55

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневникпич, кой *** ще използва в последната война ядрено оръжие? такова разхищение никой не може да си позволи. даже и комсомолския секретар дето получава *** при вида на опис на ядрени бойни глави, самолети от 80те и крадени процесори , с технология отхвърлена от прогреса като нерентабилна. да, имам предвид тебе.

54

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименРусия няма да остане в сегашните си граници-----------------------------Ясно, разбрал си каква е целта на западните демокрации.Не се радвай на този разпад, ще има доста радиация....

53

Odysseus

преди 8 години

От 114 А от 2014 загубиха и Украйна като верен съюзник окончателно с действията си . Това се пише на сметката на Путин , не на някой друг

52

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Анонименче не е важно колко войни са спечелили рашняците, а че ще загубят последнатаЩе загубят??Със 6600 ядрени ракети?И със Китай за съдружник. Аз още не съм видял великия САЩ да пребори държава по-велика от Виетнам

51

Анонимен

преди 8 години

Русия е последната Империя на земята или предпоследната след Китай и ако не се преформатира през следващите десетилетия като нормална федерация както САЩ , Бразилия, Австралия, Канада, Германия участта на Русия ще бъде като на всички останали Империи , те се разпаднаха след края на двете Световни войни . Тя започна също да се разпада след края на ПСВ но комунизма и победата във ВСВ задържаха разпада до преди 26 години когато разпада е подновен .

50

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Русия е империя и всеки опит за разпадането на тази империя ще предизвика война. Независимо дали ви харесва или не. За кубинската криза изглежда не си запознат.САЩ и Русия стигнаха почти до война през шейсете години.Изглеждаш много наивен - само Русия иска да контролира, нали? САЩ не иска ли да контролира. Китай не иска ли?

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 103Какво значение има какво признавал или не някакъв си шваба за Крим, чиито деди са избивали в Севастопол и Керчи руски войници, жени и деца... Това е наглярщина! Няма ли значение какво мисли местното население ли това не те интересува? Колкото до Донбас - там укрофашистите искаха да забранят руския език на мместното население и си получиха заслуженото от тях, но присъствието на руски войски не можаха да докажат и от ЦРУ!

48

Анонимен

преди 8 години

До 102Кой организира Майдана? Май помниш избирателно!

47

Анонимен

преди 8 години

НАТО - агресор номер едно в света!

46

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневникбратле, то и басугата на любе имаше желание за конфликт. да не стане накрая целия цивилизиован свят и половината не-цивилизован да имат желание за конфликт, че тогава ше има курбан от мечи лапи. и май точно натам отиват нещата, че не е важно колко войни са спечелили рашняците, а че ще загубят последната.

45

Striker

преди 8 години

Ама много добре го е разбрал мужикистанеца - "няма други начини за гарантиране на сигурност освен "натоцентризма", базиран върху стратегическо обвързване на Европа със САЩ". Това е самата истина и е правило, което важи с пълна сила и днес! А за Черно море има време - бавно и сигурно ще стане под контрола на НАТО - България, Румъния, Турция, все страни членки на пакта. Няма как, мужикистанците да свикват.

44

Дани

преди 8 години

НАТО, което е съвкупност от десетки държави не може да се справи с една единствена?Пределно ясно. Няма враг - няма проджаби на оръжия - няма кинти - няма печалба.Очаквам скоро Северна Корея да стане враг номер 1.

43

Анонимен

преди 8 години

"НАТО се нуждае от Русия, възражда образа й на "голям враг"Алиансът се чувства некомфортно, смята представителят на Москва в структурата"Доколкото си спомням Русия нападна и окупира Крим и част от Донбас. Извъртачите и майсторите на обратното говорене от Кремъл сега плещят врели некипели по адрес на НАТО. Вчера Щанмайер отново потвърди категорично, че Германия никога няма да признае анексията на Крим от Москва, но кремълците отново се направиха на глухи и не разбрали.

42

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До До 75Значи желанията на Украйна, Грузия и коя да е друга независима страна нямат никакво значение ако не съвпадат с желанията на Русия-------------------------Те имат желание за конфликт и го получиха. Виж, те може да имат желание и да се преместят на континента америка.Но не всичко в живота е възможно.Освен ако не си под 7 години и не вярваш в дядо мраз?

41

анти орда

преди 8 години

С политиката на "възпиране приключихме.Тече политиката на "изтриване".

40

Боби

преди 8 години

1. В САЩ Глобални решения не се вземат от Президента или Конгреса. Тези марионетки са там да реагират на неочаквани събития - Както показа Урагана Катрин и това не могат да направят.Решенията се взимат от мултимилиардерски клуб така да го наречем - 1% на 1%,Масони или Олигарси или както щете ги натечете2. В Китай и Русия решенията се вземат от малка група хора които даже не са свръхбогати - хора от различен клас - обвиняват ги че са диктатори , сатрапи и прочие и т.н.3. Демокрацията е параван

39

Анонимен

преди 8 години

Чудесно е да слушаш руския плач :))) Всеки ден реват ушанките за нещо....

38

Анонимен

преди 8 години

само рашняците не вденаха че прогрес няма като постоянно си търсиш враг. за това и функциите на нато са дефанзивни, тоест: ако решиш да се изрепчиш, имаме достатъчно голямо дърво да ти разбиеме празната глава, ***. един вид братушките са в ролята на кръчмарския бабаит дето да шест ракии се дръвчи на всички и громи , и праща в белене, а накрая свършва като на любе баскитариста. послепис : некой направи ли му впечатление че знамената са на половин мачта? или нарочно е пусната тая снимка?

37

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименРусия не може да диктува на съседите си в какви организации искат да членуватКой го казва това - ти ли?Всички големи империи контролират съседите си. Независимо дали на теб ти харесва. Знаеш как беше между САЩ и Куба, когато Куба беше заедно с СССР?

36

Анонимен

преди 8 години

до 76: "ИСТИНАТА Е, ЧЕ В УКРАЙНА ИМАШЕ ПРЕВРАТ"Ако в Украйна е имало преврат, какво се вълнуват тогава КГБ апаратчиците ?