136

Анонимен

преди 7 години

А, самолетите дали не са на *** !?

135

Анонимен

преди 7 години

За всички е ясно, че БЕЗАНАЛОГОВ не значиБЕЗДИМЕН. По пушека ще различите безаналоговия руски скрап.

134

R

преди 7 години

Пушака е за сателитите ааа!има да се пулят и с фотошоп немогат ги изчистят,а пилотите снимали са били обгазени!болнични са!така се прави!

133

Анонимен

преди 7 години

И кремълската клика има претенции за световна сила !!! Само със злоба, ненавист и безогледно бомбене на Алепо не е достатъчно.

132

Бате Динко

преди 7 години

За толкова пари толкоз... сигурно на американските самолетоносачи само витлото им е по скъпо от целият самолетоносач на Руснаците. Без пари не става майка, автомати и ракети е едно, 110 000 тонен кораб със ядрен реактор и с възможност за 25г да няма нужда от гориво(Американския самолетоносач Ген Форд) е съвсем друга история.

131

Анонимен

преди 7 години

Обьрнете внимание руснаците при това ще са безплатно в Сирия 50 години по покана на сирийското рьководство с договор кравари свикваите мууууууууу

130

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойАбе ко стана с коалицията на краварите срещу "тероризма"?Май рашката нация с лтящите щайги им показа как се прави, сега ще им поже и с плаващите печки :)

129

Нед

преди 7 години

Никога не съдете нещо по обвивката , не знаете какво се крие вътре.Мога да ви дам много примери от историята , до какво води подценяването.Спорите едните за Русия другите за САЩ , а кога ще започнете да мислите за България а?

128

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ще са в Сирия 50 години официално вече с договор кравари свикваите муууууууууу

127

Нед

преди 7 години

Толкова неандерталци и заблудени не съм виждал да пишат тук.Абе хора Русия може да е всякаква , обаче за армията си дава повече от всички.Винаги са били напред и мога да ви кажа защо , всички четат навсякъде-гари , метро , паркове и т.н.Още преди 2г изпробваха успешно системата си върху американски разузнавач в Ч. море , ако върнете няколко месеца пак.Систеата им позволява да изключат всичко което използва електричество на борда , а тия Торнадо не летят с въртене на ***!!

126

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПушенето убива - нали знаете!Още от сега си личи че ИД ще се изпари яко дим :)Затва тоя злостен сърказъм.

125

Анонимен

преди 7 години

Пуши, ама наплаши англетата, щото одими цял Лондон. Тия не бяха виждали такова нещо от времето на Шанхорст и Гаузенау. На тоя му работят само половината котли и за да дигне малко скорост да докони крайцера отпред, дадоха газ. Пушенето му е по-малкия проблем, в зимни условия му замръзват кенефите и трюмът се пълни с екскременти. Затова всяка година му правят ремонт, като изпомпват с говновозка и после срочниците търкат. От известно време, за да се реши, има заповед да се *** само през борда.

124

Анонимен

преди 7 години

До 147: "...след месц пак ще има реване да си махнат самолетоносача"НЕ след месец, а веднага да го махат, че ще ни изтрови !

123

Анонимен

преди 7 години

Преди като грачите и сушките бяха тръгнали към Сирия - имаше подобна шумотевица, но после запада през през зъби почна да плаче.Сега - абсолютно аналогичен случай - след месц пак ще има реване да си махнат самолетоносача :)

122

Анонимен

преди 7 години

до 134: "...с въжета ще го теглят няколко сАРМИ"Не "сАРМИ", а "Бурлаки"...както в картината на големият руски художник Репин - Бурлаки на Волга.

121

Анонимен

преди 7 години

абе тия в краварника що ревът че *** им пробивали мрежитенали са върха в електрониката - ама май *** са над върха

120

Анонимен

преди 7 години

безаналогово руско оръжие

119

Анонимен

преди 7 години

Димната завеса е част от ПВО -то!Никой чистичък натовски самолет нагълтал тоя дим не може да продължи :)

118

Анонимен

преди 7 години

Североатлантический альянс направил в Сирию больше самолетов, чем Москва, тем не менее российская операция приводит к лучшим результатам благодаря мастерству пилотов и мощности техники, следует из секретного аналитического доклада НАТО

117

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да кръстят тая таратайка "Пуш-кин"