48

охо

преди 8 години

1-во.кво прави 16год.във хотел???2-ро.алкохол 300 гр.каде са родителите на това""дете"""каде са социалните??каде са го възпитавали??много е лесно да плюете човека.замислете се.замислете се какви ги вършат дъщери те ви!!!щом е утишла във хотел при пълнолетен мъж и е пила алкохол сигурно е знаела за кво е там.или си е писала домашните може би!!!

47

Членска карта №7

преди 8 години

До ГогоДааа, дойдоха едни времена, даже директор на МВФ не смее в хотел да отседне... Да бе, нека продължават да раждат без брак....

46

Зиго

преди 8 години

До ГогоНяма по-отвратително нещо от самотната майка!

45

Анонимен

преди 8 години

До КОКОСтига сте писали глупости, образовайте се малко.Малолетно е лице под 14 години и с него секса, независимо дали е по взаимно съгласие, е наказуем.От 14 до 18 години е непълнолетно, но при взаимно съгласие секса не е престъпление.Анадъмно?

44

Анонимен

преди 8 години

60, КОКО, недей да говориш глу.пости. Според НК доброволен секс с лице над 14 годишна възраст не е наказуемо.

43

Кофти матрял

преди 8 години

Наистина. 300 грама алкохол няма как да изпиеш без да го усетиш... освен ако не пиеш сока от 20 литрова кофа.*** си личи, че е за разстрел. На челото му пише ***... но цялата работа е доста съмнителна.

42

Батман

преди 8 години

Абе аз немога да разбера ТЯ пък какво прави в хотел с него, че после да реве че са я изнасилили. Щом отива в хотела с него то е ясно какво ще следва, нама да се гукат само я. Нагласена работа пак за пари!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 8 години

това дали се е възползвал кмета от т. нар. безпомощно състояние на момичето трябва да се докаже в съда. Засега кметът е невинен

40

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Как насилствено бе - всяка деветокласничка би се влюбила в този прекрасен джентълмен.По-чаровен от Леонардо ДиКаприо и по-атлетичен от Григор Димитров.

39

Анонимен

преди 8 години

Този по професия е прокурор! Като Цацарюгин! Следва ли, че Цацарюгин и всички прокурори са педофили? И всички кметища? Или само Стефан Данаилов, Янаки Стоилов и Велислава Дървева?

38

КОКО

преди 8 години

Независимо дали е доброволно, тя е малолетна. Строга присъда с дълги години затвор и затворниците да го разкървяват и него във всички отвори! Да го направят на затворнишката ИВАНА! *** комунистически!Трябва да се подведат и свидетелите в хотела-собственичка, администратор и др. Защо като са видели не са подали сигнал, че се готви нещо? Отнемане на лиценза на хотела на пиарката-явно там са ставали и друг път подобни неща....!

37

Чучо

преди 8 години

Правенето на секс с жена в безпомощно състояние е ИЗНАСИЛВАНЕ, какъв закон го позволява, бе *** такива ? Хем не знаят за какво иде реч, хем се пънат да се изказват.

36

Гого

преди 8 години

До АнонименНапротив! Трябва смело да застават всички изнасилени, не те са виновните! И срамът е за този дърт пергишин, дето сигурно има деца по-големи от потърпевшата и дето сигурно се срамуват да го нарекат "татко". Минаха тия години, когато момичето беше заклеймявано, че някой си престъпник я изнасилил. Много жени сега доброволно, без да желаят брак, раждат децата си и ги отглеждат, без това да прави впечатление, дори в една еснафска държава като България.

35

Анонимен

преди 8 години

Сигурен съм че не му е за първи път а в останалите крадове кметовете няма са по различни .. коли за по 200 000 хиляди , дворци и се имат за Султани

34

Петко

преди 8 години

Употребата на алкохол от момичето показва, че се е възползвал.

33

Анонимен

преди 8 години

законът си е закон! Ако сексът е бил доброволен, кмета могат да го хванат за шлифера:)

32

Анонимен

преди 8 години

До 41. Че е гнус-гнус е. А според теб,нормално ли е 16 годишна да ходи по хотелски стаи.Моля за кратък отговор- Да или НЕ.

31

Анонимен

преди 8 години

За пръв път от 25 години насам, комунист да направи нещо истинско и мъжко! Славен пич! Да продължава и да не се оправдава!Нищо лошо не е стрил.

30

Анонимен

преди 8 години

Ей това е Серго отиде в Брюксел и дружките му подивяха, взеха да налитат на всичко, няма да се учудя утре и на животни да са налители!

29

Анонимен

преди 8 години

До23. "По думите му излиза, че той е изнасиления". Не е казал такова нещо.Казал е : платих си,колкото се бяхме уговорили.