139

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 218не ставай смешен чукча. Не мисля, че с теб имаме общи интереси, които да дискутираме. Сигурен съм, че си се научил да ползваш търсачката на Гугъл, от къде иначе ще изчопляш добрите новини за русия:)

138

Анонимен

преди 8 години

Не всички които не харесват Русия слугуват на Сащ, но всички слугуващи на Сащ мразят Русия и пишат тук. И са пропаднали пеераси, без семейства и деца, самотни, оскотяли и занемарени. Жалка работа, дори шефовете им не желаят да се срещат с тях и изпитват погнуса.

137

Анонимен

преди 8 години

215, я ме препитай. И мнооого бързо ще разбереш че най-големият чукча тук си ти. Избери си област от човешкото познание в която си най-силен, и да те почвам.

136

Анонимен

преди 8 години

Путин ще си плати за хилядите убити сирийски деца от руските бомбиГоспод всичко вижда!

135

Анонимен

преди 8 години

Анклав ли? Дааа, купуват хората апартаменти,правят си квартали, после, абе тука е наше.

134

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 213за бавно схващащите руски подръжници съм го написал ясно, дори с пояснение в скоби - "ако наистина трябва да избирам (а слава богу не трябва)". Написаното е в отговор на провокативен коментар в стил "Говорит Москва" - че виждаш ли ако не харесваш русия, задължително слугуваш на САЩ. Мога да те уверя, че няма такова нещо - милея единствено за България.Да не те препитам сега по съчиненията на Алеко и да се окажеш същия чукча като другаря от преди малко :)))))))))))))

133

Анонимен

преди 8 години

Само пълен де.бил предпочита един вид робство пред друго. Па и не го е срам да си го признае. Леле, бай ***, колко си зле, ти не сърбаш чорба, ти кусаш супа. "Пази боже сляпо да прогледа" Алеко Константинов, драги, не Стайнбек или Достоевски.

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 209ако наистина трябва да избирам (а слава богу не трябва) предпочитам щатска колоия пред руска губерня. За щатските колонии само съм, че и все има надежда, че може и да е добре, докато живота в руска губерня съм го изпитал на гърба си и никога не бих си го пожелал отново!

131

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 206това е, че господаря си е същия. Колкото и да тръбят някои хора, как САЩ ни били господари, факт е че все още преобладаващата част от политическото и икономическо влияние в България е в ръцете на русия. Точно срещу това се боря, и веднъж преборим ли го вярвам, че наистина ще имаме шанс да заживеем добре. Разбира се всичко е в наши, но пустия му мат'рял...

130

Анонимен

преди 8 години

А на Русия и дреме за изолацията от 'целия свят", разбирай САЩ.

129

Анонимен

преди 8 години

Човекът се закахърил да не стане руска губерния,ама улисан в кахърите си не забелязал как се превърнал в щатска суровинна колония. Е няма такава тъ.потия, и толкова тесен мироглед.

128

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 204 Шеф съм си повече от 10 години и единствените, които се опитват да ме експлоатират са хора като теб. Както писах обаче, не се получава защото съм достатъчно ерудиран за да не го допусна. Експолатират ги невежите! А за Крим, нека си е руски. Това беше чудесен повод за прекратяване на сближаването между нормалния свят и русия, която отново е в изолация. За целия свят така е по-добре!

127

Анонимен

преди 8 години

Нека да се върнем на "добрето" на ЕС.Преди години тоалетните в Англия бяха окупирани от поляците, които живееха и спяха там за да спестят пари от квартира.Нашенеца живее както пише някой по-долу - по 4-5 човека в стая и дюшеците на земята. Няма личен живот, даже не може да става дума да се задомиш след като около теб има 5 човека, които ще ти светят. Парите се дават по ***, някой лев се праща в България за да се види "колко сме добре"Колко отидоха и СЪЗДАДОХА/ОТГЛЕДАХА ДЕЦА В ЕС ?

126

Анонимен

преди 8 години

Само *** който веднъж е пял 45 г. стигат не вижда че 27 му се случва същото, ама под друго име и с нов господар. Пей сега бе славею гласовит. След още 27 пак ще пееш 54 стигат, ама ще ти стигат вече само за пенсия в Централни гробища.

125

Тъпанари - 2

преди 8 години

Сега не само, че следва заличаване на т.н. средна класа, а идва период на редукция на световното население. Съвсем не става дума за фантастика, а за добре премерени действия на ЦРУ, което ще доведе до множество локални конфликти в Европа и Азия.ИДИЛ е едно от тези творения. Ядрена война първо ще има между Пакистан и Индия нещо като тренировка, а след това в/и около нас.

124

Анонимен

преди 8 години

Както казах прочел съм достаъчно. Крим е руски. Точка. Не ставаше въпрос за социални несправедливости, а за това как експлоатираните като теб ревностно защитават правото на експлоатация. Мазохизъм демек. Виждам как четеш и вникваш в тематиката на прочетеното. Като дяволът Евангелието. Жалко за похабеното ти време. Може би вече си обясняваш защо хора с една или по-малко книги вечно са ти шефове.

123

Анонимен

преди 8 години

До Зомбирани малоумницидобре де, а това дето русия го грабеше десетилетия от десети държави, къде отиде? Те защо не просперират с ограбеното?!! Може би не е само до парите? Дали не е и до човешкия материал?!! Защо не поспиш и после да го помислиш малко?

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 197ще го манипулират. И не разбирам, защо смяташ че защитавам нечии господари. Аз просто нападам онези, които искат отново да ни превърнат в руска гоберня и да се върнем в каменната ера. Както се пееше в една популярна в миналото песничка 45 години стигат. Аз един си научих урока от това време и се ужасявам като гледам как хора като теб искат да го повторим отново. Аз един винаги съм бил отличник и не съм от повтарачите.

121

Зомбирани малоумници

преди 8 години

Е как няма да е добре в ЕС като още имат от ограбеното от техните колонии. Ако имахте родини с отрязани ръце или избити като конгоанците едва ли щяхте да се прехласвате по Белгия. И кое точно му е добрето? Някой от вас може ли да живее в мизерията на италианския юг, да не говорим, че 90% от италианците имат борчове по кредитните си карти за храна. Бъдещето на т.н. ЕС е не ние да ставаме богати, а те да обедняват като нас и този процес отдавна е започнал.

120

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 197че си чукча, чукча си, и няма как да разшириш мирогледа си ако не четеш. А щом твърдиш, че освен Марк Твен в някакви фейлетони, никой друг американски автор не бил писал за социалните несправедливости, и при това не си запознат с творчеството поне на Стайнбек и Синклер означава, че се заблуждаваш отноно мирогледа си. Аз също никога не съм чел или учил заради самото действие. Просто от малък разбрах, че ако човек е неук и разчита другите да му обясняват нещата от живота, много