154

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

ПУНТАГОНА е поръчал нов вид памперси!!!!!!Освен че са влаго-поглъщащи и ***-задържащи те са и бронирани за да неутрализират ударната вълна от експлозията на мощната пръдня с която ще се повреди катапулта !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

153

тролгеносен

преди 8 години

Писна ми да пиша статистики как "краврските" самолети са свалили стотици "ненадминати руски самолети". Обратни случаи обаче няма.:)))

152

Василев

преди 8 години

Българският народ е с Русия и винаги ще бъде с нея!Агент Стивън Уорнабъл!ЦРУ!!!

151

борис

преди 8 години

Ами като искаш да те управлява ситното диктаторче и да живееш като улично псе, върви в русия. Какво чакаш, *** слабо умен.Голям политик бил путин. Управлява най-голямата и най-богата на ресурси държава, а руснаците по-бедни от конгоанците, за човешки права и свободи и дума не може да става, с изключение на привилегированите москва и ленинград всичко останало ***.Докато той и приближените му трупат милиарди, руснаците гладуват и студуват.

150

Василев

преди 8 години

Русия е велика страна а Путин велик политик!!!Агент Стивън Уорнабъл!ЦРУ!!!

149

Анонимен

преди 8 години

Атакистите не знам ,какво очакват Русия да направи за тях.Заплати ,за това че лежат по цял ден ли,да им даде или ще им даде по висока пенсия.Някой очакват да се намалят цените Ами кажете ,в Русия цените растат ли главоломно/Путин го каза ,на конференцията/или билетчето за градския транспорт е станало 3.копейки

148

Анонимен

преди 8 години

Русия никога не е била Империята на Злото. Империята на злото се намира отвъд океана, една държава с 3 букви. Сети се сам коя е тя.

147

генов

преди 8 години

Путин вече е извън строя и дните са му преброени !!Това е последно гърчене и напъване !!! РУСИЯ Е ОБКРЪЖЕНА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И ВАДЕНЕ НЯМА ,ДОКАТО ФАШИСТА ПУТИН БЪДЕ ИЗМЕТЕН !!!!!

146

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSХа ха ти на работа ли си в неделя?!Или твоя работодател те хванал на ненормирано работно време!

145

Анонимен

преди 8 години

Психично крехките кравари пак опищяха медиите!Ха ха!Да не бяха правили Топ Гън - сега цял свят си мисли че това е нормалния начин за комуникация със краварските пилоти!*** кво нещо е пропагандата а? Не знаеш кога ще ти се върне!

144

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До Анонимен 226Да , така е .Получавам по 4-5 плюса, защото сериозните хора са на работа.А вие сте търтиете на обществото, и чакате само да смучите. Ама не става вече. Вашият човек Станишев ви прати в историята , и забегна в Брюксел на кожения стол. А вие си останахте , червени мухлювци.

143

Анонимен

преди 8 години

Балтийско море не е ли малко далечко от САЩ? Също така какво търси там американски разузнавач и какво точно разузнава?

142

cccp

преди 8 години

Гениален е Путин! Руслямска държава успя да привлече всички на единствения разшлякан терен, на който се чувства силна - военния. 20 години спокойствие, мир, развитие на технологии за човешкия бит, ИТ революция, научни изследвания и космически перспективи. Сега, вместо да се концентрира върху благоденствието си, нормалния свят отново трябва да се занимава с Империята на Злото и да губи време за пореден път да я вързва на синджир. Аман вече! Векове наред - едно и също.

141

до 225

преди 8 години

Ще ме уловиш за където ти кажа азЩе ти се размекнат кокалаците от боя дето ще ти фърля

140

Василев

преди 8 години

Слава на Русия.

139

Анонимен

преди 8 години

Искам Путин да е цар на русите и българите. По-добре Путин да ни управлява, отколкото Бойко Борисов и Плевнелиев. Според мен Путин е по-добър политик и от двамата.

138

Анонимен

преди 8 години

Русия винаги ще оцелее, ама наща мама е еб......

137

JAMES KUK

преди 8 години

Като мине някое расово куче из крайните квартали, нали винаги има едни мърляви *** наоколо, които се появяват от храстите и почват да го наобикалят, та се скъсват от ***. То само ги оглежда пренебрежително и си продължава. Ония полаят-полаят, па врътнат опашки и се приберат. Щото знаят, че ако скочат на истински бой, ще бъдат сдъвкани и изплюти за нула време. Та и с рашките така - *** им работа.

136

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSЗабрави да кажеш че дежурно получаваш 4- 5 плюса. Това сте жалките зелени @-писци на хранилката на чичСам /Сорос.

135

Американофил

преди 8 години

Американските самолети вече са на руската граница. Явно ловния сезон за русофили започва скоро, всички по мишите дупки, че не се знае знае ли се.