73

Анонимен

преди 8 години

Виктория Нюланд: България и Румъния ще бъдат следващите жертви на руската агресия! Румъния и България ще бъдат следващите жертви на Кремъл, след балтийските държави и Полша, заяви в Берлин помощник държавният секретар по въпросите за Евразия Виктория Нюланд. "Страните в източната част на Алианса са заплашени от перспективата да се превърнат в следващите жертви на Кремъл. САЩ, както и НАТО, ще ги подкрепим. Нашето военно присъствие в тези държави ще бъде засилено" каза Нюланд.

72

До 76

преди 8 години

Не, драги, ти не си "част от еуропейското семейство"! Ти си им прислугата, чистача подмитащ трохите на тяхната трапеза и с които те те хранят! И тоалетните им чистиш и чиниите им миеш! И ги храниш, защото и ние си имахме производство, но понеже бяхме конкуренция, с удоволствие ни съсипаха. За да купуваме сега всички китайски стоки. Но вече няма и да имаме пари с какво да си ги купуваме, колкото и да са евтини.

71

Западноевропеец

преди 8 години

Интернет съществува благодарение на САЩ, а съответно и тази страница, което значи, че вие нямаше да можете да пишете коментари против "лошите хамериканци" ако те самите не бяха измислили нета!

70

Анонимен

преди 8 години

Тия руснаци прекаляват. Какво толкова е казал нашия? Почнал е да говори и се е позабравил.Ние у дома отдавна не му обръщаме внимание - не го слуша главата и това си е. Даже и не се срамуваме от него. Лудо лапето, какво да правим, такова сме си го избрали.А Русия, велика сила, бива ли да го взима на сериозно?Дай Боже късмет другия път - БоБо да ни даде да изберем нещо по-добро!

69

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Абе Москва, не се излагайте да обръщате внимание на онзи вманиачения русофоб, ръководител на два недоправени изстебителя. Омразата му към Русия му е панирала мозъка.

68

до 86

преди 8 години

Що?. Ти къв си бе?.

67

до 75

преди 8 години

Украйнците не са славяни, те са кръстоска между Руски и Полски сигини.

66

tomidi

преди 8 години

на кого си седнал да се периш уважаеми Плевнелиев !!! руснаците и в париж свалиха наполеон, после и Хитлер ...***.

65

Западноевропеец

преди 8 години

До до ЗападналеврогеецКолко интелигентен коментар!

64

Анонимен

преди 8 години

Роската, пак ли бе!?То от горе ти начисляват кармични санции - пак ще молиш да не коментират личния ти живот!

63

Анонимен

преди 8 години

Putin dale4 ot BULGARIA ,NE TI ISKAME NITO EVRAZIYATA NITO GAZTA TI ,VIJDAME KVO PRAVISH UNISHTOJAVASH NARODITE

62

Западноевропеец

преди 8 години

До ЗападналеврогеецКолко интелигентен коментар даден от кремълски ***! :-*

61

Анонимен

преди 8 години

Нормалните хора се срамуват от този човек, който е лицето на страната. Като ни забърка някоя каша, кой ще носи отговорност, тия дето сега го защитават ли ?!

60

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите оставам с впечатлението, че по прости и безмозъчни индивиди от десно мислещите в България няма, и по специално в София. Чедто се пише, че там 90% се дрогират ежеминутно та може и от това да е.

59

Анонимен

преди 8 години

Освен това в изказването тая мамаша си личат от кого са раздадени опорните точки, които четем по форумите на сайтовете "вековни връзки на приятелство" и другите "православни" глупости. Какви приятели сте ни вие бе, бастуни, само лошо сме видели от вас вече 130 години. Гадове, че и лицемерни...Много добре ги "нарита" президента, нека си знаят, че тук не са добре дошли.

58

Марк

преди 8 години

Обвиненията на Плевнелиев са ОСНОВАТЕЛНИ!!Иначе, разбира се, никакви неоснователни обвинения не следва да се отправят!

57

Анонимен

преди 8 години

О, какво руснаците обръщат внимание на нашите марионетки? Те вчера се целуваха с тях, сега се обърнаха с гръб, а утре....нищо в тоя свят не се знае! Знае се само, че ние винаги сме предавали нашите братя и затова след това силно сме съжалявали. Но...като нямаме акъл, ще изчакаме! Всичко си идва на мястото и западналата еуропка ще си се разпадне на съставните части и тогава всичко ще си се подреди! На зло куче, зъл прът!

56

Путин

преди 8 години

Да не си опъваме шушоните, я! От край време силният прави каквото може, а слабият получава каквото заслужава, тъй че млък, та да няма пляс ;)

55

тегоба

преди 8 години

"Москва към BG политиците.."То нашите политици ли са? - Палячовци без собствено мнение!

54

коментор

преди 8 години

първо да кажа, че не съм нито за русия нито за хамериканците, аз съм за България, а този човек е опасен за страната ни!