *** и да не го разбира. Явно изпълнява поръчка. Всеки студент по право, дори и да е завършил с някой куц университет, е наясно, че пропорционалната система е последната ни останала преграда срещу мутри и олигарси. Иначе Слави пее добре.

46

Анонимен

преди 7 години

На листчето на референдума да напишем-ПРОТИВ приемането на имигранти от Близкия изток и Африка и ЗА незабавно експулсиране от България на вече влезлите ислямисти

45

Бай Шиле

преди 7 години

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!! Нема ли стадиони и открити терени за концерти , а трябва да блокираме половин град за некакви болни политически амбиции на тоа сме ш ко

44

край

преди 7 години

До нашенска реалност - С МАЖОРИТАРНИ избори по-зле няма да стане. Правителството на Борисов го правили Прокопиев и Пеевски а уж избрания от нас парламент го гласувал.

43

АНОНИМЕН

преди 7 години

До коментар 22 - защо се отнасяш с пренебрежение към хората, които упражняват тия професии. Знаеш ли, че между тях има и висшисти и много по интелигентни от тебе.И защо да не псуват властта? Радан дори да е във властта не се сдържа в ефир. Ти ако си доволен и щастлив от това управление използувай момента и поднеси цветя сутрин пред министерския съвет и се поклони на твоето слънчице. Не съм фен на Слави, но има нужда от това което прави. 100-ТЕ ХИЛЯДИ ОТ ШИПКА ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ В СОФИЯ.

42

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

След като Тиквата се изчелпва вече, сега явно новия проект на Кукловодите ще бъде Дългия.Ама, той Дългият не е ли малко издегустиран вече ?!Бая години му се нагледахме и наслушахме на простотиите и чалгариите.Ако с чалга се сваляха правителства, хората по света нямаше да правят революции и граждански войни !Слави Трифонов е просто част от Системата, която създаде и поддържа на власт Бойко Методиев Борисов. Те са двете страни на една и съща монета.Факт !

41

До 22

преди 7 години

А как ще съществуваш ;умнико: от 22 без;зидаро-мазачи, шофьори, таксиджии, продавачи, бензинаджии, строители... все ниско квалифицирани кадри, като е под въпрос дали имат въобще и някаква квалификация!

40

Бай Ганьо

преди 7 години

До готографа Олег ПоповДобри снимки! Всичко друго е селски събор