42

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да сме независима държава, като Молдавия или Украйна и да се радваме на мир и благоденствие по руски! Предлагам на всеки *** да отиде на почивка в Донецк, за да усети колко хубаво нещо е да не те защитава НАТО! Може и групи от български ученици да изпращаме за военно обучение :)Аман от продажни рублажии, които за жълти копейки ще продадат националната сигурност на държавата!

41

Одисей 1

преди 8 години

72 Евроюа е НАТО 26 от 28 членоее са европейски държави щаб квартирата е в Брюксел европеец е шеф на НАТО и нови страни от Европа искат

40

Анонимен

преди 8 години

Очаквам след някой друг ден да дадат и АЕЦ Козлодуй на турска или американска фирма.

39

Анонимен

преди 8 години

Турция в най скоро време ще обяви България за Автономна РепубликаЧеститоНА ВИ СЕГА ТУРЦИЯ

38

Берлин

преди 8 години

Браво! Сега съм спокоен, че пияните ушaнки не могат да тормозят приятелите ми в БГ. :)))

37

ХХХ

преди 8 години

Каква ирония само :) По искане на Турция , САЩ поставиха условие на България за влизане в НАТО да си нарежем самолети ракети и всичко за да може един ден ....Турция да ни пази !????!? Турски танкове ще влязат ли в България да ни пазят от разярения Руски гняв и аскер ще дойде ли ?

36

Киро кофражиста

преди 8 години

Моя дядо казваше: "Не може да седиш на два стола, трябва да избереш един"Или сме с Русия или сме с ЕС и НАТОАз лично предпочитам ЕС и НАТО, защото спомагат за развитието на държавата, дават еврофондове, стимулират растежа Докато Русия при соца даваше само раздрънкани москвичи и ЗАЗ-ки, а сега ни продава най-скъпия бензин и газ

35

Одисей 1

преди 8 години

56 искаш да кажеш от теб самият защото ти си НАТО ти самият си натовец и си набий в тъпата тиква че Република България е натовска държава вече не варшавска

34

Честито

преди 8 години

Честито ви ново турско робство. С по-наведени глави от утре. Ботев и Левски се преобръщат в гроба

33

чукча

преди 8 години

Първо не сме пуснали НАТО да охранява нашето небе а Турция което е различно но това не е най-важното...Да се обърнем към историята-понеже тя ВИНАГИ се повтаря-това и е хубавото де...Та в началото на 14 век Иван Александър бащата на Иван Шишман кани турците да ни ПАЗЯТ (позната дума нали), от византийците.Така хубаво ни пазят че накрая ни поробват.Началото на 21 век-пак каним турците да ни ПАЗЯТ.Мисля че от сега е ясно как ще ни" опазят".

32

Така е другари

преди 8 години

до там я докарахте! Вие другари, какво направихте за опазването на родното небе? Какво? Бавно и постепенно родната авиация бе унищожена! Толкова правителства на комунисти, турци и псевдопатриоти, какво направихте? Дайте отчет-ние направихме това, а другите го съсипаха! Цели 27 години бе унищожавана! А сега призиви за протести! Ни срам, ни сурат!

31

Анонимен

преди 8 години

И от НАТО пак дядо Иван ще ни избави. Пардон В.В. Путин!

30

Анонимен

преди 8 години

До по-спокоен, в Източна Украйна хората са страшно благодарни на руснаците за мира там :)

29

Анонимен

преди 8 години

Так започва краят на славната българска военна авиация!Ако трябва да перифразирам народната поговорка: който няма родна бойна авиация, храни чужда такава!Но от друга страна през последните 26 г. няма нито един осъден за национално предателство, за разлика от САЩ, примерно...

28

видимо невидим

преди 8 години

Предлагам сърбите да ни осигурят противовъздушната отбрана. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.

27

black sea

преди 8 години

А бе кво викате бе? Преди ако и да имахме самолети се надявахме на СССР. Е? Или не помните доктрината за 48 часа задържане на Турция докато дойдели руснаците? Егаги ***!

26

Анонимен

преди 8 години

Ще ви Разтурим Бардака в това народно събрание най скоро при това

25

Одисей 1

преди 8 години

39 как няма да стане като си става а случайно нещо за НОРАД да си чуеал

24

Анонимен

преди 8 години

Сега атакистите и останалата русофииилска ***, могат да си бръкнат отзад и да си нарисуват по едни мустаци.

23

по-спокоен

преди 8 години

Винаги се чувствам по-спокоен, когато близо до България, на Крим, има руски бойни самолети ТУ-22М3, руски бойни кораби и се състои пуск на руски балистични ракети. Защото те осигуряват мира. Докато Нато и Сащ се занимават само с разпалване на войни.