66

Анонимен

преди 7 години

Това ,че българите толкова подскачат от този думи показва ,че или имат комплекси или наистина се страхуват, че някой ще ги купи.

65

До Влади

преди 7 години

То човек като прочете какво за тебе е най ценно в Русия може и да предположи какво ще роди спиртосания ти мозък.

64

Анонимен

преди 7 години

Руснаците каквото купиха, го продадоха, а парите изпиха

63

Анонимен

преди 7 години

Къдравата Сю да каже за американските военни бази, които дори не плащат наем.Къдравата Сю да каже за американските Марици, които дерат кожата на българите със сметките за тока.

62

Путин

преди 7 години

Ще я купим, от американците, разбира се.

61

Анонимен

преди 7 години

Митов, от теб очакваме нота до руското външно министерство заради наглото поведение на разпищоления руски депутат. Забрана за влизане в България на Толстой и неговото семейство поне за 10 години. Тия тинтири-минтири във фейсбук не хващат никакъв дикиш, а само ще предизвикат още по-голяма наглост от руска страна.

60

Анонимен

преди 7 години

Един *** казал нещо, а умниците обсъждат.

59

Анонимен

преди 7 години

Включи се вашингтонския *** спейса да заработва надника.

58

Анонимен

преди 7 години

Русофили, откога ви говоря, че най-големият враг на България е Русия. Сега убедихте ли се че тези *** са дошли тук за да ни вземат земята. Спешен закон за забрана изкупуване на български имоти конкретно за руснаци (какъвто закон има в Турция по отношение на руснаците от 2009 година). Всички руски кpeтени купили имоти в България да се обложат с непосилен данък поне 10 пъти по-голям отколкото на българите. Специален данък за руските фирми и руснаци поне от 30% от оборота и 50% от заработката.

57

Дончо

преди 7 години

България е подарена на САЩ,така че никой не може да я купи.И Митов добре знае товано се прави на интересен!

56

Анонимен

преди 7 години

Детето ти има смисъл единствено, ако е полезно за обществото.В противен случай да се завре там, откъдето се е пръкнало.Какво ми го развявате това "моето дете"?С какво по-точно е по-ценно от тези на другите?Вашият родителски инстинкт с какво е повече от същия на другите?

55

Влади

преди 7 години

Абе, рубладжии! Някой от вас живял ли е в тази ***-Русия? Аз съм бил там три години и то в Петербург, преди Ленинград. Идете, поживейте и вижте каква измислица е, освен може би ,водката. Ама те и затова са на тоя хал.

54

Анонимен

преди 7 години

ХА-ХА!БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА,КОЯТО НЕ СЕ ПРОДАВА - ТЯ БУКВАЛНО СЕ ХАРИЗВА!!!Харизва се,така,без нищо.Не вярвате ли?Ние си разрушихме икономиката,БЕЗ НИЩО!Дадохме си на концесия златните залежи,БЕЗ НИЩО!Предоставихме си територията за американски бази,БЕЗ НИЩО!Поднесохме външната си политика на определяне от други държави,включително от "империята ЕС(Четвъртия райх),БЕЗ НИЩО!Предоставихме управлението на държавата си(Вожда-"шефовете да се разберат"),БЕЗ НИЩО!Е!

53

до SpaceX

преди 7 години

"68 Духовит си като вентилатор"A на тебе мозъка ти дълго време е стоял на вентилатор и се е издухал.

52

бай Драгой

преди 7 години

Защо се учудвате че руснаците имат самочувствието за закупуване в страната ни ? Нека някой да ми каже кой американец ще купува тук.... та нали той всичко го има на кредит от налъмите до дома! А в наща татковина се опитаха няколко англичани да си купят по една къщурка ....обраха ги няколко пъти и си биха камшика. А колкото за изказването на тоя ...случайния , политиците ни продават безогледно и за без пари!!!

51

Анонимен

преди 7 години

Аман от пидори, мутри и меринджей в това сборище наречено правителство.

50

Даниел Шитов

преди 7 години

Шалом гои, България не се продава без да сме уточнили комисионата.

49

Кк

преди 7 години

Идвайте братушки за да ни избавите от тея боклуцци дето ни управляват

48

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX"Виж къде отиват децата ни / тине отиват нито в Москва нито в Анкараотиват на Запад"А ЗАЩО бе хретен ? Стига си гледал къъна 1 опасно е за мозъчните гънки. Природата ли ни е по-лоша- Или хоратаБягат от Тиквуня и мутресите по тв - не го ли разбрахте

47

Анонимен

преди 7 години

Вярвах в младите и чаках с нетърпение да влязат във властта, а те се оказаха по-големи *** от родителите си.Много трудно срещам мислещи трезво и отговорно млади хора.Смятах, че със снобите сме приключили, но явно всичко е относително.