169

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 203 И не искаме да плащаш, защото ти вече си платил много. С ума си и душата си. Сега си на остатъчен резерв. Докога? Затова по-леко, не се пеняви толкова.

168

Анонимен

преди 8 години

Да започват по-бърже. Фанахме бас с жената ко ще сме по-зле - аз викам при Мутрата ще е по-зле, ама тя го аресва като се изтъпани да хортува и вика при война ще сме по-зян.Чакам по-бързо да спечеля баса и секи ден да ми разтрива краката преди да съм ги мил...

167

Анонимен

преди 8 години

Ама тези ""велики държави"" няма да е лошо наживо да си ги премерят онези работи в Сирия, вместо да си ги мерят тайно в България. След като усетят "радостите" на войната, ще търсят да си изберат по-миролюбиви президенти - напр. гей-веган-пацифист. Ако нямат такива ще им пратим от България, че се намножиха.

166

Анонимен

преди 8 години

ако има конфликт, и в него влезе Саудистска Арабия, Иран и Ирак какво ще направят тогава?не забравяйте, че конфликта е и сунитско-шиитскимюслитата се борят за техни си глупости. От тях само Иран имат ядрен капацитет (бил той и само мръсни бомби)

165

Пешко

преди 8 години

А токът в Крим дойде ли?

164

Боби

преди 8 години

До Анти САЩ 181Няма произведени 10 000 комплекса Умнико има произведени 10 000 ракетиБоекомплекта на комплекс е около 20 ракетиТОУ обаче са много трудно Преносим комплекс. Освен това като комплекс от 2 поколение е много уязвим от смущения.Сирийците имат полева модернизация подобна на Руската на т-90 и допотопно изглеждащ Израелски Трофи но работи и забива ТОУПроблема е че комплекса или работи постоянно или е изключенКогато работи всеки знае къде си вижда се от далече

163

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 155Това доказва, че Украйна е част от Русия, щом се е наричала "Киевска Русь",т.е. част от Русия, носеща названието на конкретна област, нещо като Югозaпaднала България. В иcтepията си укрофашистите, запенени от злoба, с възпален мозък, доказват обратното на което искат. Жaлки.Светът намpaзи украинците заради това правителство. Не се забравя, че са наследници на продали се на хитлеристите злoдеи, които избивaха евреите и братята си така, че стряскаха немцитe. Нов Нюрнберг за тия.

162

Анонимен

преди 8 години

OTR-21 Tochka (Russian: оперативно-тактический ракетный комплекс (***) Точка; Разработен 1968 г.- On 20 August 2015 Yemeni Republican Guard fired an OTR-21 targeting a Saudi base. - On 4 September 2015 Yemeni fired a Tochka at Safir base in Marib killing over 100 Saudi personnel. - On 14 December 2015 Yemeni fired a Tochka killing over 150 of the Saudi personnel. - On 16 January 2016 Yemeni Republican Guard fired a Tochka at Al Bairaq base in Marib killing 160 Saudi personnel. - On 31 January 2016 Yemeni Republican Guard fired a Tochka over 140 Saudi-led coalition personnel.

161

Шоп

преди 8 години

Ако нападнат Сирия с КАЗИОННИ ЧАСТИ - Сирия ще ПРЕТЕНДИРА ЧЕ последните извършват АГРЕСИЯ------Асад може да претендира, но след като не може да наложи контрол върху територията си, значи друг ще наложи такъв контрол.Асад защо позволява на терористите от ПКК да имат бази в Сирия и да организират оттам атентати на турска територия.

160

Анонимен

преди 8 години

До Алекснай-голямата сила на ядреното оръжие е страха от него, но е въпрос на време да видим ядрен удар с локални последици. Човечеството е позабравило унищожителния ефект на това оръжие.Ако това се случи в Турция, никой освен Саудитска Арабия няма да се намеси, ама те нямат. Ердоган е фанатик. Руснаците ще понесат само дълготрайни поитически минуси от това си решение, и толкова.

159

Анонимен

преди 8 години

До Анти САЩТи не си анти САЩ ти си просто анти умен, който е анти САЩ рано или късно е плащал за антиумността си, и вашето време идва да платите, аз искам България да е про САЩ като западна Европа, Япония, Австралия, Англия, Южна Корея...Не искам да е анти САЩ като сирийците или иранците или руснаците или венецуелците, това сте вие анти САЩ

158

Говедо

преди 8 години

Да идва ядреният апокалипсис и които оцелее оцелее.Много биологичен *** вече се разхожда по Майката Земя.Така или иначе тя със сигурност ще ни редуцира до поносими за нея нива.Въпрос на време е.А алчните за власт,пари и територии и техните палаши с патури да си ги харчат на другият по хубав свят.

157

Боби

преди 8 години

До Анонимен 174Опорно Точков Досяаднов Стига с тия 25 банки божеее ЗАНЕШ ЛИ КОЛКО БАНКИ ИМА НА ЗАПАД????за 2010 САЩСамо малка част от 7 657-те банките, чиито депозити са гарантирани от държавата (около 1.4% от тях имат активи от над 10 млрд. долара)

156

Хибридна ще е

преди 8 години

Да ви таковам в експердите! Всичките ви "разсъждения" се мъчат да опишат военни действия от преди 30-40 години. Сега руснаците ще направят така, че турчулята и саудитите ще се избият едни други. "Красуха-4" ще им сготви и ще ги нахрани със супа от отровни гъби, от която лимоновите резанки ще получат самоубийствени видения и халюцинации. На ход са изключващите "Иджис" фантастични руски РЕБ-системи.

155

Анонимен

преди 8 години

Абе,кой ви пълни главите с глупости,истината ,е че Сащ не са сигурни,че могат да се справят с Русия,а някви тюбетейки дето. Йемен и кюрдите ги правят смешни,щели да победят...айде моля ви се!

154

Анонимен

преди 8 години

Цялата военна мощ на Русия - малко трудно е да се оцени. ТОС-комплексите им са достатъчни за да изпепелят не само Турция, но и ЕС. За такава война са били готвени. Саудитските арапи не можаха да навлязат в планините на Йемен, загубиха хиляди от старите съветски "Точка" - нито "Пейтриот" ги спаси, нито радарните системи ги засякоха.

153

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ С АФГАНИСТАН НЕ СЕ ОПРАВИ,СЪС ПРИМИТИВНО ВЪОРАЖЕНИТЕ ШЕПА ТЕРОРИСТИ ОТ ИД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ,С ЕРДУГАН КАК ДА СЕ ОПРАВИ ???

152

Анонимен

преди 8 години

Колкото и имаше война след свалянето на несваляемия СУ стратегически космически бомбандировач от военно космическите междузвездни междугалактически подводни интергалактически въздушно падащи сили на Русия, имаше война с чушки и домати и рускини по турските курорти, без рускините де

151

Пешко

преди 8 години

До Анти САЩКъде точно е нахлула умерената опозиция?

150

Анонимен

преди 8 години

Каква Сирийска армия?! Та нея я бит и обикновени ловджии!За Иран е ясно че ще говори но НИКОГА няма да посмее да се намеси в един голям конфликт!И какво остана от цялата глупост за непобедима Москва?! Едно голямо нищо!Толкова са прехвалени пияниците че вече и слепите го видяха!