22

ПБ

преди 7 години

Кастрация и затвор за родителите

21

vlady

преди 7 години

Бебетата до година се нуждаят от мляко - имат ограничени възможности да усвояват комплексните въглехидрати, белтъчини и мазнини от твърдата храна.

20

некой

преди 7 години

Тия родители са за затвора!

19

:=)

преди 7 години

човекът е всеядно животно - така е създаден от природата и такъв ще си остане.. всичко в храненето опира до количество, защото всяко прекалено нещо е вреднохора, които не консумират храни от животински произход най-малкото са психично нестабилни... най-малкото протеинът от животински произход не може да бъде заменен с нищо

18

да

преди 7 години

държали хлапето гладно, а те си хапвали месце ей това са жалките вегани

17

Анонимен

преди 7 години

Абсолютни глупости, познавам хора, които никога през живота си не са оптвали животинска храна и нищо им няма. Пълно е с пюрета, които съдържат само подове и зеленчуци, знам го защото сина ми е 8 месечен и основно предпочита такива, а на тези с месо се муси и не ги яде с апетит. Проблема тук очевидно е друг и това не е веганската храна, а родиделите, които вероятно са пълни ***.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНяма да ги затворят, направо ще ги сготвят...

15

Apokalipsis

преди 7 години

Още ли упорстват тези психари(вегани)? Явно се вижда, че не са в ред ...

14

Анонимен

преди 7 години

Не хабете храната на животните, и те са вегани !

13

Анонимен

преди 7 години

Ама как ? Веганите нали казват, че червата на човека са само за вегански храни предназначени ?

12

s

преди 7 години

Поредното доказателство, че веганите са болни хора. Та това отива към предумишлено убийство! Такива изр0ди трябва да се скопяват, за да не могат да вършат извращенията си върху деца. А и да не говорим, че огромен процент тревопасни не са били такива в първите си години на тоя свят. Те са били хранени по нормален начин и после са се изкривили. Това, че главата не те слуша, не значи, че трябва да го налагаш и на дете. Луда работа.

11

една

преди 7 години

Това си е чиста проба опит за убийство, и то по особено мъчителен начин, според мен, недохранвайки го оставяш органите му един по един да излизат от строя, а то трябва да търпи милото... на една година със сърдечни проблеми вече /не вродени, при това/. Тия са за затвора.

10

Анонимен

преди 7 години

Гевезета, я да отидат в Сомалия и да кажат че са вегани!Ония гладните ще ги затворят в лудница.

9

Анонимен

преди 7 години

Възрастен човек е свободен да живее както си иска и да яде каквото си иска... но да принуждаваш дете да живее като теб и да се води по твоите вярвания - това е тормоз. А в този случай е и опасно за живота и здравето на детето.Един растящ организъм не може дао целее само от трева. Трябва си и малко истинска храна (тоест месо). И лекари го казват и диетолози... ама веганите са фанатици и не слушат никого.

8

Анонимен

преди 7 години

Веган - стара *** дума, която в превод значи "некадърен ловец"

7

Анонимен

преди 7 години

тези,дето лежаха по улиците на софия опаковани като месо в найлон, да ги заведат в б-цата,да видят детето ! после да се увиват ако искат и като спаружен праз лук!

6

Анонимен

преди 7 години

Калций има в много зеленчуци и плодове. Това е неграмотност и безотговорност на родителите! Да не бламирайте веганството! Преди да станеш веган трябва да си научиш за правилна веганстка диета.

5

Въпрос

преди 7 години

Не знам какво е веган, а и не ме интересува - досещам се, че е някакъв вариант на вегетарианството. Вегетарианството и суровоядството са включени в списъка на болестите на Световната здравна организация (СЗО), с коаито трябва да се борим. Пита се в задачката, защо не се лекуват такива хора, а се оставят да налагат болестта си и на бебета?

4

Анонимен

преди 7 години

Цялата "нова" модерна схема за отглеждане на деца е сбъркана - без вода, с късно захранване и т.н. Майките дали се хранят само с пюре от пащърнак ,супа от броколи и други подобни?А като са били на 1 годинка не са ли яли шоколад и обща храна?

3

sante_dog

преди 7 години

Тези вярно са съвсем сбъркани! Даже най-върлите вегани които познавам (и са се врътнали та чак превъртели), не могат да отрекат ползата от майчината кърма. Та това дори не е животински продукт, а създаден от природата специално за да се хранят бебетата. С какво ако не с мляко ще храниш малко бебенце? Луди хора...