74

Анонимен

преди 7 години

до 110: "...NIAMA SPASENIE..."За тунеядци никъде няма спасение !

73

Анонимен

преди 7 години

Абе, момичето е богато и е от Русия, и казва "Рашка-говняшка", а тук нашите путинофили на това му викат "велико" !

72

Анонимен

преди 7 години

"Златните деца" на РусияНаистина са златни, идете да ги сравнявате с генетично обезобразените хипопотами от кравария.

71

Анонимен

преди 7 години

Дядя Воффка оправя нещата в Рашка като с магическа пръчка. Просто се показва по телевизора дава поредната порция обещания и рашкостанците се успокояват за няколко дни в момента в който те отново се възпалят, чичко Путин отново се показва по телевизора и с няколко нови обещания тушира ситуацията.

70

един там

преди 7 години

До анонимен 79,За*би ти дъщерите на Путин! Те тези , дето се ринат в пари като тази кифла от статията, като отидат на запад само си харчат парите и пак са си богати! Принципно в Русия остават тези, които им е писано да се борят с живота, а не да харчат парите на тати, понеже тези първите,ако отидат на запад, ще трябва да мият чинии и ***, а не като тази кифла, дето изхарчила цяло състояние за парцала, с който била облечена на сватбата си!

69

Крачанов

преди 7 години

Фирмата ни е подизпълнител на голяма немска технологична компания, заплатите при нас са доста на средната за страната. И такива фирми като нашата има много - работят за западните и американски пазари. Чудя се какво ли можем да правим за руския пазар че да вземаме такива кинти и от тях.

68

з н а й к о

преди 7 години

Руснаци бол, може и да вазират някои.Виж, с нас Българите е по - сложно!!

67

Анонимен

преди 7 години

До Чичо ПейоОще един прословут Български експерт по Руските въпроси.

66

Чичо Пейо

преди 7 години

Русия е една от най-големите военни сили, но във всяко друго отношение са средняци, а може би и под средното световно ниво.

65

наблюдател

преди 7 години

Нарастват статиите в руската преса в които между другото се обяснява как може човек да емигрира в САЩ.

64

Вижте си своя двор

преди 7 години

До Анонимен 82"Твоята реакция е типично тролска реакция." Нищо не пиша за Русия. Пиша, че не знам и не ме интересува как е там, но знам как е тук. Не сме всички от сутрин до вечер изрещяли на тая тема. Компренде, к*вал? Пък ако някой ден отида там ще мога да сравня. Засега не ми е в плануваните дестинации.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81"Е роднините на вожда Обонго са в Кения."Дъщерите на Обама живеят при баща си в САЩ, за разлика от дъщерите на вожда Путин. Що се отнася до кръвните роднини на Путин, истинската му майка Мария Путина е все още жива захвърлена в едно грузинско село, а сина и големия северен вожд с високите токчета се крие от нея защото го е срам че ще се изложи с това пред света. Пък и би опровергал захаросаната си автобиография съчинена от КГБ-ФСБ.

62

Поручика

преди 7 години

До един тамE, не! Има всякакви коментари. И в двете крайности. А понятието "истински руснак" е крайно условно и в него се влага голема степен нацистки привкус.

61

читател

преди 7 години

Ко да превеждаш! И ние четем руски вестници. Там просто е ужасно. То се чуства само като прочетеш заглавията. Пък и нали четем постовете на Mypзилкит*.То овчата мисъл лъха отдалеч.

60

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

59

Petrov

преди 7 години

Този бивш руснак е същият бивп българин като онова недоразумение Александър Андреев дето ни поучава непрекъснато колко е лошо да си българин и колко веилики са германците. Ама яде масло с високо качество и пие хубава бира, колко добра сделка е направил.

58

Анонимен

преди 7 години

"навсякъде е по-добре, отколкото в Рашка" ...децата навсякъде са откровени. Да му мислят КГБ ченгетата които смятат да ги държат в голямата казарма Русия !

57

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да подминавате въпроса, по важното което би трябвало да се питаме не е кой колко е беден и богат а кой с войни и с манипулации разрушава десетки държави, изби цели народи и в момента предизвиква масова имиграция по света а и у нас.

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа, да и те принадлежат към нея и не искат да стоят до баща си в Раша дори когато той е практически цар на Русия. Какво остава тогава за децата на по низшите чинове в руската ерархия? Жалко соросоидче,ти въобще знаеш ли къде са децата на Путин.Много ще се радвам да се подпише споразумението с Канада ,да се натъпчат такива като тебе с ГМО ,че да изпукате всичките.Мръсни ,гадни краварски ***

55

РР

преди 7 години

Прочетеш ли, че е публикувано от Дойче Веле, няма нужда да четеш нататък...