164

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин свърши два пъти повече работа, отколкото ЦРУ и ФБР взети заедно... - започвам да си мисля, че е техен агент под прикритие...

163

Членска карта №7

преди 8 години

до 206Не смешите мои тапочки! :-)Това и норман ганц не би го сънувал :-)

162

от Казан

преди 8 години

До Анонимен 206Казан няма да се отцепи от Русия никога ..... слушайте какво ви казвам !

161

Членска карта №7

преди 8 години

до 202Ти мани, ама и аз излязох за малко и не мога да я намеря! Вече щях да ходя в Дневник да я търся :-)

160

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus Кадиров като нищо наемник без заплата веднага ще обърне плаща След него Кабардино го пиши загубено за раша там и сега се бият А Казан ще последва примера на Казахстан и ще си се отцепи там е 23% от петрола в раша що да хранят с алкашите

159

Членска карта №7

преди 8 години

До OdysseusНали разбираш че ще изпаднеш в неудобно положение когато стигнеш до нула и разбереш, че нищо от мокрите ти сънища не се е случило!

158

Помним Немцов

преди 8 години

До OdysseusЧе Путин яко плаща на Кадиров и чеченците се знае. Ама и Кадиров се е разпищолил и като нищо ще хвръкне до Москва с момчетата да въдвори ред по неговия начин. Помним Немцов.

157

бре

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияи какво пишат ... никакви стачки ...никакви митинг .....там за стачки в Русия не споменават

156

от Казан

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияКакъв Казакстан бе *** ...Казан е столица на република Татарстан в Русия ....или за теб няма разлика между Татарстан и Казакстан ...едното е независима държава ...другото е република в Руската федерация ...Малеее клко прости хора има в този свят !

155

майорски

преди 8 години

Стачки ...митинги....в Русия !!!!!??? И после да не кажете че нямало демокрация в Русия ....виждате ли всеки може да си изкаже мнението ...да стачкува ....демокрация ...какво искате !Нека си викат ....допреди 2 седмици в Кьолн стачкуваха и какво ...демокрация !Ща повикат повикат па накрая ще се приберат на топло ....

154

Анонимен

преди 8 години

Ние щото сме цъфнали и вързали, за руснаците сме се запритеснявали. Сега баба ви Меркелкато ни набута няколко хиляди ***, съвсем ще се оправим.

153

Анонимен

преди 8 години

Бре - няколко стотин - това си е много хора за Русия - 0.0006% на протест, при условие, че безработицата е под 5%, а именно срива на рублата спря вноса на стоки с валута и започна да стимулира производството на местни стоки и намали още повече безработицата.

152

(-_-)

преди 8 години

Да, милиони са по улиците и протестират, държавата се разпада и хиляди подават молби за убежище в Украйна.. :-) я, чакай да видя това видео.. Даа, положението е трагично!

151

протести ли ?!?

преди 8 години

Време е да дойде Кадиров и да има разкаже играта на протестиращите !

150

Striker

преди 8 години

До Членска карта 7Не ти се разбира, на развален български пишеш. Пробвай пак. ПС: Да не си мужикистанец, а?:)))

149

Атакист

преди 8 години

Да вземем да командироваме Мишо Шамара да спретне едно контрапротестче.

148

linker

преди 8 години

Платените руски *** нали осъзнават, че и техните пари ще секнат скоро. Може би заради това не си дават и толкова зор вече, преди бяха доста по-активни ;)

147

майорски

преди 8 години

Докато на Армията и Флота се плаща ...за Русия няма проблеми !

146

Членска карта №7

преди 8 години

до 179На поста са си хората! Днес е деня да ви преброят :-)

145

Пешко

преди 8 години

Русия няма нужда от пари вече - след като изпълни плана 5 за 4 и превърна страната в пълна автаркия, Вова Икономиката подписа указ сичко да става на бартер - кило мазут за две кила ябълки да речем. Савецките плановици изчислиха, че средната заплата ще бъде два литра водка, три буркана краставички, пет самуна чер леб и портретче на Вова. Може и сушена риба и млин, ама невинаги