194

Анонимен

преди 8 години

Какво оплювате пак Борисов бе, тоя ако си беше стоял мирно и не се беше правил на отворко, сега щеше да си има всички зъби.

193

Иво

преди 8 години

До Иван, в САЩ при подобен случай вадят пистолета и се стрелят! Там счупени зъби няма :)

192

Аксел

преди 8 години

С палки и униформа всеки може. Големи тюфлеци са тия като гледам. Какви охранители? Смех голем. На тия им е дошъл звездният момент, въпреки че такива са най-активни в чалготеките. Седят, гледат лошо и после бият, щото...еми щот така, щото е яко. Щото да биеш е яко, щот да си напръщял е яко. Не забравяйте и бръснатата глава. Това е свидетелство за суровост и мъжество. Никви мъже не са това...най-обикновени ***. Гадно ми е, не ме е страх, просто ме е гнус от такива калъфи.

191

Мен

преди 8 години

Тези "самоуверени" господа с бухалки, заслужават да ги бият по този начин по 5 пъти на ден и пак ще им е малко. А КАТ нека си измислят за какви глупости да налагат глоби. Нека предложат една солена глобичка за агресия на пътя и да видим тогава дали тези и други *** ще си позволят да слязат и да посегнат на някого!

190

Мълчете си

преди 8 години

Тези трябва да бъдат осъдени ако не са смърт, то поне на 1000 години затвор. Номерът на колата ясно се вижда - СВ 8662 АР.Журналята, моля ви, следете случая по-добро и пишете как ще се развие делото. Стига сте се скатавали по болните въпроси. Напр - джебчиите в Игнатиево - писахте 3 дни, после една дума не сте написали. Една дума.

189

Анонимен

преди 8 години

Нищо му няма! Юнак без рана не може. Пък ако му е малко, другия път не само да свири, а и да хвърли нещо от прозореца по този който го изпреварва.

188

Анонимен

преди 8 години

А Орешарски като биеше една година протестиращи пред НС тогава що не ревахте?

187

Анонимен

преди 8 години

Върнаха се годините 93-94....мутри навсякъде.....в правителството ,по улиците......не се учудвайте това са същите кукловоди от дс който ги създадоха и сега са власт....Българино спиш!

186

Иван

преди 8 години

Матрала е кофти както е казал Вожда. Терминал 2.

185

.

преди 8 години

Аз до колкото разбирам, са се засичали многократно. Не знам какво очакваш като се заяждаш с такива плиткоумни субекти. Да спрете и да си поговорите спокойно??? И каква е идеята да слезнеш като не можеш да се защитиш и вместо да си спасяваш ***, да се снимаш как ядеш бой, а жена ти да нагнетява допълнително напрежение? По никакъв начин не ги оправдавам тия катили, на който мястото им е на топло, но и невинния шофьор ако не се беше правил на мъж, можеше сега зъбите да са му на място.

184

Анонимен

преди 8 години

Да им прибират оръжието и да ги съдят.

183

Факт

преди 8 години

Основната причина да има такива случаи на агресивно шофиране, разбира се е КАТ, който спи и не си изпълнява задълженията, както е по закон. Най-добре е КАТ да се закрие, защото нанася прекалено много вреди. Вчерашните безумни промени в закона, приети по искане на КАТ са поредното доказателство, колко вреден е КАТ за България и безопасността на движението, т.е. КАТ трябва да се закрие.

182

Гошо

преди 8 години

Спасението е едно: Теринал 2!

181

dnd

преди 8 години

Ти палячовци на въ-то. Затова всеки с метален прът и бухалка а може и документи менте от слу-би. За респект и директна защита. Явно хората трябва да вземат сигурноста си в свои ръце.

180

Анонимен

преди 8 години

Хубаво бе, мутри, разбрахме. А Вождът ви сигурно по това време е бил "дисидент" ?

179

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 934АКО НЕ ТИ Е ЖАЛ ЗА НЕЩО ПОДОБНО ПРОСТО ***.С ТОВА ЛИ СЕ ХВАЛИШ?

178

учител

преди 8 години

До анонимен 216Запишете се в начално училище, защото сте неграмотен!

177

Анонимен

преди 8 години

За всичко са виновни руските агенти на Кремъл. България трябва да се изчисти от руските агенти.

176

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там биячите!

175

Анонимен

преди 8 години

Мутри са и са виновни, но с какъв акъл псуваш и скачаш на мутра не знам! Хора, имайте малко разум!