23

Анонимен

преди 8 години

Повечето родители на такива деца като тоя шматко са парасяни , алкохолици , безработни цял живот и никой не иска да ги взима на работа

22

Анонимен

преди 8 години

Тоя пикльо защо не дойде на мен да ми скочи. Много е лесно да се правиш на мъж на човек в пенсионна възраст. Ще му оставя зъбите на земята. Нямам думи за му.хльовците, които са били в автобуса и не са направили нищо. В метрото един път една дрога пушеше цигара. Накрая я хвърли и тя падна върху приятелката ми. Дали не го разнесох по цялата мотриса.

21

бумеранг

преди 8 години

Няма я казарматааааа.Там ще види сукалеца как се скача на по големи.

20

Анонимен

преди 8 години

случвало ми се е да присъствам на подобно нещо. Смлях младежа от бой и го оставих да лежи на спирката...Мисля че ще е възпитан занапред :)Не вярвам в отговора на насилието с насилие, но понякога няма друг начин.

19

Анонимен

преди 8 години

От 50 момчета тя избра най-големия ***

18

Анонимен

преди 8 години

Т'ва *** сега да го накажат да копа общинските градинки, а родители му да бъдат глобени.

17

до Гошо

преди 8 години

Преди като имаше казарма нима липсваха гамени ???Не казармата е проблема, а държавата.

16

бумеранг

преди 8 години

В държавата цари хаос,убийства, беззаконие и безнаказаност,затова се получава всичко това.То като го гледа човек за съжаление Сукалчето,но ударило първо,па ако му шибне човечеца(че е и едър) един шамар, ще трябва да режат седалки да го вадят,бабаитчето на мама.Такива после ги опяват,че скромни,добри,и т.н..

15

ГОСТЕНКА

преди 8 години

този мръсен ***, заслужава затвор, но има ДВА по големи проблема , какво възпитание е получил в семейството си, за да е станал такъв, явно и семейството му е на същото ниво като него, и ДРУГИЯ ПРОБЛЕМ - БЕЗДУШИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО - как може никой присъстващ на случващото се да не се намеси и да помогне на човека, от това равнодушие България е в това положение!

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тоя вече на 16-сет лета,се оборудвал с гадже и със...стиснати юмруци тръгнал да раздава правосъдие и да...променя света.Така е като няма наборна казарма,която да коригира...мирогледа на подрастващите мамини синчета.Жалкото е че и в средите на управляващите се просмукват такива елементи,които не са научени на уважение към тоя до теб,да не говорим и към по...възрастните.Приземяване,приземяване,а за повечето и рязко...падане и отрезвяване,иначе трябва да се стреляме,като по времето на Били Хлапето

13

Един чичко

преди 8 години

До АнонименАми просто е имал късмет,че не е случил на човек, който да го потроши и да му направи кратуната още по-крива,но тогава щяха да писнат всички медии...вижте, как пребиха невинното детенце,мамино сладко..Сега ще шумят 2-3 дни и бития-бит, а тоя *** ще си продължи приключенията,а какво ще е чудо у файсбоклука не е истина,но..живеем в мутриландия ,в абсурда на всичко,където няма стойност живота на човечеца.Все някой ден тоя дрисък ще си намери майстора,а може и да го намерят някъде

12

nobi

преди 8 години

цяло поколение *** си отгледахме. И идва ново, още по откачено

11

Анонимен

преди 8 години

Нямало видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт. Нали има засилено присъствие и контрол от страна на полицията в района на летището. Къде спят дебелогазите?

10

анонимен

преди 8 години

В такъв случай шофьорът затваря вратите. И викат органите на реда. Сега и тях да потърсят за отговор с кондуктора - те отговарят за пътниците в автобусаОще повече човекът, правейки забележка, е свършил тяхната работа, т.е. - на кондуктора

9

Анонимен

преди 8 години

Брей, брей, имената, адреса,снимката,снимка на приятелите,с какво се е хранил. А когато става въпрос за австралопитеци, новината е един ред и изглежда така "убиха поредната осемдесет годишна баба за лев и десет "

8

Анонимен

преди 8 години

Точно, защото никой не се намесва, затова сме на това дередже......

7

Мирослав

преди 8 години

Доста други са били в автобуса, но не са реагирали. Не бих се учудил ако някой от сега също се пъчи в някой форум "Ако бях в автобуса..."

6

жалък нарко

преди 8 години

Поредното наркоманче. За съжаление е това момче. Не е за затвора, а за психиатър.

5

Анонимен

преди 8 години

Защо шофьорът, кондукторът и останалите пътници не са реагирали? Едва ли *** щеше да има някакъв шанс срещу всички.

4

гост

преди 8 години

Ако беше мaнгycта нямаше да му сложите снимката и имената нали?