33

Анонимен

преди 7 години

Ей какъв е този "професор", който призовава да вкарваме араби, да ни решават демографския проблем :@@@ Не е ли по-логично (и в интерес на нацията и родината) да променим скапаните условия за живот тук, така че да се увеличи раждаемостта и да намалее емиграцията! Толкова ли е трудно?! Толкова ли е далече от ума?! Искам да отбележа, че не считам себе си за "расист-националист", считам се за мислещ млад БЪЛГАРИН!

32

Анонимен

преди 7 години

Е как през 2030 г. заплатите ще са 50% от западните! Същия Дойче веле през 2008 г. писа, че нашите заплати ще са на 50% от европяйските през 2086 г.....!!!!! Хайде да се спрат последно на една цифра! Може ли?

31

Анонимен

преди 7 години

но пък ще си имаме по 4 дюнерджийници на кьоше.

30

E ban

преди 7 години

На *** от Бан само бой и е. бан. Хърватите като са 2 милиона как са бе ***. И стандарта им по-висок и успехите им по-големи. Не ни трябват *** псевдо учени и друга руска ***.

29

Roslio

преди 7 години

До АнонименЧе кой иска да прови бизнес в България. Тука всеки иска само да краде или да пере пари.

28

фиксинг

преди 7 години

В лошо настроение ли сте,защо питате ;)

27

Анонимен

преди 7 години

Не, благодаря! От 15 години чета апокалиптични статии за бъдещето ни и до сега нито една не излезе истина.

26

Анонимен

преди 7 години

Маймуни с трици не се ловят, трябва си бананче! Като искаш да получиш, трябва да дадеш. Западните фирми спонсорират образованието на нужните им кадри, поставят си изискванията, има връзка между образование, пазар на труда и държавна политика. Тук работодателя иска готов работник за кратък период от време, когато има поръчка, после да го изхвърли на борсата, и ако си намери ангажимент, пак да има качествена нископлатена работна ръка. Да, да, ама не!

25

камен

преди 7 години

Алооо, и аз я помня статията, че повече българи се прибирали от колкото отивали в Бундес републиката за миналата година. Сега какво ни пробутват! Големи анализатори, голяма работа.

24

Анонимен

преди 7 години

Абе, знаех, че повечето български работодатели не се славят с интелекта си, ама чак толкова прости не очаквах, че са. Държат хората на ръба на оцеляването, не плащат осигуровки и после много учудено питат защо бягат. :)) Ама нали аз им плащам "цели" 400 лева за удоволствието да работят 6 дни седмично (ако не знаете в доста частни фирми съвсем официално си се работи и в събота) па минимум 8 часа (най-добре 10), та те защо бягат на Запад? Их, колко интересно.

23

Пешко

преди 7 години

Еми чакаме на Волгин, Дърева и Симов, затуй сме така. Я го бай Янаки Стоилов 25 години депутатин веч, дали е пипал нещо различно от чанте с докименти

22

Анонимен

преди 7 години

Българинът е спец по тънките занаяти. Оно не сака да бачка, дай му само да краде. Бетер и от тси.га.ни.те са българите!

21

Анонимен

преди 7 години

Нашият път е ясен но комунистите и Путин ни пречат така е но за съжаление този номер вече не ни върши работа

20

Анонимен

преди 7 години

На кой да вярваме вече?! Нали писаха, че за 2015 разликата от пристигащи и заминаващи българи в Германия е отрицателна с около 15 000. Т.е. повече са си тръгнали, от колкото пристигнали. И това пак по данни на техните служби по заетостта. Не, че сме цъфнали и вързали тук, но май пак станахме изтривалка за западната преса. Идват избори в Германия и почнаха да си вадят девиденти на чужд гръб.

19

суровата истина

преди 7 години

Накарайте армията от чиновници да РАБОТИ!!!!!!

18

Бойко мутротиквонов

преди 7 години

Професора е видимо антибългарин и американско ***. Аз ще се върна, ако мутрите не са на власт и имам сигурност за бизнеса си.

17

АНТИ

преди 7 години

Малките деца искат да станат(работят) като Б.Борисов,защото е силен и има много пари.

16

Анонимен

преди 7 години

През 2002 г. имаше подобен материал в същия немски вестник и цифрите не бяха много различни. Само, че там прогнозите за 2012 г. бяха дори по- мрачни и демографски предвиждаха около 3.5 млн. българи. Е, това не се случи.

15

Анонимен

преди 7 години

за тези мизерни заплати няма да има,а на цените кусур няма продават ни боклуцуците.

14

инструктор

преди 7 години

Мдааа лошо е положението и ще става по-лошо щото почти всички полицаи,военни ранно пенсионирани другари заемат работните места на младите и което е по-лошото подбиват пазара на труда.........