203

HARD

преди 7 години

Предпочитам да умра от бомба в бой или война от колкото от стрес,отровни храни и дълги банкови мъки.С бомбата е по-хуманно и си има и предимства,като например това ,че много души наведнъж се преселват на другото место,също като мигрнтите например.

202

Анонимен

преди 7 години

След излагацията с плаващия самовар "Адмирал Кузнецов" КГБ пропагандата компенсира със стиропорен модел на чушкопек от брежнево време за подгряване на унизената путинофилия.

201

Анонимен

преди 7 години

Бобкин, а от къде си сигурен, че и тази автоматика няма да бъде поразена?

200

КУ КУ

преди 7 години

До Гадно, а?А ти радваш ли се, а?Айде отговори си сам, ако можеш, как се нарича човек, на който му казват че могат да го унищожат от разстояние, а той се кефи на това и вика "браво"!

199

поговорка

преди 7 години

волът рие-на главата му пада

198

Папата

преди 7 години

някой смело се изказа че сме били с русняците... всъщност на нас не ни дреме за русняците ... като изключим 1944та година когато са дошли са яли бой ... МНОГО БОЙ... 1944та е преварат и предателство което доведе до краха на България, който живеем в моемнта...

197

Боби

преди 7 години

До Анонимен 234Руските ракети са свързани с системата ПЕРИМЕТЪР - целта е ако, а това е напълно възможно, всички командни пунктове да бъдат унищожени или извадени от строя да се гарантира ответен АВТОМАТИЧЕН УДАР ПО ПРОТИВНИКА(Разбирай САЩ и НАТО като минимум). Хората няма да стрелят Командните пунктове ще загинат и автоматиката ще изпепели градовете на Противника.СорриДано не се случи никога

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 223ПРО "ИДЖИС" СПОСОБНА СБИВАТЬ ЛЮБЫЕ РАКЕТЫ пишеш го в "тубата' и гледаш, клипа е руски

195

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой затри Хирошима и Нагазаки с подобни оръжия. И някаква тукашна подметка се възхищава на това. БОЛНА РАБОТА.

194

Има си хас

преди 7 години

Русия да няма най-мощното оръжие? И това е повод за хвалба? Че можеш да затриеш милиони животи от раз! А пък едни други им се възхищават за това?!Изперкала работа!

193

Боби

преди 7 години

До Анонимен 223СМ-3/6 нямат масата/горивото за да направят това - това което казваш е само когато ракетите летят една срещу друга и САМО АКО ПРОТИВНИКОВАТА РАКЕТА НЕ МАНЕВРИРА реално след 2007 година всички нови ядрени бойни глави не само че са управляеми, не само че имат имитатори, но и всички тези МАНЕВРИРАТ В ТРИИЗМЕРЕН ЗИГЗАГ ПО ЦЯЛАТА ТРАЕКТОРИЯ В КОСМОСА - А ТОВА ДОВЕЖДА БАЛИСТИЧНИЯ КОМПЮТЪР НА ЕГИДА ДО "НЕРВНА КРИЗА" ВСЯКА СЕКУНДА СЕ СМЕНЯ ТРАЕКТОРИЯТА НА БОЙНАТА ГЛАВА.

192

Анонимен

преди 7 години

А краварите считат тукашния си слугинаж за толкова долен, че и за памперси не го използват даже. Гнус ги е да не си изцапат повече нааканите дупетата с местните поддллоги. Със статут на подлаййна сте шоррошки грантаджии.

191

Анонимен

преди 7 години

За сега обаче светът подрязва крилцата на Русия.

190

Анонимен

преди 7 години

Вижте статистиката от разгара на студената война през '85 а. Тогава СССР имаше тотално превъзходство в броя на ядрените глави. Знаете какво се случи няколко години след това. Сега върви по същия сценарий.

189

Реалист

преди 7 години

Би трябвало Европа, Русия и Китай да се обединят в мощен съюз, който да подреже крилцата на считащите се за господари на света. Лошото е, че засега САЩ все още окупират Германия и немците са фактически подвластни на САЩ. Който иска повече да разбере да пише в гугъл канцлер акт и да чете.

188

Папата

преди 7 години

Защо бе велики русняци.. Сармат... Сарамтите са тракийско... демек българско племе... нали сте майка на всички бе българохазари :)

187

Пешко

преди 7 години

Тва е за мир бе, какво оръжие

186

Анонимен

преди 7 години

Е как ще стигне до Лондон?Че те всички руски олигарси живеят в Лондон.

185

1962

преди 7 години

211 днес написа единствения смислен коментар!Браво френд!

184

Анонимен

преди 7 години

Тея руски смешници, станаха като северна корея.