59

Генади

преди 7 години

Чакайте сега, нещо се бъркатеНикой не е казал, че при мажоритарната система няма да има партиипартиите си остават, просто в бюлетините няма да се гласува за цялата партийна листа, а за отделен кандидат. Но този отделен кандидат пак си е от някоя партия.Така беше на изборите 2008-*** ако помните имаше смесена система, пропорционална плюс мажоритарна. В общи линии това не променя нищо

58

Ти да видиш

преди 7 години

Славчо учиндолския дето се подиграваше на политиците, че все някой ги бил поръчал сега играе същите селски театри :) Атентат щели да му правят хахахаха. Ако има атентат, сам може да си го е спретнал.

57

ист

преди 7 години

Да затворят цял квартал заради един чалгаджия е престъпление.Целта на чалгаджията е да преброи падуението на народа. Позор.Такава охрана не е имало и при посещението на Клинтън.

56

Изкуство?

преди 7 години

Помниш ли Салвчо, когато на Лили Иванова се подиграваше? Може ли да сравним песните на Лили с крадените мелодии и текстовете на Славчо?

55

Анонимен

преди 7 години

Zatova sme tolkova nazad v BG.Takiva kato Slavcho oshte se smqta,che sa primer za podrajanie.A Slavcho si beshe obiknovenno momche,prosto stana prisluga na pravilnite hota v onezi godini.Nqkoga da e spomenaval neshto za horata ot "Siviq sektor"kakto se kazva.Nqma i da go chuete.Nali blagodarenie na tqh sega otvarq perkite.V BG e takava situaciqta.Hora s obrazovanie,staj,intelektualci ne mogat smetkite da si platqt,tozi krasavec stana milioner.Po nashite shirini tolkova.......

54

Смешен

преди 7 години

И кой па ще тръне да прави на тоя умрял кон ?

53

Анонимен

преди 7 години

До КрайЕ, това е пълна тъпотия. Хипотеза: Кандидатираш се за депутат по мажоритарна избирателна система и трябва, тъй като зад теб не стоят партии с платформи, сам да водиш предизборната си агитация - може ли да ми обясниш, как ще я финансираш? Или самият ти трябва да си с достатъчно средства, за да се самофинансираш, или разчиташ на дарения. Но както знаем, в България финансовите възможности са в ръцете на шепа хора и бъди сигурен, че ако те финансират, няма да е защото си много умен :)

52

Киро кофражиста

преди 7 години

Славчо чалгаря има голям страхДа не го стигне народната любовЗатова поръчал полиция и гардове да го пазят

51

бай иван

преди 7 години

догодина БСП и ДПС като направят пак контра-протест и съберат *** и *** да опикаят и осерат цариградско шосе пак, тамън Слави ще може да направи още един коценрт. яко ще се мятат гюбеци и ще се друсат кючеци.

50

Анонимен

преди 7 години

Всичките У ш а н к и при Павел Чернев

49

Анонимен

преди 7 години

Докторе ,може ли вече да правим секс? Еее Волене,изчакай да навърши 6

48

Край

преди 7 години

При мажоритарна система е много спорно дали ББорисов КНинова ще са депутати. Със сигурност парламент няма да помиришат ВСидеров, Цв.Цветанов, ЦЦачева, Лъчо Мозъка и стотици послушковци и отявлени кукумицини.

47

Пешко

преди 7 години

До ПешоНе си пил кафе тази сутин, пил водка си до късно. Не е ли редно да наблегнеш на работните задължения?

46

Анонимен

преди 7 години

Тоя тотално изпращя.

45

Анонимен

преди 7 години

Референдум ще има и аз ще гласувам за да оставя зад борда цялата патриотична про руска шайка зад борда

44

demograph

преди 7 години

1. Провалът му е в кърпа вързан. На шоуто ще отидат само бежанците - ромеи. Но Господ е българин и ще ги оплющи с дъжд и буря.2. Страхът от атентат е резултат от манията му за величие. Освен ако сам не си го организира. Консултантите на ерДоган са му на разположение. Три пъти не!

43

Янко

преди 7 години

Ало ***, вие ако направите събитие, даже и майките ви няма дойдат, че сте ги продали. Успех на Слави!

42

Чоко

преди 7 години

Какво пречеше на тоя *** да си направи концерта на стадион "В.Левски" ?Защо трябва една столица да се превръща в заложник на болните амбиции на един болен човек. ? Докога ключово кръстовище като "Орлов мост" ще бъде място за просташки сбирки ?

41

Анонимен

преди 7 години

У ш а н к и,чалга са речите на Волен педофила,който ако не ви раздава сандвичи няма да го слушате,Слави не го мислете,той ще събере над 100 000 души минимум

40

Край

преди 7 години

За да се омаловажи референдума и да се окаля идеята се впрегна цялата държава - президент, конституционен съд медии. Сега се плюе по Слави пак със същата цел. Слави работата си свърши сега съдбата на хората е в техните гласове. Или сменяте избирателната система с мажоритарна или си се карайте на тема Левски -цска - герб - БСП до безкрай.